Scandinavii... se intoarce (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-as duce, da nu se poate.
merg in tabara niste fotografi super tari strainezi:), si cei mai buni din anu de la curs. Se tine pe malul romanesc si se sta undeva la u casa cu curte mare, se intind niste corturi si-s doar 3 closete pt 27 de oameni....nu pot sa iau familia. Plus ca toata ziua e program intensiv de fotografiat
am fost f trista ca nu ma duc, pt ca ma incadrasem la aia care aveau dreptul....da mi-a trecut, merg la anu in Bistrita;)
nr e tot ala (de mobil, fixu e scos din functiune ca renovam apartamentu)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

wow,ce de activitate pe-aici! imi place, imi place!

sabina, ce frumoasa e camera copiilor! mi-e ciuda pe voi ca aveti ikea pe-aproape! trebuie sa vin si eu pentru ceva rafturi de depozitat tonele de jucarii ale lui tudor, si pentru alte chestii marunte pentru casa. o sa facem si noi o excursie la bucuresti cat de curand. te astept la anu' sau chiar si mai repede.

NN, pai de asta v-am chemat, ca mi-as dori tare mult sa veniti. asa ca daca tot esti expert pe la romanika, poate-ti faci un drum si pe la bistrita.

doruletz, idem! berea si micii sunt la rece.

o sa pun si eu poze, dar trebuie sa ajung la cealalta casa, ca netul pe care-l am aici se misca ccc ca melcul si ma apuca revelionul pana incarc pozele.

vacante placute celor care mai au, spor la munca celor care muncesc din greu, ca mine, caldura celor care n-au, racoare celor care se topesc (la bistrita ieri seara pe la 8.30 erau 30 de garde)...

semne bune vara are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

venim, venim !

ti-e si frica, poate pun aia pe acolo sticlele pe noi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

aec, pina venim (), da si mie, te rog, niste reteturi/ sfaturi de raw food. Deci: pe linga seminte, ce recomanzi pentru o cura de detoxifiere? Asa, de 7 zile, ca nu rezist mai mult Imi stau grillurile-n git...

mihaela, super poze, super vacanta. Brava!!

Pupaturi tul'monde :))

Mergi la inceput

madam.... in 7 zile nu faci nimic, ori te dai in tabara noastra, ori ti de gratare.

eu maninc avocado, 2-3 pe zi, citeva fructe de zezon 2-3 caise, 2-3 piersici, struguri de anul asta, si marea mea bucurie de la viatza, salata de rosii cu ceapa, usturoi, ghimbir si ardei iute, de doua ori pe zi. si cel mai important suc de frunze verzi, bagi patrinjel, telina, spanac chiar si marar cu apa la blender zi buzzzzzzzzzzz

plus 3 linguri de polen si sucu de la 2-3 lamii in apa si gata

acu in 7 zile daca vrei sa scoti ceva din tine, asa intens, ori o tii pe apa cu zeama de lamiie, grepfruit si portocale si ardei iute indulcit cu miere din fagure ( nu din borcan caci a fost incalzita )

ori o iei pe varianta suc de frunze verzi dimineatza la prinz si seara.

nu ai tu taria sa tii 7 zile hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aecnaran
nu ai tu taria sa tii 7 zile hahahahaha

Hai ca de la vinu' de la cina, am eu puterea sa renunt, da' de la carnita .

Mergi la inceput

hahahaha stiu ca nu e usor, nu poti nici macar o zi, iti trebuie tarie mare de caracter.
in schimb daca nu mai maninci carne citeva luni, dupa aia nu iti mai intra oe git, sa vrei si nu mai poti. au facut ai mei niste mici la tzara pe gratar, umbla cu ei pe la nasu meu, imi venea gretza cind ii vedeam. alta data saream pe ei din zbor hahahaha

uite aici unul tare

http://www.youtube.com/watch?v=xUIimYiMGaw

cind maninci numai raw veg, ti se topeste toata grasimea, si ti se vad muschii si venele, iar venele se fac din ce in ce mai mari, fiind mai curate si mai elastice.

raw food for ever !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nu m-a luat Bono la el acasa
Concertul a fost asa ceva,nemaipomenit...a cintat baiatul 2 ore jumate fara intrerupere,la "Sunday,bloody sunday" au inceput sa ruleze pe ecranele imense imagini din ...IRAN!Adica mesaju nene...bineinteles ca a vorbit baiatu meu si despre Aung San Suu Kyi,pe scena au aparut multi oameni care purtau o masca pe fata cu chipul ei....of,si m-a bushit si un plins,ca psihoza e mare nene,cind a inceput sa cinte "One"...sint indragostita pina peste oki,nu-s ce sa ma fac ...asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

aaa, si eu sunt indragostita pana peste cap de catel!!!

imi vine sa-l pup in bot. Daca n-as stii ca cu botul ala ii miroase pe alti catei in fund, as face-o fara sa ma gandesc de 2 ori!

v-am pupat pe toti, pe cei cu mobile, casute noi, pe cei cu diete crude, pe cele nerapite de Bono, pe cei care sunteti in concedii, etc, etc....sper ca n-am uitat pe nimeni, si daca am uitat, ii pup si pe aia de 15 ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

of.
Am fost in Copenhaga dragilor,acolo la lilutz si narancik,si mi-a placut rrrrrrrrrrrrau!
Am nimerit intr-un hotel intr-un cartier un pic mai fistichiu,in sensul ca exact in seara cind am ajuns noi,toti vecinii aveau o sindrofie in strada,o intilnire anuala,iese tot danezu in strada cu masa,scaune,gratare,aragaze,fac mincare in strada,dai si cu bere,cu dans,cu o macarena si o salsa,am zis ca nu-i adevarat!!!
Ma mut in Danemarca,parol!
Sau macar in Malmö,cind ma satur de suedezi,dau o fuga la danezi sa iau aer curat!
Lilutzo,naranceo,asa frumos e la voi neica?Pai aici io numa ma bat cu vecinii,la voi vaz ca numa se pupa si se distreaza!MA OFTIC!

P.S.-mesaj special pentru iileana,una din cele mai interesante,rafinate,haioase membre ale acestui forum:Io te iubesc!

Si un P.S. mic tot pentur iileana:nu-mi place deloc sa mai scriu pe forum,in general,de aceea nu am vrut sa intervin la zezeu,stau deoparte si numa citesc,pina si la scandinavi scriu rar,dupa cum se observa)Nu pot insa sa nu-mi manifest afectiunea pentru tine,aici,in poiana virtuala.

Mergi la inceput