Scandinavii... se intoarce (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

mihaela, am tot uitat sa-ti spun, ioana nicolae nu e neam cu mine. singurul lucru pe care l-am putea avea in comun e faptul ca ea e din zona Bistritei, din sangeorz-bai. si am povestit si eu despre ea cand cumnata mea i-a avut invitati (pe ea si pe sotul ei)la cafeneaua literara.
am si eu o ioana scriitoare, dar e cumnata mea, sora lui ion, si-o cheama ioana bradea.
ce carte de-a ioanei nicolae vrei sa citesti? poate ti-o pot trimite eu...

mai revin!

trebuie sa fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce mai faceti fratilor?
io mai citii p'acilea, da' mi-e lene sa scriu si in plus nici n-am noutati.
Veniram din vacanta, incepu scoala, facui si gripa porcina... Acu mi-a trecut, ramasei doar cu tusea (de porc). Din fericire nu contaminai pe nimeni din casa (p'afara nu stiu:). Ba chiar pusei si masca (nu o purtai tot timpul ca e oribila) spre fericirea maimutei care ma striga prin casa "mama vino sa faci bisou cu masca":)

Rayu, voi cand veniti p'acia? fa-ti provizie de masti:)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara, asa-i cand ai nevoie de memorie in plus , ca de cand cu limbile astea straine, nu mai incape altceva in mintea mea batrana . Deci incurcai borcanele bine de tot, da' nu-i bai ca uite asa stiu si eu cine e cumnata ta. Ce tineam eu minte ca e maritata cu Cartarescu, habar n-am! Si le mai cheama si Ioana pe amandoua!
Cartea din care a citit Ioana in seara in care am fost la intalnirea cu ei, e Cerul din burta si mi-a placut. Acuma nu-i graba cu cartea, ca oricum pana termin suedeza si engleza nu am timp de citit altceva...suedeza o termin poate pana de Craciun dar apoi am engleza(ghinionul meu ca facui in scolile inalte romanesti franceza si rusa, iar de asta din urma eram taaaaare mandra! ). Sau poate o gasesc in suedeza desi suna tare tare aiurea...Cartarescu la fel. Nu cred ca i-as putea citi in suedeza pe nici unul. Multumesc mult ca te-ai oferit sa o cauti, daca o gasesti pe undeva, m-as bucura.

Rayu, haioasa de tot bunica ta...mai scrie! Bunica mea care a murit la 89 de ani acum 20 de ani , era nascuta in 1900 primavara(pe bune!) a trait tot asa in ultimii ani in semidementa, isi amintea numai de tinerete si copilarie, toti din jurul ei eram ori frati ori dusmani(ea a trait pana la 18 ani in Chisinau, era moldoveanca si fusesera vremuri grele, se tot temea de hoti si atacatori). Nu mai stia nimic ca se casatorise, ca avea copii si nepoti...

dorulets deci asa, pusei de-o gripa noua? Cica asa i se zice mai modern, ca sa nu ramai cu tuse de porc . La noi incepe vaccinarea, desi epidemie nu este...dar cu lumea asta calatoare mai ceva ca pasarile...Familionul tau era vaccinat?

Si io mai viu!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua

mihaela, nu facu nimeni vaccin ca nu a aparut inca. si nici cand apare nu cred ca o sa ne vaccinam pt ca acia nu e pt toata lumea, astia nu au bani destui asa ca cica se face doar la cei cu risc.
se vb si p'aci de efecte secundare ale adjuvantului din vaccinu asta nou insa par floare la ureche in comparatie cu efectele datului in bobi, iete acilea :)
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-in-timp-ce-vindecatoarea-ii-dadea-in-bobi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

doruletz, bine ca ti-ai revenit si ca ai tai n-au luat gripa de la tine. bombonica alexandra!

ati vazut ca nobelul pentru literatura l-a luat in sfarsit herta muller?

restul lumii ce face?

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

In numele biroului permanent al Scandinavilor,compus din mine,mama rayu si Rayuela solicit lacat.Sintem niste leshinati!

Mergi la inceput