Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Multumesc din suflet pt raspuns Irina. Concluzia... sa nu ma alarmez ca trece, nu?

Alina, nu stiu exact ce medicamente mi-a dat. Cava de tuse, de respirat mai usor(?), de febra, dar nu sunt antibiotice.

Acum rade si se zbenguie pe langa mine... deci suntem pe drumul cel bun! Ieri si azi a dormit in continuu din cauza medicamentelor. Mi se pare ca s-a mai tras un pic la fata... sper sa nu fi slabit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty felicitari pentru intoarcere

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

aalina

yashy sanatate, sa treaca repede boala aia, ce o fi ea!

alina la ce gradi?

irina ti-am spus la telefon ce aveam de spus ...
Mie sincer nu mi-e dor de loc de perioada de bebelush a Ioanei, im i place mai mult asa mai mare Poate fiindca a fost acelasi "model" ca Ochila, fara somn, maraiala non-stop, etc.

crisspy o sa gasesti bona, sunt sigura. Ai incercat la agentii? Mie mi-au palcut cei de la Nina-Nana sunt undeva pe la Posta Vitan. Acolo am gasit noi bona nr. 2.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

Ce mult ati scris de ieri dimineata!

LA MULTI ANI la David de Angellique, Eva de Roxanaz, Teodor de Floryela si Fabian de Aalina

Noi ieri am fost mai mult plecati in vizite de unde am revenit cu o multime de hainute si de jucarii - baietelul prietenei mele e cu 2 ani mai mare decat bebe mic si i-a dat lui lucrusoarele "din tinerete bebeluseasca". Cu cate mai cumparasem eu, cu cate am primit... cred ca suntem "aranjati" cel putin pentru urmatoarele 6 luni. In afara de sacii de dormit pentru perioada urmatoare + incaltari (ca in cateva luni vine si vremea lor) nu prea cred ca ne mai trebuie oarece

Bebelusi, sa-ti fie de bine baclavalele

Yashi, sanatate multa la flacau! De fapt, la voi toti

Cadia, mult succes la pediatru si ortoped!

Am votat si noi bebelusii nostri de pe helpnet

Alina, felicitari pentru gradinita! Ai deja fata "studenta" WOW!

Felicitari la toate fetele care au mai dat jos din kile (eu am primit ieri prajituri asa ca... mananc )
Sunt poze noi pe contul de pe gmail? Ma duc sa vad si eu bebelusi frumosi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Naty, da e bazin special pentru bebelasi si copii mai mici. Doctorita pediatra si asistenta ei intra si ele in bazin si ne ajuta cu copiii. Mamicile sau taticii tin bebelasii si fac exercitii cu ei. La al meu cel mai tare i-au placut sariturile ca broscuta prin apa, nu prea i-am placut cele de gimnastica la manute si picioruse. Dar mai mergem sa exersem. Aseara a adormit tarziu, tocmai pe la 12 cred ca inca se simtea adrenalina.

Votam zi noi zilnic bebelusii din concurs ca tare mai sunt frumusei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am vazut poze frumoase pe mailul comun, superbi copii, nu imi venea sa imi iau ochii e la ei. Am vazut-o si pe nora mea cea frumoasa si finuta. Am stiut eu ce am ales...

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mai aici e o furtuna!!!

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Neata mai pe la pranz asa!

Yashy imi pare rau sa aud vesti proaste despre Luis.Se pare totusi ca nu este ceva foarte grav si stai linistita ca flacaul e voinic. sa se faca repede bine.

Crisspyar putea sa intre taticul in concediu de ingrijire copil.Iti tin pumnii sa gasiti o solutie si sa nu plece Razvanica de acasa.

Dark sa stapaniti sanatosi hainutele. Si noi am primit multe si la fel ca si tine am zis ca nu-i mai cumpar, ca are destule, dar tot nu pot sa ma abtin. Mai scap la cate o rochita, o bluzita, ceva. Noroc ca tati nu are nimic impotriva imbogatirii garderobei printesei lui.

LA MULTI ANI EVA!
LA MULTI ANI FABIAN!
LA MULTI ANI DAVID ALEXANDRU!
LA MULTI ANI TEODOR CONSTANTIN!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, ai PM

Naty, astept sa ma suni.Bravo pentru intoarcerea Nadiei

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee,sincer eu mi-as dori tot fata, dar sa semene cu mine.
Apropo de ce spunea si Alina, noi dupa un an ne putem apuca "serios de treaba" asa-i???

Apropo, Alina, (sau fetele care stiu) ai/aveti idee cum se calc indemnizatia CIC pentru al doilea copil, daca ai continuitate in CIC si nu te mai intorci la scarbici intre timp????

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput