Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Ayla si eu sper sa nu fie dintisorii... in ritmul asta de dezvoltare la 3 ani il dau la scoala si la 10 vine cu ileana cosanzeana s-o ia de nevasta si sa-i dau binecuvantarea parinteasca

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

bine, dar zestre n-avem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dodo, nu se primeste alocatie pt prima luna , doar prima de nastere, dar cred ca e doar la primul copil

multumesc pentru raspuns.
Se da pentru fiecare copil nascut prima

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Dodo eu pana acum am ridicat doar bani de trusou si prima de nastere parca asa se numeste si asta acum o saptamana iar alocatia de 200 cand mi-am depus dosarul scria pe biletel ca la 2 luni jumate de la depunere o sa intre pe card deci cred ca pe la sfarsitul lunii o sa se intample.

la Ct alocatiile intra pe card intre 10 si 20 ale lunii

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dodo, dulce Isabela. Dar tu stii deja ca-mi e tare draga. Cealalta zana este Sonia?

stiu iar eu sper sa stii ca si voi toti imi sunteti dragi.Da,cealalta zana este Sonia noastra de pe DC.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

nu se primeste alocatie pt luna nasterii..chioar dc e nascut in 31.la sfarsitul lunii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

_

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo, nu se primeste alocatie pt prima luna , doar prima de nastere, dar cred ca e doar la primul copil

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

prima de nastere adik 230 ron se ia la primii 4 copii

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Pupam o Luana superba su niste ochisori...demni de invidiat
Oliska bafta la operatie..si sa te faci repede bine
Lucia sanatate multa..vezi ca e f bun ceaiul de coada calului pt bai

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaa!

Cine se culca devreme, devreme se trezeste

Am dormit bine, ne-am trezit veselute...de-acuma incepe mami sa faca tumbe ca sa se distreze fata. Eu cind m-am apucat de facut copii imi aminteam (cu nostalgie) de perioada (prescolara) in care seara stateam cu ai mei in living si fiecare citea din cartea lui. Da' cred ca partea asta vine mai tirziu...nu?.

A gasit aseara Motanu poze de cind eram tunsa scurt (dar nu foooarte scurt, nu zero, numai asa, baieteste-scolareste) si cred ca incepe sa se simta mai ispitit de ideea de a sta cu Pisilinca cit fac eu o vizita la coafor. Scurta vizita, bruneta o sa ma fac acasa, ca sa nu lipsesc prea mult...sper saptamina asta sa se intimple minunea, ca prea astept de multa vreme.

In rest...va urez o saptamina frumoasa si linistita (ceea ce imi doresc si mie )si...spor la povestit pe forum

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Salutare mamici si bebici!. De muuuuuuuult nu m-ti mai auzit, insa eu v-am citit (mai din 2 in 5 dar am incercat sa tin pasul). Acu Raru doarme somnul de infrumusetare si am zis sa profit.
Sa incep cu cele bune: 3 luni si jumatate cu 3 kg luate, a ajuns la 5600gr, alaptat exclusiv. AU TRECUT COLICII. Gangurim, radem zgomotos, o recunoastem pe mami si pe buni, pe tatii doar cand sta cu noi vreo 2 zile. Mancam tziztzi cam la 3 ore, dar cand ne e sete, pe caldurile astea e normal sa iti fie sete, cerem si mai des, la ora cate putin, o gura de lapte. Ceaiul e poveste, sa-l bea mami ca ea il face. Doarme noaptea in patut, ziua ca oamenii mari in patul lui mami. Avem progeam strict, dupa ce se trezeste dimineata, mancam si apoi musai, pe frig, ceata sau caldura, mergem afara. Stam vrea 2-3 ore, revenim,iar mancam, ne jucam, si iar dormim. Si iar mancam si apoi pe la 6 seara nici ca mai sta in casa. AFARAAAAAA. Sta la baie si ii place de parca cel putin ar fi un conte si astepata sa vina apa peste el. La fel la masaj, Isi ia pozitia si astepta.
Acu si cele mai putin bune: Am citit despre dezvoltarea copilului si tot am citi despre dezvoltarea la bebeii vostri. Stiu ca fiecare are ritmul lui. Insa, la varsta lui, inca nu isi tine capul. In pun in fiecare seara pe burta, in cada il pun pe burta si sta singur cu capul ridicat, insa daca il tin in brate pe umar sta doar 2-3 min max. Ca sa nu mai spun ca nu prezinta intentia de a ridica cand il ridic de manutze. Ati inteles miscarea. Asta ma ingrijoreaza. Am vazut copii pe strada care fac mai ulte. Tin jucariile in mana. Raru daca i le pun in mana le tine si chiar uneori le duce la gura in rest nu prezinta interes.
Inca ii tremura barbia si ii dau calciu lactic, 10 zile - luna. Mi-e mi se pare ca ii scartie oasele cand il trag de maini. Nu intelegeti ca trag de el ci simulez ca il ridic.
Cum sa il stimulez sa se intoarca de pe o parte pe alta si sa isi tina capul mai bine. Curios este faptul ca pana acu o luna avea mai multa stabilitate la cap, si deodata ceva l-a molesit. Sa fie Rotarixul? Nu imi vine sa cred.
Apropo, am citit despre prevenar ca voi l-ati facut. Eu nici nu am stiu despre el si nici dr nu mi-a spus. Pacat. Ce alte vaccinuri mai faceti ca sa nu ma trezesc la 14 ani sa imi palme. Si mie si doctoritei.
Acu s-a trezit. Sta cu buni, prietena lui.
Ma duc sa il mufez. Cand doarme mai intru.

Va pup. O saptamana fericita cu multe descoperiri la bebeii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Va pup mamici. Sunt la capitolul recuperat ce a-ti mai scris. Am pus si eu vreo trei pozici noi cu Petru. Sunt facute acum 2 zile. Am cam ramas codasa la capitolul poze......Deci uite link aici

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5349892575918427538

Pup fetele si ma intorc la citit

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Shasa ce dulceeee e, si ce mare a crescut. (normal)
Voi cum sunteti? Nu mai stim nimic de voi.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput