Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Prajitura cu visine pe care o fac eu sau tarta la rece pe care a dat-o Dana?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

a ta, Monica, ca e intr-unul din cap vechi si n-o mai gasesc...multam

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

6 oua, o cana de zahar, o ceasca de ulei, o cana jumate de faina, praf de copt si zahar vanilat.

Se bat albusurile spuma (eu le fac betonel) se adauga zaharul, galbenusurile,zaharul vanlat, ceasca de ulei, faina si praful de copt. Se unge tava cu ulei si faina, se toarna aluatul si se pun visinile deasupra. Fetele au zis ca lasa putin la copt coca pentru ca visinele sa nu se lase la fund, mie personal asa imi place pentru ca eu nu o consider tarta ci prajitura cu visine.
Daca vreti reteta de tarta v-o dau si pe aia. Este super easy de facut si refreshing. Toata lumea se aboneaza la mine in vizita cand o fac

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

6 oua, o cana de zahar, o ceasca de ulei, o cana jumate de faina, praf de copt si zahar vanilat.

Se bat albusurile spuma (eu le fac betonel) se adauga zaharul, galbenusurile,zaharul vanlat, ceasca de ulei, faina si praful de copt. Se unge tava cu ulei si faina, se toarna aluatul si se pun visinile deasupra. Fetele au zis ca lasa putin la copt coca pentru ca visinele sa nu se lase la fund, mie personal asa imi place pentru ca eu nu o consider tarta ci prajitura cu visine.
Daca vreti reteta de tarta v-o dau si pe aia. Este super easy de facut si refreshing. Toata lumea se aboneaza la mine in vizita cand o fac

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 27+ cu
O noua viata

vrem, vrem

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dana crezi ca poti sa-ti mai faci un pustiu de bine si sa mai scrii o data tarta la rece? multu

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello, girlies!!

Yo mi-am luat azi analizele.. si sunt happy ca anticorpii sunt tot absenti(eu cu rh negativ), iar analizele celelalte sunt toate bune(sange, culturi,etc..) Doar transaminazele alea tot cam mari. Se pare ca din cauza sarcinii. Doctorita mi-a zis sa-mi iau mereu tensiunea ca ele pot indica in situatia asta o tendinta de hiperstensiune. La mine, care am mereu 10 cu 6. Deci nush....Sper ca e oki.

Andrutza 28 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Monica, as putea sa-mi incep si eu experimentele cu prajiturica asta a ta....yummy!!

Andrutza 28 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

[Iulika,nu stiu ce sa zic cu bacteriile acelea ca nu ma pricep prea bine,dar n-ar fi trebuit totusi sa-ti spuna o denumire ceva la ce ti-au gasit? Ma uit in fisa mea si-ti zic maine ce analize asemanatoare am facut eu la singura lama de pana acum.

Mihaela si galusca mult iubita29+

Mie nu la lamå mi-a iesit ci la urinå.Nu am facut lamå..Si mi-a zis decat bacterii simplu si mi-a dat si cifre 100 000 ceva de genul dar oricum discutåm mai pe larg la intalnirea noastrå..Dar oricum mi-a zis sa stau linistita ca nu e vai.. si daca era ma chema ma trimitea la doctor mai devreme..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor multumesc frumos pt raspunsuri ..

Eu am iesit intre timp cu sotu si am mers in vizita la niste prieteni dar sotu nu se simtea bine in continuare si am ajuns din nou acaså..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alex25 eu as vrea de acolo neaparat un carucior
www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5821&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">carucior

pt mine eset super...usor...ca stau la et 4 ...bun si vara si iarbna...cu husa de iarna si de ploaie... primesti si un rucsac in plus...plus sacul acela de dormit
si pretul 140euro=588 ron...deci super avantajos pt mine...
si vad ca este si pe culoarea rosie pt cine are fetita..
daca va hotarati..sa-mi spuneti si mie..
Daca nu, te rog sa-mi dai PM si sa ma ajuti sa dau eu singura comanda...te rog!

multumesc mult!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput