Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am si eu o intrebare pentru fetele care au luat alocatiade stat:
Au primit alocatie si pentru luna in care s-a nascut puiutzul?
Noi luna aceasta am primit primaalocatie 200 ron...eu credeam ca va primi dublu pentru aprilie+mai(asta in conditiile in care se da alocatie si pentru luna in care s-a nascut )
Multumesc.

Dodo nu primim alocatia pt luna in care s-a nascut bebe, acum ai primit doar pt mai.Cica pt aprilie vei primi banii abia la sfarsit cand se ia ultima alocatie

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da alina..la sfarsitul indemnizatiei de crestere..adik ultima luna inainte de 2 ani..se primeste diferenta de bani..cate zile au fost din luna nasterii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gia - hmmm..eu nu ma vad plangand cu copilul la san. mai am si alte planuri cu sanii mei. eu oricum am zis ca alaptez pana la 4 maxim 6 luni. mi se pare suficient. de la pediatra am inteles ca intre 6 sapt si 4-5 luni sunt mai vulnerabili,cat se formeaza sistemul lor imunitar.

la Matei Bals nu au infarix ipv. am sunat si pe la farmacii si nu se mai gaseste. la o doina mi-au zis ca aduc in iulie dar nu pun prea multa baza. oare ce e de facut? le facem hexa? mai am o luna pana la vaccinul asta,dar la cum se mishca treburile in tara asta....
nici din afara nu pot sa il aduc ca e o problema transportul la rece

petrean - daca au mai mult de 60cm piticii atunci spune-i sa iti ia de 6 luni(67cm)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

saby - si noi patim asa destul de des. si eu tot pe seama stomacului o pun. asa ca il mufez si fac ture cu el prin casa cu toate becurile aprinse(e mare fun becuri-ca toti bebelushii de altfel)in felul asta mananca mai mult. dar la noi nu dureaza nici o masa mai mult de 20 de minute. noaptea chiar mai putin.
chiar,cat timp mananca ai vostrii???

ayla - f bine ai facut. ca uite eu mai mereu uit sa pun semnatura

recuperez recuperez...am ajuns la pagina 7

25 martie 2009

LA mine daca este linistita suge cam 20-30 de min dar daca e agitata mai mult de 5 min nu sta.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Ce faceti fetelor?
Ilinca nici la mine nu a venit moshu si alaptez exclusiv de 10 sapt si mai iau si anticoncep.
Dodo tare frumosa printesa ta !!!
Mai vroiam sa spun ceva dar am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru, am vazut ca v-ati apucat si de fumat unele, tare imi e teama ca si eu o sa ma reapuc dupa ce termin alaptatul caci tare imi e pofta , asta e tare rau.
La noi tot nu au trecut colicii caci mai avem reprize de urlat...a si vroiam sa va intreb cum sa inteleg eu urmatoarea faza. De cateva zile imi mananca la 2 ore ziua (noaptea nu am probleme doarme de la 10 la 5), incepe sa planga foarte tare cand i se face foame iar dupa 20 de min de supt nu mai vrea dar incepe sa planga. Desi strang titi si mai curge, oare nu mai curge cum trebuie si ii e in continuare foame? Oare nu mai am destul lapte, pt ca nici sanii in ritmul asta haotic de supt nu se mai intaresc asa tare, nu stiu ce sa fac sa ii dau completare pt ca ea inainte manca si la 4 ore si nu plangea asa tare de foame.
Am vazut ca a intrebat cineva ( scuze ca nu mai stiu cine) de prevenar, noi l-am facut la 2 luni impreuna cu infarixul hexa si a fost ok, doar adormita in noaptea aia si pe zi putin de tot agitata.
Va pup pe toate, scuze ca m-am lugit ca o zi de post dar am de recuperat !!!

Saby colicii sunt de vina si la noi se intampla la fel, stii ca noi suntem colege de suferinta pe temna asta. Incearca sa-i dai cateva picaturi de colici la mijlocul mesei atunci cand plange o sa vezi ca se simte mai bine,la noi merge.Daca nu mai poate fi cate un gaz ratacit in stomacel care nu vrea sa iasa,pune-o pe burtica.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Alina, Dodo-felicitari pentru printesele frumoase!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Multumim.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pt cuscra Gogoasha, Gogosica alias Bestiocul Junior:
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/632009?authkey=Gv1sRgCPKOqcvTs9691wE#5350099815075502306
Sper sa mearga linkul

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui saby

Ce faceti fetelor?
Ilinca nici la mine nu a venit moshu si alaptez exclusiv de 10 sapt si mai iau si anticoncep.
Dodo tare frumosa printesa ta !!!
Mai vroiam sa spun ceva dar am citit pe diagonala si nu am retinut mare lucru, am vazut ca v-ati apucat si de fumat unele, tare imi e teama ca si eu o sa ma reapuc dupa ce termin alaptatul caci tare imi e pofta , asta e tare rau.
La noi tot nu au trecut colicii caci mai avem reprize de urlat...a si vroiam sa va intreb cum sa inteleg eu urmatoarea faza. De cateva zile imi mananca la 2 ore ziua (noaptea nu am probleme doarme de la 10 la 5), incepe sa planga foarte tare cand i se face foame iar dupa 20 de min de supt nu mai vrea dar incepe sa planga. Desi strang titi si mai curge, oare nu mai curge cum trebuie si ii e in continuare foame? Oare nu mai am destul lapte, pt ca nici sanii in ritmul asta haotic de supt nu se mai intaresc asa tare, nu stiu ce sa fac sa ii dau completare pt ca ea inainte manca si la 4 ore si nu plangea asa tare de foame.
Am vazut ca a intrebat cineva ( scuze ca nu mai stiu cine) de prevenar, noi l-am facut la 2 luni impreuna cu infarixul hexa si a fost ok, doar adormita in noaptea aia si pe zi putin de tot agitata.
Va pup pe toate, scuze ca m-am lugit ca o zi de post dar am de recuperat !!!

Saby colicii sunt de vina si la noi se intampla la fel, stii ca noi suntem colege de suferinta pe temna asta. Incearca sa-i dai cateva picaturi de colici la mijlocul mesei atunci cand plange o sa vezi ca se simte mai bine,la noi merge.Daca nu mai poate fi cate un gaz ratacit in stomacel care nu vrea sa iasa,pune-o pe burtica.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Multumim cred ca vroiai sa spui ceai de colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Pt cuscra Gogoasha, Gogosica alias Bestiocul Junior:
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/632009?authkey=Gv1sRgCPKOqcvTs9691wE#5350099815075502306
Sper sa mearga linkul

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Super falcute si gusita!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va arat si eu ciupercuta mea si niste ochisori superbi si ma duc si eu la culcare ca sunt rupta de oboseala.
Somnic linistit va doresc!

Moni imi dai voie sa pup falcutele ale frumoase, cat este de frumoasa

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput