Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
Alina1976 spune:
Neata gagici,
Desi e urat afara si de dimineata au venit si rusii in vizita pentru cateva zile
, se pare totusi ca voi avea o zi mai buna ca ieri...
IRINA, cum esti? Ai dormit? Esti mai bine? M-am tot gandit le tine...
Bee, deci ai intrat in normal..ca sa zic asa
. De acum incolo esti din nou apta pt. a concepe surioara/fratiorul Alexiei
. Chiar, v-ati gandit cam pe cand o sa vreti sa-l faceti? A, stai ca tu ai ceza...acum mi-am amintit. Deci cam 1 an pana sa il concepeti...cam asa nu?
Bebelusiiiii, DORMI?? Cred si eu...dupa ce te-ai infruptat cu baclavaua aia fantastica....
S-a trezit Vladutz?
Am inscris-o pe Ana la gradi
. Ma bucur mult ca am reusit. Este chiar pe strada noastra (adica fac 5 min pe jos cu Ana de mana) si este si o gradi foarte buna. Am scapat de un stres.![]()
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
flowerbee spune:
Cadia, succes la ortoped si la pediatru. Si noi am fost acum 2 sapt si ai sa vezi ca nu e nimic. Se vor indrepta pana la un an si din momentul in care nu isi vor mai tine picioarele flexate.
Sotul mei imi zice ca eu am fost mama purtatoare pt ca fata este copia lui fidela. Dar lasa, facem si cate un baiat ca sa ne semene.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Alina1976 spune:
Yashy 
, imi pare rau sa aud ca Luis e bolnavior :-((
Am citit si eu un pic pe net despre acest "croup" si se pare ca e cauzat de un virus. Am vazut ca nu este nimic grav si ca multi copii fac asa ceva mai ales intre 3 luni si 3 ani este cel mai frecvent. Astia mai zic ca se trateaza foarte bine cu corticosteroizi si cu aerosoli. Pentru ca este ceva viral, in nici un caz sa nu se dea antibiotic. medicul ce ti-a dat sa faci?
Pup dulce Luis sa treaca repede 
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
flowerbee spune:
Alina, ma bucur ca ai inscris-o pe Ana la gradi! Ce mai, e fata mare!
Bee
flowerbee spune:
Croup cred ca este tusea magaseasca.
Bee
IRINA.C spune:
Neata..scriu rpd si apoi promit sa ma adun sa raspund: nimic de reprosat plodului, nani 11-4 juma trezit papa apoi el vbit cu el la el in patut unde a si adormit dupa mine, eu cazand lata, apoi la 8 trezit papa vbit aruncat picioare si adormit la loc la un mom dat si io cu el pn la 10 cand vecinu de la parter s-a trezit sa scoata barosu'
Acum el nani, eu pus maru la copt, plodu intre perne ca e la mine in pat de la 8 dimi si ..alerg o noua zi..mohorata!!

Yashy e un soi de sa zic asa pe rom laringita, desi crup e crup si in romaneste.De cele mai multe ori recidiveaza e adev dar nu e oblig .Febra nu e neaparat o caracteristica a bolii, trat de baza e cel antiinflamator ..una peste alta e o boala fff frecventa si usor de tratat in forma ei cea mai uzuala.
Sanatate .Ma duc la mar
si revin
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Nup Bee, nu este.Bordetella pertusis este o bacterie nu un virus si este agentul cauzator al bolii care se trateaza cu antibiotice.Este o boala contagioasa si este una dintre cele impotriva careia ii tot vaccinam--remember Diftero tetano PERTUSIS.Nu au nici o legatura intre ele cele 2 crupul si tusea magareasca sau tusea convulsiva(sinonime)
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
bebelusi spune:
Buna dimineata gagici, prezent!!!
Alina am mancat aseara eu cu Mircea jumatate de tava de baclava
, nu ne-am putut abtine. Am incercat sa nu o insiroipez exagerat ca sa pot manca MAI MULTA o data, ca daca nu era gretoasa, iar in loc de nuci am pus seminte decojite multe multe pentru ca nu ma mai vut timp sa toc nucile. A iesit super buna.
Multumim de voturi si felicitari Sabinuta pentru locul II. Eu nu prea inteleg cum calculeaza astia voturile...tu ai inteles Alina??
Irina ma bucur ca adormit Ochila, iti doresc o zi usoara
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
S-a intors Nadia in sfarsit de pe burta pe spate! URA!
Si din nou URA ca am reusit ieri sa ma duc cu Ioana la piscina dupa 2 saptamani in care nu am mers. Ne-am balacit vreo 2 ore!
cadia venim in fiecare weekend. Te sun sa ne vedem 
alina
merci
lisa exista un spray pentru copii impotriva tanatrilor dar nu-mi amintesc cum se numeste 
fil lily imi pare rau ca a racit papusa.
sa-i treaca repede.
bpaula deci i-a placut la bazin? E un bazin special pentru copii?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crisspy spune:
'Neata
Vero, nu am scapat inca... a inceput sa ma doara alta
... in seara asta am programare la dentist sa o scot p'aia care ma deranja vineri... imi e o fricaaaaa ca nu am mai fost de 1 an si am uitat cum e
...
Mie scumpi imi bea apa, si chiar cu pofta... zici ca e cine stie ce bunatate...
IrinaC macar Ochila s-a simtit bine la iarba verde? Ca din tonul tau imi dau seama ca tu nu prea... Si ia nu mai pune tu asa la suflet toate remarcile astea ale celor din jur... Ochila este unic, are personalitatea lui si .... nu tu ma incurajai si pe mine si pe alte fete spunandu-ne ca fiecare copil este diferit??? Come on baby relax si bucura-te ca stai cu Andreiuta... ce mi-as dori eu sa stau acasa cu piticotul si nu pot... Stiu ca e greu si ai nevoie de putin timp sa-ti incarci bateriile si tu si Radu si poate mama ta isi va mai reveni un pic daca ii explici ca esti epuizata... Pe tatal tau nu te incumeti sa-l lasi cu bebe?
Pana am scris eu mesajul am vazut ca ai avut o noapte linistita... deci se poate... bafta cu marutzul azi

Cu doctorita ai mare dreptate, asa mi-a facut de cate ori era mami la mine... Azi am recoltat si ultima proba de urina pt urocultura si astept rezultatele zilele astea...
Ieri m-a cuprins panica
... ca nu gasesc bona...si in cazul asta Razvi o sa plece la Rosiori la mama mea... si eu cand imi vad copilul??? In week-end numai??? 
Refuuuuzzzz... refuz sa ratez toate momentele importante din viata lui, refuz sa ma privez de zambetele lui din fiecare dimineata si de "bicicleta" lui de seara, de balutzle lui care sunt peste tot, de kk urat mirositor... refuz categoric... Mai ca ieri imi venea sa-mi bag picioarele in el de scarbici ...da' mi-am revenit repede ca grosul banilor de la mine vine, din pacate....
Bebelusi sa stii ca eu am cumparat Infarix Hexa pt 6 luni de cand avea bebe 3 luni si il tin frigider... mi-a fost frica ca nu mai gasesc... Eu mai trebuie sa iau rapelul la Rotarix si am reusit sa gasesc, diseara mai dau 3 bulioane pe el... da' asta e... orice pt Tumpi...
Alina1976 m-ai facut sa plang... pe bune.. nici eu nu vreau sa creasca Razvi repede... nu vreau sa pierd momentele astea de bebelus... Felicitari pt inscrierea la gradi, o sa-i placa Anei 

Aalina felicitari pt cresterea lui Fabi .... sa o tineti tot asa...
Yashy multa sanatate lui Luis 

O zi usoara la toate mamicile si licuricii si multi 

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#