Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Deci..am papat 2 felii de pepene rosu, rece de la frigi..prima data si intaiasi oara pe anul acesta..nu ne-am mai rabdat si am luat astazi de la Cora, unul micut de vreo 3 kg (1,99 Ron/kg) si a fost tare bun! sa vedem cum rezolv la noapte cu buda!

Ma alatur si eu fetelor : Biaz te asteptam cu drag!
Adimercedes tie cum mai merge? sa stii ca nu am uitat: ne-ai promis niste listute pe care le-ai avut la Lisa..nu mai imi aduc aminte ce contin, dar le vreau oricum..orice sfat din experienta voastra este minunat! (atunci cand ne-ai zis de listute, nu prea iti mergea calculatorul)

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

ne-am intors si noi de la nenea doctoru'. Grasii nu se dezmint ca au 1500 g. Alex si 1300 g Luca. baieti mari . S-au mai mutat prin burtica. Funduletul lui Luca, cum credeam eu, era de fapt caputul lui Luca. Sta cu el pe ficatul meu. Colul este de 3 mm. Acceptabil. Poze artistice iar nu avem. Luca ne-a tratat doar cu o ureche, iar Luca ne arata un profil printre cordoane, margele sau ce aavea pe acolo prin fata. I-am zis ca no-spa nu face fata la contractiile mele si mi-a zis sa iau o pastila de Gynipral impartita in 4 bucatele pe parcusul unei zile. Am vazut ca sunt ceva efecte secundare, sper sa am cat mai putine din ele. Si sa imi stavileasca contractiile. Si m-a anuntat ca nasc prin cezariana, desi il stiam militant pentru nasterea naturala. Dar eu mica, ei mari si 2...Probabil nu vrea sa riste. Asa ca maine plec iar la mama la Corabia.. Pana duminica. Ma bag acum sa vad ce trenuri am. Am luat si retetele de la voi, sa vedem pe care ma incumet sa le fac. Dar maine dimineata mai ma bag cu voi in seama. Pupici

28+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bravo, Mimika pentru vestile bune de la nenea doctoru'!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Fetelor, va invit asa inainte sa plec in vacanta, la CAPITOLUL 80 si va doresc numai lucruri frumoase si vesti bune!

Danangie

Mergi la inceput