Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va arat si eu ciupercuta mea si niste ochisori superbi si ma duc si eu la culcare ca sunt rupta de oboseala.
Somnic linistit va doresc!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ilinca, ti-am trimis linkul cu poze cu dolofanica mea pe PM. Nu am reusit sa incarc pe contul comun, iar publice nu vreau sa le fac. Sa stii ca este diferenta intre copii alaptati si cei hraniti cu formula, in dezvoltare, ma refer. Iar eu ma tem sa nu ia prea mult in greutate, eu cat am fost mica am fost plinuta si am suferit tare din cauza asta.
Monica, eu am cantarit-o pe cantarul nst digital, cu ea si fara ea, prin diferenta. Si asa e, are niste chiscute...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Vrem si noi poze

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Monnvas, PetraTudor, Ayla multumesc mult

Cred ca totusi o sa iau antibioticul caci ma simt f rau si ma deprima ca nu pot sa am grija de David Astazi numai cu mine nu a stat.

Maine trebuie sa ma si operez la un picior caci mi-a aparut o galma si nu pot sa calc...asa ca o sa mai sufar un pic.

Va multumesc inca o data

Este cazul sa te incurajez pentru operatie:

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Monnvas, PetraTudor, Ayla multumesc mult

Cred ca totusi o sa iau antibioticul caci ma simt f rau si ma deprima ca nu pot sa am grija de David Astazi numai cu mine nu a stat.

Maine trebuie sa ma si operez la un picior caci mi-a aparut o galma si nu pot sa calc...asa ca o sa mai sufar un pic.

Va multumesc inca o data

Este cazul sa te incurajez pentru operatie:

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara!!!Ca la mine e tare buna ca mi-a adormit fata fara urlete( dupa o saptamana plangacioasa)!!!
Multumesc fetelor pt incurajari!

Galuscha, Giulia adoarme aproape mereu intre 9.30-10.30.Incerc mereu sa-i respect programul...ca sa nu fie iritata!Asa ca am exclus plansul de oboseala, ca incepea concertul devreme!

Ayla lapte am, problema era( sper) ca cum o puneam la san incepea sa urle pur si simplu.
Totusi tind sa cred ca e de vina puseul de crestere!Azi a mancat normal la 3 ore si seara a adormit in patut singura dupa ce a mancat la san!
In plus cred ca o mai doare si burta ca in ultimile 2 sapt a inceput sa faca kk o data la 3-4 zile( o data, da bine)

Foarte frumoasa si cocheta "ciupercuta"Luana!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

georgyiuly, e vorba despre plansul de seara. Si bestiocul meu mai are accese de genul asta. Plange si dak il iau in brate si dak il las jos si dak il legan si dak nu-i fac nik. Singura chestie care il mai consoleaza e sa-i dau tzi tzi da nici pe aia n-o mai vrea dupa cateva minute. Deobicei il las cu ale lui 5-10 minute si se culca dupa ce se razbuna cu bocitul pe patut. Se pare ca fac asa ceva cand au fost prea obositi si stresati peste zi

Mami de Damian Codrut Andrei

"Bestioaca" mea nu a mai facut nicodata asa, doar saptamana asta, in fiecare seara, sper ca trece doar printr-o perioada "dificila" si revine la manifestari mai blande!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%203luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Ayla lapte am, problema era( sper) ca cum o puneam la san incepea sa urle pur si simplu.
Totusi tind sa cred ca e de vina puseul de crestere!Azi a mancat normal la 3 ore si seara a adormit in patut singura dupa ce a mancat la san!

Foarte frumoasa si cocheta "ciupercuta"Luana!!!

Arunci de ce vrei sa ii dai completare?
Poate fi puseul de crestere, este un subiect pe blog despre puseul de crestere si comportamentul lui bebe.
Multumim!

Olga, Doamne ajuta sa scapi repede si fara dureri!

Lucia
Dodo, dulce Isabela. Dar tu stii deja ca-mi e tare draga. Cealalta zana este Sonia?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna seara mamici cu bebici!

incepem sa ne revenim, am iesit si din casa (doar la curte la socrelu' ca sa nu riscam sa dam la alti copii varicela).
am facut si vaccinul, a fost ok.

mult mai scrieti fetelor... se vede ca aveti copii cuminti

piranha iar ma mananca non-stop, am inceput sa gangurim si sa ne jucam cu jucarele, s'tem baieti mari.

olishka, sanatate multa, iti tin pumnii!

ayla, superbi okii printesei tale!

si noi urlam destul de des la tzatza, e si f agitat. e lacom si scapa tzatza, se uda tot, se enerveaza... etc. dar pe ansamblu e ok.

va pup, ma bag la nani!

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Va pup mamici. Sunt la capitolul recuperat ce a-ti mai scris. Am pus si eu vreo trei pozici noi cu Petru. Sunt facute acum 2 zile. Am cam ramas codasa la capitolul poze......Deci uite link aici

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5349892575918427538

Pup fetele si ma intorc la citit

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput