Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
dc spui ca se vad..e clar:)
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
lysbeth spune:
bun deci se poate sa le iasa dintisorii si mai devreme de 6 luni. Ma speriasem ca suntem singurul caz. Numa ca noua ne iese numa un dintisor... ma inreb cand o iesi si perechea dumnealui
Galusca, porecla lu bestioc pusa de tati e Galusca. Acuma tati zice ca ficioru e baiat voinic, frumusel ca o fetita si are si zestre apartament deja. Acu dak ar avea si fata nitzel cheag ar fi tare bine sau macar sa fie frumoasa ca-n povesti sa iasa nepoteii frumosi macar
Am vazut ca se discuta de prevenar. Asta pt ce e? si la cate luni se face? Noi am facut rotarix numa la 2 luni si-l repetam la 3 dar dak se poate face si alt vaccin nu ne suparam Mai bine sa-i imunizam de mici
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
eu le-am facut pe amandoua(cred ca sunt singura) si nu am avut nici cea mai mica reactie adversa. cica rotarixul ar putea da diaree. hmmm al meu a facut cate un kk la 3-4 zile
Citat: |
citat din mesajul lui doranna salutare! din pacate n-am putut sa citesc mult din urma, asa ca nu stiu daca ati discutat despre vaccinurile de la 3 luni; v-ati hotarat, faceti prevenarul si rotarixul? noua dr. ne-a recomandat sa le facem acum, la 3 luni, pe ambele le-a facut careva? au fost reactii adverse? aris, petrean, m-ati facut fffff curioasa, despre ce suzete minune vorbiti? Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009) |
Galushca spune:
Gia, chiar au iesit, ii vezi? Cand ies un pic dintisorii, acolo gingia e mai alba.
Mai ales daca vezi doi. De regula, ies cate unul o data.
La noi testul a fost sa-i bagam incheietura degetului in gura. Daca trage o muscatura insuportabil de dureroasa, vin dintii curand... Dar la inceput lipaie si roade usurel degetul.
Poate dura cateva luni, si dintisorii au puseele lor de crestere. Uneori mi se parea ca maine ies si mai ramaneau asa doua luni
aris26 spune:
hai ca v-am bagat cuiul cu odiseea de 2010
mosh craciun a venit si la mine la 7 sapt de la nashtere,dar eu cred ca a fost datorita anticoncepitionalelor,pt ca a aparut la 3-4 zile dupa ce le-am inceput asa ca m-am enervat si le-am oprit. mai ales ca suntem ffff "activi". de atunci nici ca a mai aparut. au trecut peste 45 de zile. de odisee nu imi e frica
fetelor ma imbat e a doua noapte in care domnul doarme 8 ore. el ca eu nu. aseara a adormit pe la 11.30-12 si s-a mai trezit la 7.40 in conditiile in care nu a mancat inainte de a adormi aproape deloc. si da! eu sunt aia cu bb-pasare de noapte. sambata s-a culcat la ora 1.
petrean - am pus poza la semnatura. sunt doar 3 din 4 ca unul era pe el deja
25 martie 2009
pisigri spune:
Cum se alapteaza bebelusii dintozi...?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
Pisigri..nu-ti poti imagina cum musca un bebelus..de san..si nici nu-ti doresc....
Foarte dragute body-urile..din bumbac 100%?
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
aris26 spune:
saby - si noi patim asa destul de des. si eu tot pe seama stomacului o pun. asa ca il mufez si fac ture cu el prin casa cu toate becurile aprinse(e mare fun becuri-ca toti bebelushii de altfel)in felul asta mananca mai mult. dar la noi nu dureaza nici o masa mai mult de 20 de minute. noaptea chiar mai putin.
chiar,cat timp mananca ai vostrii???
ayla - f bine ai facut. ca uite eu mai mereu uit sa pun semnatura
recuperez recuperez...am ajuns la pagina 7
25 martie 2009
Galushca spune:
Cuscra lysbeth, pai se poate? Dam si noi la fata trei ratze, un magar si o capra putin raioasa, da merge.
Iete acilea poze cu noi si cu zestrea, ca sa-ti faci o idee.
http://picasaweb.google.com/galushcutze/GalushcutzaMica
http://picasaweb.google.com/galushcutze/Zestre
lysbeth spune:
Nu merg linkurile:D
Pai asa mai bagam si noi la zestre o familie de pisici si avem ograda plina
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)