Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua la mamici,bebici si burtici!
Am intrat sa va salutam mai mult ca alte noutati nu avem.In continuare dormim fff bine si mult(cate 4-5 ore legate)...noaptea doarme de pe la 11-12 pana pe la 4-5 si apoi pana la 8-9. Cu papatu avem putin probleme in sensul ca de vreo 2 zile papa cate 7-10-max15 minute si adoarme...dar o las in pace...banuiesc ca daca nu s-ar satura,ar plange.Problemuta e ca...mai si varsa lapticul (o singura data s-a intamplat sa verse in jet) ...
Parca Maria intreba cat stau bebeii cu ochii beliti (eu asa ii zic fetii mele...ca ii are mari).... noi avem 12 zile si stam treze si cate doua ore si asta se intampla si de cate 3 ori in 24 de ore.
Eu vroiam sa va intreb:puiutii vostri isi tin pumnii inchisi si cu degetelul mare in pumn?Eu asa stiam ca tre sa stea pana pe la 3-4 luni...dar a mea din prima zi a stat aproape numai cu palmele deschise,cu degetele rasfirate si parca mereu ar fi pusa pe numarat ...asa joc are ...
Va pe toate!!!

Ramona ,mami fericita de printesa Bianca Maria (11.06.09)

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

si eu am avut aceeasi problema ieri cu fereastra, da' nu m-am prins ce tre' sa fac

Alex, sa ne anunti cand incepem galeria! Distractie faina azi prin oras.

Ioana, ce fain ca mergeti aproape in fiecare weekend la mare. Faptul ca e marea aproape cred ca ar fi singurul motiv pentru care m-as muta in Bucuresti (fara suparare). Nu ca Timisoara ar fi cine sti ce, dar macar e mai mica si mai putin poluata.

LauraOana, eu am stagnat o saptamana la 60.7, acum de 3 zile stagnez la 59.5. Sper ca incet, incet se vor da jos, eu ma bucur ca nu mai am burta asa mare.

Andreea, Andreea mea adoarme cand la san, cand pe burta la mine, cand in brate, cand in carucior. Nu pot zice ca adoarme singurica, da' asa era si frate-su, asa ca-s obisnuita.

Pup toata gasca, cred ca ieri vroiam sa zic mai multe, da' ce sa fac daca n-am stiut scrie.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lavinia, ai un baietel minunat! Ce dragalas e, parca ar fi o fetita!

Ramona, nici Andreea nu prea isi tine degetele pumn, mai mult cu ele intinse sta.

Si noi am crescut intr-o luna 1 kg si 6 cm.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra.........pe cat de frumoasa e..pe atat de maraita,ragaicioasa si bashinoasa estesper ca fi-tu nu s-a speriat de minunatele "calitati" ale lu' fi-mea si inca o mai vrea

alexsimatei........o gura de cafeluta as vrea si eu,ca la cat de maraita e fi-mea nu m-am mai riscat sa beau de dimineata

serialbastre....... la printesica sa treaca colicii.Gaza mea nu e pudica deloc..ar fi in stare sa o arate tuturor si tare mult ii place in fundicul gol sa stea

ancy...............si a mea a inceput sa arate interes pentru lumina si sta din ce in ce mai mult treaza

laurraa.....si a mea face moale..dar dr. a zis ca e ok

Bebe beca..........aceeasi poveste si la noi..daca ar putea m-ar lipi cu superglue de ea ..imediat ma simte cum plec de langa ea si de dormit nu mai zic ca trebuie dusa munca de lamurire nu gluma(in patut doarme numai dupa baita..in rest cred ca l-am cumparat pentru decor)

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Bonjurica si de la noi!

In sfarsit am prins si eu 1 minutel liber. Felicitari noilor mamici si bun venit noilor albinute. Carla, Nicuratze felicitari pentru nasterea naturala.
Carla acu vazui PM f ciudat, iti raspund imediat ce vine sotu ca el a fost sa incheie socotelile la receptie. De aia cu moasa nu scrie nimic in contract e cam aiurea sa ti-o bage pe gat la sfarsit.
Noi suntem destul de bine, singura pr e ca nu prea reusesc sa o dezlipesc de tzitzi
Beca fain la mare!
Alexsimatei tinem pumnii!
Fug sa adorm pitica, am pus niste poze noi.

http://family.webshots.com/album/572660725WnnLtp

Mihaela mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alymav28 spune:

buna ziua, buna ziua
ne scuzati daca repetam subiectul (stiu ca a mai fost dezbatut la un
capitol anterior): cum rezolvam si problema sughitului?
aseara aproape o ora am avut concert de sughit; l am tinut in bratica, la burtica, la caldurica si intr un final a trecut;

de asemenea, noua nu prea ne place suzeta, preferam mai degraba degetelul; oare e prea devreme pentru el?

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lavinia.......ce printisor frumos ai

alymav........noua dr. ne-a zis sa-i dau o picatura de zeama de lamaie cand incepe sa sughite,dar mie totusi mi se pare prea micuta inca..mai ales ca stomacelul lor e atat de sensibil si nici macar cu lapticul nu s-au obisnuit (drept dovada au colici)

Vad ca deja se vorbeste de kg date jos..si eu am ajuns la 48.3kg..mai am putin si o sa fiu la fel de plata cum eram inaintesi pe bune ca nu ma retn de la nimica..bag in mine ca intr-o magazie

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alymav28

buna ziua, buna ziua
ne scuzati daca repetam subiectul (stiu ca a mai fost dezbatut la un
capitol anterior): cum rezolvam si problema sughitului?
aseara aproape o ora am avut concert de sughit; l am tinut in bratica, la burtica, la caldurica si intr un final a trecut;

de asemenea, noua nu prea ne place suzeta, preferam mai degraba degetelul; oare e prea devreme pentru el?

Multumim anticipat!

Noi rezolvam problema cu sughitul cu titi.Cand o apuca sughitl,pun fata la san si dupa cateva inghitituri,de obicei trece sughitul.Am mai auzit ca ar trece si cu o lingurita de apa plata...noi am incercat de 2 ori dar nu a mers si in plus...se si stramba...nu-i place gustul (ea nu stie decat de laptic de la mine si picaturile de sab simplex...a si sa nu uit...gustul glicerinei boraxate).
Legat de deget...si a mea vaneaza degetul,dar eu am preferat sa-i dau suzica...si a luat-o din prima (joi am nascut si duminica cand am ajuns acasa...a inceput operatiunea "suzi" ... ).
Te

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Vad ca deja se vorbeste de kg date jos..si eu am ajuns la 48.3kg..mai am putin si o sa fiu la fel de plata cum eram inaintesi pe bune ca nu ma retn de la nimica..bag in mine ca intr-o magazie

mami de Miruna(29 mai)

Cris...asa zic si eu ca nu are rost cu zeama de lamaie ca-i distrug stomacelul.
La noi inca nu au inceput colicii,sper sa nu cobesc.
Legat de kg...am plecat de la 43 si am ajuns la 63 ... lucru care ma bucura enorm ca eram asa de slaba inainte ca ma luat vantul pe sus.Acum de cateva zile stagnez la 55 kg si tare as vrea sa nu mai dau jos nici un kg.Si eu mananc orice... nu ma iau dupa babe sa nu pap x si y mancare ca dauneaza copilului...pana acum nu am avut probleme...si in plus,nici nu ma lasa maica-mea sa tin cont de babismele astea si ma indoapa ca pe pelicani... Stiam eu ca fac bine daca ma mut la ea 2-3 sapt dupa nastere...e asa bine cu ajutor...multumesc mamica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei
Inca nu. Azi-dimineata cred ca am eliminat maretul dop dar deocamdata nici o contractie sau alte manifestari. Acum ma duc sa ma vad cu sotziorul si o prietena, apoi la masaj si dupa aceea la coafor - ar fi o zi minunata, daca nu ar ploua in halul asta...

Aha, si eu care credeam ca am ramas ultima nenascuta . Si eu cred ca am pierdut ieri la dus dopul, insa sunt tot asa ca si tine, fara contractii, fara dureri, fara nimic ...
P.S: Pupurosi mai sunt baietii astia!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
39+

Mergi la inceput