Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
Aalina spune:
'Neata
Copilul meu si-a belit iar programul de noapte
Si ziua ma dispera ca nu mai vrea sa stea deloc pe spate
Ori se roteste si se taraie ca o rama si macane cand nu mai poate inainta daca da de ceva in cale ori comenteaza pana il ridic
Asa ca de acum pana se va deplasa singurel si va sta in fund o sa am mare distractie.
L-am masurat si are 66 cm si la greutate tragea pe la 7.300. Mi-am facut datoria si luna asta si i-am bagat vreo 900 grame.
Eu am mai dat jos cate ceva asa ca am acum -4 kg.
Ingrid te rog sa imi mai pui doua floricele la listuta
. Mai am 5 pana la prima tinta. (si inca dublu pana la final)
M-ati inebunit cu torturile voastre. Azi am vrut sa fac un tiramisu dar m-am razgandit si mai bine fac o salata de fructe...poate mentin cantarul fix.
Ciufik s-o fi invatat copilul cu ideea cand a vazut ca tu nu te lasi
Al meu a primit biberonul de mic deci e invatat cu vicisitudinile. A bagat cateva cu formula in primele zile si cand a fost racit i-am mai dat laptic muls cu ceva tratament. Tetina si noi tot de la Nuk avem. Incearca sa ii oferi bibe cand e flamand, poate in disperare baga.
Cat despre carut de alta culoare ti-am mai zis si repet: nu ma mai apuc de facut copii (decat daca raman cumva pe neve
Da Doamne!
da atunci sigur ma trimite barbatul de acasa)Da imi place sa comentez pe tema asta. Macar raman cu vorbitul ![]()
Naty ma bucur ca totul a fost ok la control. Pupam fotomodelul dulce. Si pe sora ei. Pe tine nu ca la ce target ai ... mai ca nu o sa te mai vezi.
Jasmi faza era ca plodul meu plescaia cand noi nu stateam la masa
O fi stiut ca o sa mancam mici dupa o vreme ce sa zic. Cum tot mi se spunea ca i-o fi sete... mai bine saream si cu o bere rece
Sper ca ai apreciat ca desi Iulia ne-a impresionat la intalnire cat de cuminte este nu ti-am stricat planurile de pensie de pe malul marii
Poate ma vei primi si pe mine in vizita, sa iti aduc vesti de acasa.
Bee eu am pastrat laptele maxim 24 de ore in frigider. Am vazut poze de domnisorica superba si de mamica finuta foc.
Lisa felicitari pentru somnicul prelungit si va doresc sa va tina!!! Deocamdata noi nu dam cu nimic de tantari, avem plase la geamuri. Acum in deplasare l-au ciuruit cativa.
Veronica sa treaca repede sanul. Esti de admirat cate ai indurat in perioada alaptatului. Mi-a placut motorul si fata care il foloseste.
Cadia vazut poze de Clara frumoasa foc. Iar in aia cu palariuta e delicioasa 
Porumbita
ma bucur ca sunteti tot pe alaptat.
Fil_lily bine ati ajuns acasa. Sanatate multa sa treceti cu bine peste raceala.
Mara Flavi este o scumpica iar frate-su nu e mai prejos. Am vazut ca deja ai scapat la ajutor la curatenie si bucatareala. Asa ca hai mai des pe forum
Sau nu ai loc de cel mic?
Bpaula te invidiez pentru balaceala. Ce frumos se joaca Marius cu umbrela. Pupam falcutele lui.
IrinaC al lor copil nu era Ochila si gata
Pe unde vreti sa evadati? Luati-l pe Ochila si haideti in Ardeal. Rabdare multa draga mea 
aaaa si cand toate cele spuse de Alina despre bebeluseala trec...merge copilul la scoala si atunci sa vezi 
Ada am zis sa nu te alarmez cand am primit SMS-urile dar cand am vazut ca fata insista am crezut de cuviinta ca trebuie sa stii si tu
Eu una ma bucur ca se inteleg copii asa bine ![]()
Felictari pentru kg pierdute.
Bebelusi baclava?????????
Tu ne-ai pus gand rau vad 
Il felicitam pe Vladut pentru culturalizare.
Cami spor la scris.
Arriel ai fost mortala cu abandonatul pe trotuar
sa ai putere.
Fetelor poftiti la o 
flowerbee spune:
Buna dimineata fetelor,
In primul rand, o imbratisare calda pentru Irina! Esti o mamica buna si foarte puternica! O sa treaca perioada asta si apoi veti fi toti 3 numai un zambet.
Referitor la vaccin, dr de familie parca mi-a zis ceva de Infanrix plus 2 chestii si pediatra mi-a zis de Infanrix Penta (fara anti-hep). Nu am inteles f bine, dar mai intreb.
Bebelusi, stiu ca poti pastra vaccinul in frigider si 2 luni, nu-i bai.
Aalina, imi pare rau ca bebe si-a dat peste cap programul de somn, dar va reveni el, fii fara grija. Felicitari pentru devoltarea frumoasa a puiului!
Alina, sa stii ca te inteleg ca ti-a dor de Ana bebelus pt ca si eu ma uit pe pozele Alexiei la 0 zi sau o luna si ma cuprinde nostalgia, deci e relativ recent. Noroc ca avem memoria sentimentelor care ne-au invadat atunci. Nimeni nu le stie, doar mama.
Mie mi-a venit ciclul, e clar! Poate de aceea eram si atat de balonata si constipata. Astept imbunatatirea situatiei. M-a cam luat pe nepregatite.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Leditia spune:
Eva
.
Teodor Constantin
David Alexandru.
Irina,imi pare rau.Sincer.O sa treaca si asta.Stiu pe cineva cu bb de 8 luni care si acum se trezeste noapte din 2 in 2 ore sa suga,nu vrea bibe,nu vrea apa,nu prea vrea mancare,nu sta cu altcineva decat cu maica-sa,nu doarme ziua decat ff putin si in permanenta e marait.Este greu,dar trec toate si vin altele si altele si ei cresc si o sa-ti fie dor de el asa micut.Pt ca astea se uita si vei ramane doar cu amintirile de bb mic si dulce si scump.
David doarme acum,s-a trezit la 7 a papat un bibe de 150,ne-am iubit un pic,ne-am jucat,a vbit si apoi a facut nani.In rest,cand e marait, cand e cuminte,e intr-o permanenta miscare..nush de unde are atata energie.Se trezeste o data pe noapte sa ia cateva guri de laptic si apoi baga somn.Aseara abia l-am adormit,nu voia si pace.A adormit si el pe la 11 si ceva..numai bine ca deja taica-su era cu nervii prastie de atata leganat,cantat,etc.![]()
Va las,ma duc sa-i fac piureul ca acum se trezeste si urla ca-i e foame.Si tre' sa ma execut imediat,ca nu sta asa sa astepte aiurea.![]()
o zi faina va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
yashy spune:
La Multi Ani tuturor licuricilor 
de azi, ieri si multe zile inainte cand nu am fost pe faza...

Mi-am mai clatit si eu ochii cu bebelusi frumosi!
Am votat pe cei 4 de pe helpnet. Sabinutza e pe locul 2!!!
Felicitari!!
flowerbee spune:
Noi ne-am hotarat sa mergem la mare in weekend (daca e frumos afara). Deja fac provizii de laptic de-al meu, plus laptele praf, e ok. Oricum, vrem sa ne intoarcem in aceeasi zi.
Irina, ia in calcul si posibilitatea asta, o zi doar pt voi!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
yashy spune:
Eu sunt un pic cam amarata... Luis a facut de duminica febra 39,2. A ragusit si tuseste... Ieri l-am dus la dr. si mi-a zis ca are o boala numita croup (in engl. ca nu am habar ce ar putea fi in rom...) Poate aveti voi vreo idee... O fi tuse magareasca??
I-au facut acolo niste inhalatii ca cica era un suier, cand l-a ascultat. Am primit si siropel si prafuri care le bea cu mare placere!
Acum e destul de bine, mai tuseste dar nu chiar ca ieri, adica a mai pierit din sunetul ala... parca de magarus...
Intrebare pt IrinaC: e posibil ca de acum de fiecare data cand raceste sa faca boala asta?
Va pupic, multa sanatate tuturor!!
jasmi spune:
neatza!
ada, bravo pt kilele pierdute! eu am cam renuntat la cura mai ales ca am primit niste cutii de ciocolata
dar ma obsedeaza ca arat naspa (am visat azi noapte ca-mi era foame si nu aveam voie sa mananc decat un cartof fiert
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi ... am o prietena cu un baietel de 9-10 luni care tocmai a invatat sa mearga. Au venit in vizita la mine si 2 ore cat au stat, ea a mers incontinuu numai cocosata cu el de manuta, l-a plimbat prin toata casa. Nu a stat copilul o secunda jos. ![]() |
da da da .. si noi avem prieteni din astia

alina, tare frumos ai povestit!
mie deja mi-e dor de iulia bebelus chiar daca e inca bebelus, dar nu vreau sa treaca perioada asta asa de repede cami, multa bafta in continuare!

roxana, sa-ti traiasca scumpetea! La multi ani!aalina, of course ca te primim!
yashy, multa sanatare puiului!

Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
mara95 spune:
salut!
veronica,ada
, exact asa, am aterizat cu totii in dus dupa iesirea la iarba verde.e prima data cand flavi se murdareste din crestet pana in talpi.au gasit cenusa si au zis ca e nisip
.dar am lasat-o sa-si faca cheful
.binenteles ca mai erau si alti copii si s-a antrenat.ca sa nu zic ca ea a fost cu "initiativa" sa toarne si apa in galetusa.
andrei a fost cuminte, a rezistat eroic.pentru ca au inceput sa-i iasa dintisorii ,este marait,doarme putin si face kk des.in rest e adorabil.
aalina, "ajutor" mare e flavi in casa.nu vreua sa o descurajez, ca mai tarziu o sa ma rog de ea sa ma ajute. si la calcat are o imitatie de fier de calcat si cand incep eu, apare si ea.mai mare incurcatura decat ajutorul!la spalat vase nu mai zic![]()
cel mai frumos lucru pe care l-am vazut este joaca lor!imi place de nu mai pot!efectiv ma fac sa rad, iar flavi ne imita foarte serioasa in replici pe care i le adreseaza lui andrei!
irina, ce a spus alina este intocmai.trece o perioada cu probleme si vine alta.cam pana la 1,5 ani ne vom tine efectiv dupa ei si sunt realmente dependenti de noi.dupa care se "desprind",dar incep prostioarele
.important este ca mami si tati sa inteleaga acest lucru. (ca noi l-am inteles putin mai tarziu la flavi, dar,acum la andrei e parfum)
cami, noi venim la Flamingo,incepand cu 2 iulie
sanatate piticilor!
eu il voi diversifica pe andrei dupa ce venim de la mare pentru a nu avea cu el cine stie ce complicatii gen diaree inainte de plecare, plus ca nu am conditii de a-i face papa.asa ca el va avea fix 6 luni cand vom incepe "marea diversificare". ![]()
CADIA spune:
Neatza, fetelor!!!!
Bebelusi, cris,ada multzam de sfaturi.
bebelus, votat bladutz.
cami,esti o dulcica

Din fericire acum mi-am revenit si privind putin in urma ma gandesc cum de am fost asa de "dusa"
Alina,[pup]pai si sprancele sunt de la ta-su, de fapt eu nu stiu pe unde am fost in momentul conceperii.![]()
Aalina
parc-o descrii pe Clarutza mea cu rotitul si taraitul![]()
Despre noi, am fost de dimineatza sa-i facem printzesei pasaport, ca vrem sa mergem in august la Albena si in oct in Spania.
Sapt asta mergem cu dsoara la ortoped ca are piciorulele putin cracanate si apoi la pediatru sa ne introduca intr-ale diversificarii.
Va pupicesc pe toate.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.