Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 7
alymav28 spune:
Carla: mersi mult de urari
si apropos de coleg: sa stii ca i tare frumusel, acu na ca is ma-sa
si fiecare cioara....promit sa pun pozici ca sa nu raman doar cu laudatul
motiana spune:
buna albinutelor, noi suntem de joi acasa, dar nu am reusit sa intru pana acum pe net, incercam sa ne obisuim, sa ne cunostem. nu am reusit sa citesc nimic din urma. Eu dupa cezariana ma simt bine, sigura mea problema e ca nu s-a instalat inca lactatia
asa cum trebuie si trebuie sa-i dau si supliment, altfel ma aude tot orasul. Puiul meu e un mancacios si nu se satura cu ce ia de la mine, dar sper pana la urma sa fie totul bine. uneori adoarme foarte repede la san, oare ce sa-i fac? Si se bucura foarte tare cand ii dau biberonul
, oare s-o fi obisnuit cu el? fetelor, ce ma sfatuiti sa fac?
Feli9citari noilor mamici, bun venit puiutilor.
Am pus si eu pozici.

kiralina spune:
Cris multumim de complimente. Facem si noi reclama fetei poate ii gasim si ei barbatel.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
CarlaV spune:
Motiana, bun venit acasa. Cu cat mai mult supliment ii dai, cu atat mai putin vor produce sanii tai. Din pacate probabil ca s-a obisnuit deja cu biberonul, ideea era ca suplimentul sa se dea cu seringa sau lingurita daca voiai sa-i dai si san. Pe de o parte, din biberon vine usor si fara efort, pentru san trebuie sa munceasca si oboseste repede. Pe de alta parte, laptele praf se digera mult mai greu si tine mai mult de foame.
Ce sa faci? Pentru inceput sa te hotarasti ce vrei sa pape. Daca te decizi doar la san, exista solutii. 
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alberta72 spune:
Buna fetele,
Stiu ca nu am intrat de mult si imi fac mea culpa. Felicitari tuturor care au nascut si tin pumnii celor ramase in cursa. Noi suntem bine. Azi am facut 6 saptamani. Am avut un inceput mai greu. Laptele e tot in cantitate scazuta ca si la Andrei. Am luat motilium de stimulare a productiei si am dat in constipatie nasoala si a trebuit sa iau stool softener. Intr-un final mi-au spus asistentele sa renunt la motilium sa nu dau in hemoroizi. M-am consolat cu ideea si dam lapte cat avem si completam cu formula. Dupa un timp au aparut colicii. Grasunul meu nu face caca prea des si am crezut ca e constipat. Am incercat cu supozitor 2 zile apoi asistentele mi-au spus sa il las in pace caci unii bebelusi fac caca mai rar si atata timp cat caca e moale e OK. ACum am intrat in rutina si dormim si mai mult, ne trezim doar o data noaptea.
Philip eu am schimbat papers regular cu pampers swaddlers pentru ca atunci cand facea pipi uda toate hainele.Cu noii papersi nu mai avem problema asta. De dormit adoarme dupa masa dar nu intotdeauna. Acum sta mai mult treaz in timpul zilei. E un bebe tare bun, am mai multe probleme cu cel mare care parca de cand sta cu mine acasa a devenit mai neascultator si foarte nazdravan.
Aici gasiti poze noi cu grasunelul si big brother:
http://s681.photobucket.com/albums/vv180/alberta72/my%20boys/
Mai revin. Pupici
philip spune:
neata
am vazut atatea poze frumoase dar nu nominalizez sa nu omit pe cineva.
alta problema acum. dupa ce ca dormim numai 2-3 ore legate noaptea, de pe la 4 cand se trezeste sa pape, incepe foiala-frichineala ca se pregateste de facut caca si o tine tot asa pana pe la 6 cand il schimb, papa iar si uneori mai doarme vreo 2 ore. uf, nu stiu de ce vrea organismul lui caca la 4 dimineata, taaare bine era daca se intampla mai tarziu. ca pana sa adorm si eu numai bine se trezeste filipinul.
ieri am fost si noi la dr pt ochisor, ne-a spus sa nu mai folosim antibioticul dar sa continuam cu masajul pe care nu-l faceam cum trebuie
, trebuie mult mai ferm...ne-am cantarit si-am luat si noi un kilogram in nici o luna si s-a mirat si dr ce frumos a crescut. deh, cred si eu, numai tzatzele mele o stiu...
eu cand va aud cu programe de somn asa lungi va invidiez, eu-s cam secata de energie, basca philip care ne epuizeaza cu agitatia lui. dar las' ca ne facem noi mari.
cam atat, inca astept vesti de la prietena mea cu viza ca sa ne facem planuri de vacanta, adevarul e ca abia astept sa plec, mi-e a tot duce, adevarul e ca ma simt ciudat sa stau acasa si profit de orice ocazie sa ies, acum ma bucur pana si cand trebuie sa ies dupa lapte :)
US
philip spune:
alberta, tot swaddlers folosim si noi, acum am luat o cutie 1-2 de la sam's club si-s vreo 200 si ceva, mi-e sa nu creasca prea repede si sa raman cu ei. sunt pana la 15 lbs si am trecut deja de 9...(9.4 lbs ieri)
US
Bebe Beca spune:
Am reusit sa revin
. Am vazut si eu pozele tuturor, imi pastrez parerea cum ca avem albinute si bondarei superbi in odisee. Mai este putin si ajungem la scutece.
Motiana, pentru a ajunge la alaptare, trebuie sa renunti la biberon, sa suporti o zi doua niste urlete (nu neaparat) si sa pui copilul la san cat mai des, pt stimularea lactatiei.
Andreea, problema cu frichineala o avem si noi, cam in acelasi interval orar. De fapt, dupa prima trezire de noapte, urmatorul somn este numai cu scremut si alte cele, de numai somn nu este. Nici pt ea, nici pt mine.
Revin.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
buna seara dragutele 

sper ca sunteti bine va pupacesc pe toate si pe puiutii vostri
eu am avut o mare suparareeeeeeeee cu mama soacra si sunt terminata psihic de abia imi revenisem cat de cat dar acum sunt iar franta bebe e un cumintel dar cred ca de la plansul meu i-am transmis si lui si e mai agitat
noua nu ne trece buricelul tot mai supureaza sa vedem acum joi ce ne zice doctorita daca nu trece cica ne trimite la chirurgie
papa titi de rupe ma bucur asa de mult ca am laptic nici nu am crezut ca micile mele corcoduse ![]()
vor avea asa productie
va pup pe toate si tare imi mai e dor sa va citesc dar nu am energie decat pt pui mic
sper sa imi revin cat mai repede ca sa revin in club 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Miruna(29 mai)