Scandinavii... se intoarce (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

speed planuim...sper sa iasa pana la urma. Adica tot cautam zboruri cat de cat ok ca pret, sper sa nu le ratam pana la urma de atata cautat . Dupa Revelion plecam, 2 saptamani in ianuarie. O sa va mai scriu cand stiu ce si cum...acum suntem la stadiul de planuri, harti, documentari, etc. Eu deja ma visez pe strazile din Cairo....

edit: cum fu petrecerea? e ceva sa implinesti 8 ani, nu?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu stiu umbla doruletu,. da timp de catevA ORE, PREA PUTINE. A UMBLAT PE LA MINE PE LA BUSTENI, INSA CASCATA DE MINE N-A FACUT NICIO POZA.
si nu mai editez caspu.
alfel, eu fara laptop, scriu de la al mamei, unde sunt pt 48 de ore, sunt in plop cu politica, barfe, tot

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela, am avut 2 petreceri una pentru copii-am chemat si colegii ei de clasa, la un loc de joaca, si una acasa cu prietenii mai apropiati...acuma incerc sa-mi revin...:)
ce fain ca mergeti la Cairo si cred ca v-ati ales bine si perioada cind nu vor fi calduri d'alea ucigatoare...de cind imi fac veacul prin Irlanda m-am dezobisnuit total de temperaturi mari, anul trecut in Creta am crezut ca-mi dau duhu' :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

oameni buni, am ras cu lacrimi citind articolul asta, asa ca vi-l prezint si voua, sper ca nu incalc nici un regulament :-)

http://www.dilemaveche.ro/trimite.php?nr=282&cmd=articol&id=10988

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

itsmiule,cum ma trezesti tu dintre "morti":)
Plesu este iubitul meu de ani de zile,ma amuza teribil stilul,as dori sa-l vad mai des la televiziunile romane(cu care m-am procopsit de cind mi-am luat digitv) ,dar din pacate,peste tot dau de alde Becali,Columbeanca si alte specii care sint ,din pacate,"modele demn de urmat",bleah:(
Altfel,toti bine ,sanatosi?
O liniste pe acilea de-mi pocnesc urechile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

adunareaaaa!! tot in vacante? la voi nu e recesiune?

vara asta am bifat croatia, portugalia si-un amsterdam weekend-ul asta musai sa planificam o scufundare undeva ca deja simt cum ma invaluie depresia la semnatura cred ca-mi pun: ce bine e sa am fata de 18 ani, yay! plec cand vreau, vin cand am chef, nu dau raport...

plecaciuni onoratei poienitze

Mergi la inceput

La noi toate bune si frumoase. 3 scolarite are mama acasa si asta ne ocupa tot timpul. Mai aniversam pe cate cineva intre timp, mai pierdem pisica si o gasim, mai citim carti deocheate pentru copii ...si tot asa .

In ianuarie 3 plecam in Egipt, eu deja visez cu ochii deschisi. Ce Craciun, ce Revelion! Am ratat o ocazie faina la niste zboruri la oferta ca pana ne-am kk-it ca de ce sunt asa ieftine, oferta trecu(noi am aflat abia apoi ca erau oferta). Dar pana la urma am rezervat tot ce trebuia, preturile cresteau deja de la o ora la alta, in august! pentru ianuarie. Cam asa isi face omu' modern vara car si iarna sanie, nu?

Hai sa auzim numai de bine si de la altii!

PS. voljena aspir si eu sa ajung mama de majora! Deh, la mine va fi cu repetir, mai am niste ani buni, am sa ma apropiu de pensie pe atunci .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

mi-e dor de voi oameni buni!

nici nu mai stiu cum era inainte, dar de vreo 2 luni viata a devenit un du-te-vino pentru mine. casa noua, la ceva distanta de oras (nu sunt decat vreo 3 km, dar daca nu ai carnet esti legat de maini si de picioare), ionu' sta pe-acasa 2-3 zile pe saptamana, in rest s-a mutat la bucuresti, copilu' a inceput gradinita, racelile si toate cele aferente, serviciul mai mult sta decat merge, sunt total bulversata.

mi-e dor de zilele linistite in care stateam pe DC si ghiceam filme, povesteam despre "calauza" si "mulholland drive", mi-e dor de narancea cu caprele salbatice si cu broastele lui...

va pup, si promit ca revin cu ceva poze de la casa noua, care nu e tocmai gata, gata, dar e locuibila. mai avem de pus lemnul pe scari si cateva mici retusuri.

mai spuneti si voi ceva pe-aici, orice, ca prea e trist subiectul asta. noroc ccc cu andrei plesu ca ma inveseli putin. itsme,

va pup pe toti!

Mergi la inceput

Mara io scrisei ca ma intalnesc cu vara ta, ceea ce am si facut . Nu stiu daca salutarile au ajuns la tine, ca zicea ca are o droaie de veri si nu prea te mai stia, dar mi-a facut pofta cu cartea ei pe care acum vreau sa o citesc si nu stiu de unde...Daca vrei sa vezi ce si cum, uite aici.

rayu, i-am transmis si salutarile tale, zicea ca te stie de Ela . Spera ca esti tu adica . Dar te stia maritata cu un suedez....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ei,in fine,ceva actiune:)
Voljena,Marutza,bine ati revenit mey!
Narancea sa faca bine sa scoata broastele de la naftalina,ca vreau sa mai ridem ca pe vremuri!(am numa io senzatia,sau vorbim ca niste batrinele pe prispa,de vremuri de altadat?Ehei...?)
Mihaela,are dreptate am fost,cindva,acum o suta de ani,impreuna cu un suedez mai francez,asa ceva,o combinatie:))M-a bufnit si risu cind am citit,parca a fost acum o mie de ani:)

Hai sa va amuz eu un pic.
V-am zis ca bunica mea implineste in ianuarie venerabila virsta de 98 de ani?
Totul a fost bine pina anul trecut,stia cum ne cheama pe toti din familie,ce facem,ce dregem....acum gata.Nu mai stie.Asta e partea trista.Acum sa va zic partea haioasa,pentru ca in familia mea nu ducem,slava domnului,lipsa de simtu umorului.
Imi povesteste tata ca se duce mai deunazi la mamaie in vizita.
Il priveste gales,cu un zimbet sugubatz,si il intreaba:
Dudu(asta e bunicu,mort de 30 de ani,l-a confundat cu fiul)...ai venit aici pe jos ,sau...cu TRASURA???
La care si taica-meu,care initial mi-a spus ca nu stia sigur daca nu cumva mamaie face misto de el,ii raspunde:
-Nu mamaie,caii i-am lasat acasa azi:))
Si alta(mai rea,ca a avansat de la anii 30 la aia oribili,dupa 48)
Se duce matusa mea in vizita la ea.
Mamaie se ridica si ii spune foarte serios:
_Te rog sa-mi aduci palaria cu boruri mici visinie,manusile de dantela si pantofii asortati.
Matusa mea:
-Dar unde vrei sa te duci?
-Am o sedinta importanta DE PARTID!
Asa ceva....

Mergi la inceput