Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
petrean - da,100%. si la nici 6lei/buc....cred ca ma duc sa mai iau. dar ai grija la marimi,sunt un pic decalate. eu i-am luat de 6 luni. vezi ca pe spatele etichetei au un tabel cu lungimea/numar de luni. vezi ce se potriveste.
georgiana - serios???? ma apuc sa-l caut in gura. ca si al meu da ceva semne dubioase,dar eu nu l-am luat in serios. pai am incurcat-o. cum o sa o mai alaptezi? daca o apuca nervii si mushca? si asa al meu mi-a mai tras cate o mushcatura din cand in cand
olga - imi pare rau sa aud ca ai probleme. si eu tot de augmentin stiam ca e ok. dar daca pediatrul spune ca e ok si oxacilina....oricum pe prospecte scrie ca nu e bine sa folosesti. daca te iei doar dupa prospecte nu ar trebui nici pasta de dinti sa folosesti. ai incredere in medici,ca stiu ei ce zic
25 martie 2009
petrean spune:
galushca iti sunt private albumele...nu se pot accesa
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
lysbeth spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Cum se alapteaza bebelusii dintozi...? if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Raspuns: cu protectii de la advent Altfel il trec pe lapte praf clar
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
petrean spune:
aris..oricum eu n-am carrefour in resita..o rugam pe varamea din focsani sa-mi cumpere
Fa un gest umanitar
POZE
denisamada spune:
Salutam! Am revenit si noi in Bucuresti, ma pun pe recuperat. Ati scris o multime! Am mai citit noi si peste we, dar mai putin, ca am stat mai mult pe-afara. Adelina nu mai e multumita sa stea pur si simplu cu caruciorul la umbra. Acum vrea plimbare sau conversatie... toata ziua.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
georgiana310 spune:
Faza tare e ca asa se intampla si acum! :))
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
saby spune:
Neata la pranz !!!
Va urez dupa o noapte destul de agitata, cu treziri la 2.30 si la 6.
Aris bravo poate scapati usor usor de colici daca incepe sa doarma noaptea, la noi de o sapt a inceput sa doarma usor seara fara scandal si destul de devreme (10.30) si pana la 5-6 dimi. Oricum nu am scapat definitiv dar suntem pe calea ce buna, deci poate ne linistim si noi .
O intrebare.... cum pot sa pun si eu poze la semnatura?
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Am avut o seara foarte urlacioasa..a plans Giulia ca niciodata, habar nu aveam ce are, sanul nu-l vroia dar isi manca pumnii tare.Asa ca intr-un final i-am facut lapte praf, la inceput nu l-a vrut si da-i iar urlete, pana la urma l-a mancat tot. Asa ca am ajuns la concluzia ca fata mea plange seara de foame! Nici nu stiu ce sa zis, mai ales ca am lapte, sanii erau plini aseara. Dupa ce a mancat bibe a adormit si cand s-a trezit la 3 a mancat la san fara probleme! Sa mai zic ca pana duminica trecuta cand a inceput maraiala de seara fata mea nu stia ce e aia plans...si acum cand o aud intru in panica! Nu as vrea sa ii dau lapte praf , dar decat sa o vad ca aseara ..imi venea sa plec de acasa sa nu o mai aud!!! |
Si Adela a avut episoade similare. Am preferat sa ii dau ca "supliment" tot din laptele meu, scos cu pompitza. Aparent am depasit momentul.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
florinela79 spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri si incurajari, nu am reusit sa citesc chiar totul dion urma dar mai am putin, va scriu acum cat doarme bebi, pentru ca treaz nu mai sta singur nicicum, nici cu balon, nici cu carusel nici cu mutunel nici cu omiduta.
Aris, bebelusii se satura acum intr-un 15 min, restul e smiorcaiala si ar trebui sa bea 150 ml - asa mi-a zis si mie doctora, si ce am mai citit prin carti.
Denisamada, daca tine pumnul strans cu degetul mare in afara cica nu-i problema sa nu stea cu el in palma si cu celelalte peste el.
Mi-am luat 2 ceasloave cu cresterea si dezvoltarea bebelusului pana la un an. Am citit, face totul, duce obiecte la fata, impreuneaza manutele, da ritmic din maini si din picioare, cand il tin in poala se indoaie ca un U de piccioare si cap, se rasuceste pe burtica, ce-i drept mai mult pe partea dreapta, am si chicotit de cateva ori, facem vocalize, reactionam la muzica - danseaza pe Zunea Zunea de mama mama, bineinteles la mami in brate.
Eu fac masaj la baita, gimnastica, stimulam cu minge deaupra capului, acum am luat si mingiute ca sa deschida manuta mai des....sper sa fie ok, ca nu mai stiu, intradevar am fost stresata si deabea ce-mi revin si bum cate una.
Probleama cu rahitismul ca nu asimileaza bine vitamina D, mi-a zis sa expun piciorusele la soare (pai unde sa facem noi asta printre blocuri sau unde ca parc nu am sa ajung dimineta???)vad ca alina a fost la mare si stiu ca este excelent pentru ei aerosoli si plimbarile pana in ora 9 la soare, dar acoperiti.
Avem voie la mare???, nu sa facem plaja sa ne plimbam cu burtile la soare.(ca Dr. a zis vb. dupa 4 luni- cred ca isi da cam multa importanta, copii nascuti la Constanta, ies din casa dupa 4 luni si aia nascuti in zone de munte la altitudini de peste 900m tot in casa stau?)
Apropos mi-a zis sa-i pun 2 picaturi Vigantol direct in gura, ca daca-i dau cu lingurita ramane pe lingurita, pai sta bebe cu gura deschisa sa-i picur eu 2 p[icaturi, ca-mi scapa mai mult (si stiu ca-i periculos, da dureri de oase si cap), voi cum ii dati cele 2 picaturi vigantol???
Eu cred ca picurate in putin laptic in lingurita e mai ok.
va las ca se maraie va pup!!!!
petrean spune:
si acum il alapteaza?joke...
cati ani are fratele tau?de obicei baietii le mananca "urechile"mamelor...eu am sa raman si fara par in cap..cred...
ah..ia cititi un banc bun...
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?
Fa un gest umanitar
POZE