Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna si de la noi fetele.Noi ne simtim bine in continuare atat ca ma trezesc mereu plangand la gandul ce inseamna ICIU.Ma rog sa nu fie adevarat si sa fi inselat la nr de saptamani.Burtica la fel de micuta.Plictisita acasa in pat si cu o telecomanda in mana imi vine sa urlu si sa ma urc pe pereti.Simt ca o iau razna.Nu mai suport sa stau in pat.Ma dor toate cele de la stat in pat.Am vazut ca au mai aparut carucioare felicitari mamicilor.Va pup pe toate si voi intra mereu cand pot sa va citesc si sa va mai spun cate ceva.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Camy, acela este un carucior care aici se foloseste cand creste copilul mai mare (aici ii plimba si ditamai...goblizanii in carut si cu suzeta-n gura ), nu stiu daca are toate accesoriile, si nu e ala pentru nou nascuti, sau, ma rog, pentru copii peste 6 luni.

Seara buna ca acusica plec acasa!

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Selenica, pentru ca stiu ca ai plecat acasa dau maine reteta de tarta. Incerc sa o copiez cumva si pe cea de la Dana daca nu intra ea (ca e pe laptop si numai merge vaierlesu ca m-au mutat astia azi pe fibra si nu stiu sa-l configurez)

EU m-am hotarat la comanda pe bimbo pana la urma ca nu cred sa gaseasca prietena mea mai ieftin in magazin. In plus vrea si cumnata mea neste treburi si e ok.
Ramo si camy, nu stiu cum am putea face. Ideea era sa ne strangem mai multe sa dam comanda la aceasi adresa ca sa ne coste ieftin transportul (eu de aceea am intrebat fetele din Bucuresti). Daca aveti cum sa le luati din bucale n-am nimic impotriva, altfel cred ca ar mai merge trimise de aici la voi prin curierat sau ceva dar cred ca ar costa multicel totusi...
DEci, daca se baga cineva la comanda astept pe PM sau mess.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am mai vb cu moasa acum..Mi-a scris reteta cu antibiotic..10 zile si apoi facem iarasi urina sĺ vedem..Si mi-a zis mai exact ce am adica stiam dar denumirea GBS tradus asa e grupa B Streptococ.Tratamentul asta e ca sĺ nu imi dea contractii mai puternice si sĺ nu fie risc sa nasc permatur..

Iulika, cea mai fericitĺ 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Pentru Maria
Tarta la rece
Pentru blat:
• 200 g biscuiti din ovaz
• 50 g unt
• 2 linguri cu lapte
Pentru umplutura
• 500 g branza de vaca
• 50 g frisca lichida
• 3 linguri cu zahar
Pentru décor:
• fructe de sezon
• coaja de lamaie

Mod de preparare:
1. Piseaza biscuitii inmuiati putin in lapte, intr-un mojar pana se fac praf (sau ii pui intr-o punguta pe care o legi la capat si treci cu sticla peste ei).
2. Amesteca bine de tot cu untul topit. Cand au devenit pasta, formeaza blatul si da la rece.
3. Intre timp, prepara crema (ingredientele din umplutura): amesteci f bine toate ingredientele, pana devin o crema fina.
4. Scoti blatul din frigider, intinzi deasupra crema, apoi decorezi cu fructe. Pui din nou la rece.

Tipsuri
1. Inainte de a servi tarta, pune-o la congelator pentru 10 min.
2. Blatul nu trebuie sa fie foarte inalt, ceva mai putin de jumatate din crema.
3. Daca folosesti capsune, zmeura sau fragi pentru décor, da-le inainte prin zeama de lamaie, pentru a evita oxidarea.

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Pentru Maria
Tarta la rece
Pentru blat:
• 200 g biscuiti din ovaz
• 50 g unt
• 2 linguri cu lapte
Pentru umplutura
• 500 g branza de vaca
• 50 g frisca lichida
• 3 linguri cu zahar
Pentru décor:
• fructe de sezon
• coaja de lamaie

Mod de preparare:
1. Piseaza biscuitii inmuiati putin in lapte, intr-un mojar pana se fac praf (sau ii pui intr-o punguta pe care o legi la capat si treci cu sticla peste ei).
2. Amesteca bine de tot cu untul topit. Cand au devenit pasta, formeaza blatul si da la rece.
3. Intre timp, prepara crema (ingredientele din umplutura): amesteci f bine toate ingredientele, pana devin o crema fina.
4. Scoti blatul din frigider, intinzi deasupra crema, apoi decorezi cu fructe. Pui din nou la rece.

Tipsuri
1. Inainte de a servi tarta, pune-o la congelator pentru 10 min.
2. Blatul nu trebuie sa fie foarte inalt, ceva mai putin de jumatate din crema.
3. Daca folosesti capsune, zmeura sau fragi pentru décor, da-le inainte prin zeama de lamaie, pentru a evita oxidarea.

Dana 24s

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

iuliapapusa si eu stau ca tine in pat si ma dor oasele,cum zici si tu.Eu stau din sapt.5,asa ca am vechime....Eu ascult muzica,ma rog,citesc,invirt patul de la un cap la altul,ca e metoda eficienta de a privi camera din pozitii diferite si sa nu mai doara doar o parte a organismului,asta e viata.Am ascultat astazi Mozart,Handel si cintece de leagan in germana ca sa imi ocup ziua,am facut rugaciunea inimii a Mintuitorului citeva ore.Miine ascult acatiste audio,poate repet ceva in germana,ca acup am timp de limbi straine,ce mai,activitate intelectuala...Incet,incet,iti vei gasi de lucru,te vei linisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Monikus, multumesc. Ma bucur ca esti ok, zilele cat ai lipsit de pe forum m-am tot gandit la tine, apoi am plecat in concediu si nu am mai apucat sa scriu, bine ca au trecut grijile si felicitari pentru baietel, inca un baietel in luna octombrie!

THEA22, Liliac foarte frumoase descrierile voastre. Mult imi bucurati sufeletelul cu astfel de mesaje.

Kilogramele nu ma sperie, vreau sa-i fie bine lui bebe, am timp sa slabesc, am pus 2 kile intr-o saptamana desi mi s-a parut ca am mancat mai putin pentru ca nu prea mi-a placut mancarea (abia asteptam sa vin acasa si sa manac un bol plin cu salata si branza rasa si o ciorbita ) si iin plus am mers cativa km pe jos in fiecare zi. Mi-ar placea sa merg la fel de mult si acasa, dar nu stiu de ce nu reusesc, o sa-mi impun sa fac o tura de parc in fiecare seara cand nu ploua, azi e innorat si vad ca deja ploua de maine

23 cu

Mergi la inceput

Monikus nu stiu daca sa te ingrijorezi sau nu cu prezenta corpilor cetonici in urina..eu zic sa nu..depinde si la ce valoare sunt (un +, ++?!)..si eu sincer, nu am incredere 100% in rezultatul analizelor de laborator (ma refer la astea uzuale).
Corpii cetonici apar in doua situatii in urina (asa stiu eu): fie daca ai un diabet zaharat dezechilibrat (nu-i cazul tau), fie daca treci printr-o perioada in care nu te alimentezi cum trebuie: cam cum esti tu, nu? pentru ca spui ca versi cam tot ce mananci si atunci organismul nu are de unde sa isi ia sursa de energie si activeaza alte cai pentru a fabrica energia..deci faptul ca versi ar putea fi o explicatie pentru prezenta lor in urina. Sau in caz de deshidratare mai apar; deci, bea draga mea!
Si inca ceva: papa la pranz ceva dulce (o praji, cateva tablete de ciocolata..vezi tu) ca parca atunci ziceai ca nu dai afara; corpii cetonici mai apar in urina daca ai un regim alimentar bogat in grasimi (acum nu ma refer la slanina, stii bine) si mai sarac in dulciuri.
M-am intins, sorry fetelor!

Dana 24s

Mergi la inceput

Eu am anumite momente cand pic in butoiul cu melancolie si ma intreb "oare voi reusi sa fiu o mama buna? oare iti dai seama Dana ce mare responsabilitatea vei avea? etc, etc"...intrebari retorice, cum zice barbatu'; stiu sigur cum nu vreau sa fiu, imi dau seama de greselile pe care le-a facut mami meu (ma refer in relatia cu mine, ca fata) si imi jur ca eu nu le voi face..da Doamne sa reusesc!
Imi este ciuda pe mine ca nu am reusit pana acum sa ma informez despre o gramada de chestii pentru bebelusi..am tot salvat la favorites..ok, eu sunt abia trezita din somnul de frumusete si cred ca se "vede"..ma duc sa dau cu apa rece pe fata!
Va pun linkul unui site..poate va va fi folositor
http://www.attachmentparenting.org/principles/principles.php

Dana 24s

Mergi la inceput