Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Ayla si eu sper sa nu fie dintisorii... in ritmul asta de dezvoltare la 3 ani il dau la scoala si la 10 vine cu ileana cosanzeana s-o ia de nevasta si sa-i dau binecuvantarea parinteasca

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Monnvas, PetraTudor, Ayla multumesc mult

Cred ca totusi o sa iau antibioticul caci ma simt f rau si ma deprima ca nu pot sa am grija de David Astazi numai cu mine nu a stat.

Maine trebuie sa ma si operez la un picior caci mi-a aparut o galma si nu pot sa calc...asa ca o sa mai sufar un pic.

Va multumesc inca o data

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va arat si eu ciupercuta mea si niste ochisori superbi si ma duc si eu la culcare ca sunt rupta de oboseala.
Somnic linistit va doresc!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Monnvas, PetraTudor, Ayla multumesc mult

Cred ca totusi o sa iau antibioticul caci ma simt f rau si ma deprima ca nu pot sa am grija de David Astazi numai cu mine nu a stat.

Maine trebuie sa ma si operez la un picior caci mi-a aparut o galma si nu pot sa calc...asa ca o sa mai sufar un pic.

Va multumesc inca o data

Of, Doamne, dar la picior ce ai patit? Operatie adevarata, sau ce e nevoie?
Ma voi ruga pt tine sa te faci bine!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Wooow cat de superbe sunt pozele de astazi cu Luana Mi-a trecut tot raul Si astazi cand imi zambea David, uitat de tot

Ayla Anul trecut mi-a intrat un cui in picior, iar acum de cateva sapt s-a format o galma mai mare si nu pot sa calc pe el. Schiopatez si abia merg. Nu e chiar o operatie, este o interventie, dar tot trebuie sa-mi faca anestezie. Am trecut eu cu bine si prin altele mai inspaimantatoare (nasterea ), asa ca o sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo, nu se primeste alocatie pt prima luna , doar prima de nastere, dar cred ca e doar la primul copil

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Multumesc mult Ilinca si Pisigri sper sa nu ajungem la completare.
Olga tinem pumni si pt maine.
Ayla ai o frumusete de printesa cu niste ochisori superbi.
Dodo eu pana acum am ridicat doar bani de trusou si prima de nastere parca asa se numeste si asta acum o saptamana iar alocatia de 200 cand mi-am depus dosarul scria pe biletel ca la 2 luni jumate de la depunere o sa intre pe card deci cred ca pe la sfarsitul lunii o sa se intample.
Acum a adormit si pisicuta mea asta dupa ce am facut cea mai mare prostie de am inceput sa plang si eu cu ea odata. I-am ciupit putin din degetel can incercam sa-i tai unghiutele , cat de proasta pot sa fiu, am zis ca de acum incolo nu ma mai bag acolo unde e treaba lu tati cai el facea asta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

fetelor...sunt cu fundul in ligheanul cu ceai...ca am mari pb la veveritza si dupa colica aia renala...mai incerc si cu ceaiuri.

nu prea vad monitorul, iar tastatura e la 15 cm deasupra capului meu...asa ca scriu orbeste...

mi-e tare ciuda cand va aud ca bbelicii vostri dorm pana dimineata...victor se culca pe la 10 si se trezeste in intervalul 2-4...apoi obligatoriu la 6-7...

cand o sa doarma toata noaptea???

cu colicii s-a mai linistit...face kk de 3-4 ori pe zi...e f marait pana face kk si apoi e super vesel si linistit...

stati sa ies din lighean...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, ti-am trimis linkul cu poze cu dolofanica mea pe PM. Nu am reusit sa incarc pe contul comun, iar publice nu vreau sa le fac. Sa stii ca este diferenta intre copii alaptati si cei hraniti cu formula, in dezvoltare, ma refer. Iar eu ma tem sa nu ia prea mult in greutate, eu cat am fost mica am fost plinuta si am suferit tare din cauza asta.Monica, eu am cantarit-o pe cantarul nst digital, cu ea si fara ea, prin diferenta. Si asa e, are niste chiscute...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Multumesc mult Ilinca si Pisigri sper sa nu ajungem la completare.
Olga tinem pumni si pt maine.
Ayla ai o frumusete de printesa cu niste ochisori superbi.
Dodo eu pana acum am ridicat doar bani de trusou si prima de nastere parca asa se numeste si asta acum o saptamana iar alocatia de 200 cand mi-am depus dosarul scria pe biletel ca la 2 luni jumate de la depunere o sa intre pe card deci cred ca pe la sfarsitul lunii o sa se intample.
Acum a adormit si pisicuta mea asta dupa ce am facut cea mai mare prostie de am inceput sa plang si eu cu ea odata. I-am ciupit putin din degetel can incercam sa-i tai unghiutele , cat de proasta pot sa fiu, am zis ca de acum incolo nu ma mai bag acolo unde e treaba lu tati cai el facea asta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

multumesc

Si eu l-am ciupit pe David acum cateva zile de ma simteam cea mai rea mama de pe fata pamantului, asa ca cunosc senzatia. Ii trece. Inca nu i le-am taiat de atunci

Mergi la inceput