Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 6
dani3lla spune:
lavinia dulce rau bebelul tau.Incearca cu biberon pentru colici(asa se numeste) de la "primii pasi".Imita perfect sanul si nu o sa mai ai probleme
ramona bebelu meu nu sta cu pumnii stransi.Numai cu palmele desfacute,ba mai mult,cand e la san pune manuta pe mine si arata semne obscene![]()
cuscra fimiu nu s-a speriat,din contra a inceput sa o copieze pe fita...cred ca incepe sa-i faca curte![]()

ioana si fimiu are obiceiul sa adoarma la san dar eu am o problema.Daca adoarme la san si incerc sa-l ridic sa dea aerul afara se trezeste si trebuie sa o luam de la capat...
voi cum scoateti aerul fara sa o treziti?
alymav mie mi-a zis pediatrul sa-l las sa sughite pentru ca e ceva normal.Ei sughita cand au stomacelul plin.De lamaie stiam si eu numai ca am inteles ca e prea mic acum pt lamaie.Si al meu sughite cate 5 minute cand il apuca dar il las in pace pt ca am inteles ca nu-i doare nimic cand sughita
ramona intreaba pediatrul despre glicerina boraxata.Mie mi-a recomandat glicerina cu nistadin sau cu stamicin.Cica s-a descoperit mai nou ca boraxul este toxic.Eu am luat cu nistadin si merge bine
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
miruta spune:
Salutare si de la noi!
Imi pare rau ca nu mai sunt asa activa pe forum dar ingerasul meu imi ocupa tot timpul,din pacate au aparut colicii ,mititica nu plange foarte tare ,doar se inroseste ,geme ,se strange de burtica si mai scoate cate un tipat.Ma doare si pe mine burta cand o apuca pe ea ,de altfel eu sunt si un pic constipata ,de cand am nascut nu prea am reusit decat cu supozitor.Ne-a cazut buricul dar mai avem o crusta care am inteles ca se inchide pana maxim in saptamana 3 ,de cat s-a agitat cu colicii azi i-a curs si un pic de sange dar incerc sa nu ma panichez ,am citit si pe net ,mi-a zis si dr ca nu-i nimic grav ,bine ca nu are infectie.
Eu sunt zombi,azi noapte m-am trezit pe la 3.30 si am vazut ca am fata langa mine in pat dar nu imi mai aduc aminte cand am luat-o din patutul ei .Ma sperie chestia asta un pic ,sper sa nu fac altele mai grave.
Lavinia , Mh,am vazut pozele ,sunt tare scumpe albinutele voastre ....

Mai toata lumea a decretat ..fi-mea seamana cu tati...dar are si de la mami ochii si degetele de la picioare![]()
Am fugit ca am o gramada de treaba pana se trezeste pitica.
Pupam tot stupul!
NOI
Bebe Beca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alymav28 buna ziua, buna ziua ne scuzati daca repetam subiectul (stiu ca a mai fost dezbatut la un capitol anterior): cum rezolvam si problema sughitului? aseara aproape o ora am avut concert de sughit; l am tinut in bratica, la burtica, la caldurica si intr un final a trecut; de asemenea, noua nu prea ne place suzeta, preferam mai degraba degetelul; oare e prea devreme pentru el? Multumim anticipat! |
Sughitul se va rezolva de la sine, la un monet dat. Pana atunci tzatzica rezolva cel mai repede.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Salutare! Noi suntem bine, dar mi-e atat de greu sa scriu, prefer doar sa citesc cand papa fata. Trebuie sa zic niste chestii:
Ceaiul de musetel nu este bun pentru copii nici intern si nici extern din multe motive, nu-l folositi dupa ureche, mai ales ca nu este nevoie de el.
Sughitul nu se combate, este unul din lucrurile care ne deranjeaza pe noi mai mult decat pe copii. Este normal sa sughite, asa se maturizeaza sistemul lor digestiv. Daca nu-i este frig copilului, atunci cea mai buna solutie este sa-l puneti la san sau sa-l lasati in pace. Lamaia le distruge stomacul, stiu ca sunt doctori care prescriu asta, dar o fac complet aiurea.
Alymav, felicitari pentru nastere, deci am un coleg de data ![]()
Ancy, de regula CM nu revine atata timp cat alaptezi intensiv, la 2-3 ore. Odata ce ai o pauza de 7-8 ore, sa zicem noaptea, atunci poate sa revina oricand si alaptatul isi pierde efectul contraceptiv. Desigur ca exista si exceptii.
Cris, imi place partea cu pestii si tigaia
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ioana, ma bucur sa te recitesc. Ce bine ca ati fost la mare! Si noua ne e dor, dar Larisa inca nu sta bine in scoica, e prea mica, si mi-e frica sa plec asa la drum.
Ramona, bravo, imi place ca papi bine, tine-o tot asa! 
Fetelor, folositi glicerina simpla. nu boraxata.
Suzeta noi nu avem, nici la Saby n-am folosit, mie nu mi se pare o problema sa-si suga degetelul de acum.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kiralina spune:
Hello,
Ce liniste a fost ieri :)
Ramona.P si Ada sta destul de mult cu mainile deschise si prinde serios de deget daca i-l dau. Legat de cat sta treaza: are cam 2 reprize pe zi in care sta 2-3 ore cu ochii cat cepele
Alex asteptam vesti! nastere usoara!
Carla la noi pe factura scrie "Servicii medicale", parca intrebasei asta acum cateva zile.
tu ai primit rezultatele de la analizele pt bebe? Mie mi-au zis ca mi le dau intr-o saptamana si nimic deocamdata...
Intrebare Adei i-au aparut bubite pe frunte, ca o spuzeala. De la ce sunt? Oare sunt de la caldura?
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Carla la noi pe factura scrie "Servicii medicale", parca intrebasei asta acum cateva zile. tu ai primit rezultatele de la analizele pt bebe? Mie mi-au zis ca mi le dau intr-o saptamana si nimic deocamdata... mami f fericita de Ada (11.06.2009) |
Multumesc mult, si la noi scrie la fel.
Noi am recoltat abia in 18, deci dupa voi, ni s-a spus ca dureaza o saptamana si ni se comunica telefonic rezultatul. Eu asta n-o inteleg, o sa-i pun sa trimita pe mail.
kiralina spune:
Ada: http://lh4.ggpht.com/_IDH34dA6K7s/SjpCOeY0a7I/AAAAAAAAAC0/fubWLfTkilo/s800/P1080222.JPG
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
cris_82 spune:
ramona..........super tare
esti de-a mea(nu-ti plac babismele)
.Si eu inante eram schili
la cea mai usoara adiere a brizei(de..suntem la mare
)zburam si eu.Sper doar sa raman la cat am acuma

cuscra........
deja astia micii se iubesc
.Cu scosul aerului si la noi era o problema ca se trezea atuncea cand incercam,dar acum o las pe umarul meu si o plimb oleaca..succesul e garantat![]()

miruta..............
micuta Anto sa-i treaca colicii mai repede.Te inteleg bine ca si eu uneori pe timpul noptii cand e ea mai maraita si ma suprasolicita ma trezesc ca nu stiu daca am dat fetii de mancare sau daca am schimbat-o..parca-s beata

carla...........sotul a zis ca nu am toate tiglele pe casa..el vrea sa inmulteasca pestii,dar nu ca sa-i halesc eu![]()

mami de
Miruna(29 mai)