Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Maria_K spune:
buna dimineata!
am intrat sa va spunem ca vineri ne-am tuns
aici aveti rezultatul http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/PrimulTuns19062009#
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
Ayla21 spune:
Wow, Maria, credeam ca tu te-ai tuns. Pai sunteti deja domnisoare daca v-ati si frezat deja.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Maria_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Wow, Maria, credeam ca tu te-ai tuns. Pai sunteti deja domnisoare daca v-ati si frezat deja. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
novus spune:
citat din mesajul lui shasa Va pup mamici. Sunt la capitolul recuperat ce a-ti mai scris. Am pus si eu vreo trei pozici noi cu Petru. Sunt facute acum 2 zile. Am cam ramas codasa la capitolul poze......Deci uite link aici http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5349892575918427538 Pup fetele si ma intorc la citit FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
tot mai frumos ginere am !!!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Gaza22 spune:
Neata Feteleeee ! va mai aduceti aminte de mine ? scuze ca nu am mai intrat dar de cand ne-am intors acasa viata noastra s-a umplut. Acum nu stim cum sa ne impartim intre desfacutul cutiilor, intalniri cu prietenii, acte pt gazii mica, organizare botez etc. Am intrat repede sa va pup pe toate, sa va spun ca mi-a fost dor de voi si abia astept sa se linisteasca apele sa intru pe forum sa mai stam la o poveste si sa vad ce-ati mai facut. Si nu in ultimul rand am intrat pt ca vreau sa impart bucuria mea cu voi, azi e ziua mea si e cea mai frumoasa zi pe care am avut-o vreodata. Ma simt atat de implinita ca mamica incat e cel mai frumos cadou. Asa ca dau o felie maaaaaaare de tort cu ciocolata si visine si un pahar de sampanie. Puuuuup mult si aveti grija de vo si de bebei sa aud numai vesti bune cand revin. acum astept cu nerabdare sa vad ce surprize mi-a pregatit tati pt ziua de azi
si sper ca nu m-ati uitat.
Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita.
georgiana310 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Olga, mamica lui David iepurasul |
Noi am fost foarte prinsi cu pregatirile de botez si saptamana asta mai am de finalizat ultimele detalii. Sper sa fie totul ok si sa reusesc sa fiu mandra de tot.
BIG NEWS!!! La fetita mea ii cresc dintisorii!!! Joi face 9 saptamani! Sunt cei doi din fata, jos. Nu e inca maraita insa isi roade pumnul cat poate si saliveazaaaaa...
Pupici tuturor mamicilor si bebicilor!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Neata Feteleeee ! va mai aduceti aminte de mine ? scuze ca nu am mai intrat dar de cand ne-am intors acasa viata noastra s-a umplut. Acum nu stim cum sa ne impartim intre desfacutul cutiilor, intalniri cu prietenii, acte pt gazii mica, organizare botez etc. Am intrat repede sa va pup pe toate, sa va spun ca mi-a fost dor de voi si abia astept sa se linisteasca apele sa intru pe forum sa mai stam la o poveste si sa vad ce-ati mai facut. Si nu in ultimul rand am intrat pt ca vreau sa impart bucuria mea cu voi, azi e ziua mea si e cea mai frumoasa zi pe care am avut-o vreodata. Ma simt atat de implinita ca mamica incat e cel mai frumos cadou. Asa ca dau o felie maaaaaaare de tort cu ciocolata si visine si un pahar de sampanie. Puuuuup mult si aveti grija de vo si de bebei sa aud numai vesti bune cand revin. acum astept cu nerabdare sa vad ce surprize mi-a pregatit tati pt ziua de azi si sper ca nu m-ati uitat. Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita. |
La multi ani!
Multa sanatate si numai impliniri
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
anamariame spune:
Wow, ce repede crestem! Fetita Georgianei asteapta dintisorii, Casia s-a si tuns! Avem copii mari, ce sa mai!Olga, ti-am trimis si tie PM. Multa sanatate iti doresc!Ayla, am uitat sa iti spun, m-au dat gata ultimele doua poze cu printesica ta! E de-a dreptul superba! Cred ca va ramane cu ochii albastri, nu? Prea sunt frumosi ca sa isi schimbe culoarea!Pisigri, eu deja m-am tuns si vopsit. Si tare bine mi-a prins la psihic. Macar atat daca de kilogramele astea nenorocite nu scap.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
Georgiana esti sigura ca ies dintii?Andrei a balit 7 luni....si si-a indesat pumnii in gura..si abia atunci i-au iesit dintii.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui petrean Georgiana esti sigura ca ies dintii?Andrei a balit 7 luni....si si-a indesat pumnii in gura..si abia atunci i-au iesit dintii. Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Fa un gest umanitar POZE |
Gaza, LA MULTI ANI!!!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009