Scandinavii... se intoarce (9)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Rayu, si nicio-mpuscatura nimic, nimicuta?? Ca de freo 6 luni e razboi intre doua bande si se ciuruie aia mai ceva ca-n vestu' salbatic!!
V-ati dat cu barca pin'la urma??? M-am gindit la voi simbata, ca uite, ati avut noroc: n-a plooat!! Noi furam la Hamburg unde-au fost 29 de grade!!! Plin de lume la terase; ca la mare, asa ceva!!
Noutati n-am, decit ca tinui dieta aia inumana a lu' narancea... nu stiu daca m-am dezintoxicat, da' stiu ca m-a durut capu' rau in primele zile si ca am slabit 3 kile!! Pfffui, dupa aia nici nu va imaginati cum am savurat o portie de cartofi prajiti cu brinzica si-nghetata
itsme, te-nteleg cu pupatu'n bot..mai pune poze.
Pupaturi
Rayuela spune:
Lilutz,am avut o vreme excelenta(asta dupa ce citisem doo prognoze sinistre,care spuneaú ca o sa tune si fulgere,basca confirmarea ta ca o sa ploo:))
Am apucat numa sa ne dam cu barca si sa vedem castelul Rosenborg,unde chiar am ris,era un spaniol cu fiul sau de vreo 7-8 anisori,copilul vadit ametit de atitia regi pe pereti,il intreaba pe taica-su cum ii cheama,pe ei,regii,la care spaniolul,la fel de enervat,ii spune:Vezi si tu ,ba un Frederik,ba un Christian,Frederik,Christian,tine-o tot asa si ai invatat dinastia:)
Culmea e ca avea dreptate,acu si noi zicem de curtea regala daneza:Ba un Frederik,ba un Christian:)
P.S.-buna bere aveti!
speed spune:
buna dimineata :)
ne-am intors si noi din concediu din pacate...si ca de obicei am fost intimpinati de ploaie si vint, nimic nou :) In Portugalia a fost frumos, vreme superba, temperaturi pina in 35 de grade cu briza permanenta, apa atlanticului foarte rece din pacate :(
am mincat peste proaspat de ne-am spart, am vizitat scurt si localitatile din apropiere-lagos, silves, sagres, monchique,portimao dar in general am stat pe plaja si la bere :) 1 euro pint-ul in timpul zilei :) am pus aici niste poze.
acuma ne pregatim de chef, simbata facem party ca implinim 8 ani :).intre timp s-a apucat jumatea mea sa faianteze baia principala si e o mizerie de nedescris in casa :(, sper sa termine pina simbata...
mihaela_s spune:
tocmai ce am aflat ca saptamana viitoare vin pe Gotland Mircea Cartarescu si Ioana Nicolaie, vreau sa merg sa-i intalnesc si sa-i cer un autograf lui, din pacate nu am nici o carte de a ei, poaie aduce la vanzare...
Mara, daca esti pe fir, vrei sa le transmit ceva?
speed vazut pozici, mie imi placu!
restul .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
am uitat sa pun www.suedia.se/index.php?c=2020#3384" target="_blank">linku'.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
aecnaran spune:
mmmmmmmmmmmm mi-ai adus dor de danemarca mama rayu !
romanica la la la este tzara mea
mihaela_s spune:
speed sa-ti traiasca fetitzu! Petrecere frumoasa!
La noi toate liniare, pana si vremea care a fost super faina toata saptamana! Normal ca maine ploua!
Fetele au inceput scoala de 2 zile, amandoua au schimbat cate ceva: Diana a inceput högstadiet(nivelul superior de gimnaziu, clasele 7-9 pentru nescandinavi) si Silvia förskoleklass(clasa 0 care aici e la scoala). Eu mai am un semestru de suedeza si apoi trebuie sa iau drumul unei facultati ca sa completez ce am nevoie pentru BMA(biomedicina analitica, studiile necesare ca sa pot lucra in laboratorul spitalului). Noa, invat si eu la batranete, macar imi tine neuronii in priza.
scandinavii imprastiati prin lume!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Mihaela,daca o intilnesti pe Ioana(nevasta lu Cartarescu)salut-o din partea mea,am fost colege de facultate,chiar in aceeasi grupa:))
bre,unde e doruletu?Chiar nu am mai vazut-o activa de ceva vreme...io care vroiam sa o "calc" prin Paris,asa ceva...
mihaela_s spune:
Rayu, sper sa o intalnesc si o salut din partea ta. Stiam numai de Mara ca e ceva ruda cu ea, de tine nu stiam ca ati fost colege....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
merci frumos de urari mihaela am vazut ca planuiesti o vacanta in egipt , tine-ne la curent cu evenimentele !