Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iulika, si eu am avut o infectie, si ma pune med de fam sa repet urocultura in fiecare luna....si mi-a explicat ca cel mai important e sa nu o am inainte de nastere, pt ca se poate transmite la bebelina, la nasterea naturala.....
dar am tratat-o cu amoxicilina si vad ca de atunci nu mi-a mai aparut...sa speram c-o tine la fel inca....11 saptamani.....Doamne, vinerea viitoare incepe si la mine numaratoarea inversa...10, 9, 8.......

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

Na,ca v-am luat-o inainte cu porumbuleu am mancat sapt trecuta,dar n-am zis nimic sa nu va fac pofta
Azi am intrat de curioasa intr-un magazin Outlet (nou deschis la noi) si am gasit niste preturi suuuper bune...mi-am gasit o rochie vaporoasa pana la genunchi cu 30 de lei ( se leaga sub sani,dar nu e neaparat de gravidute)..nici nu am stat s-o probez,am zic ca si de nu mi-e buna o port la vara

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Anul trecut vorbeam cu niste vecini care ni se confesau cat e de mare schimbarea in viata unui cuplu dupa aparitia unui copil...Incep sa inteleg ca nu e vorba numai de prioritati raportate altfel, de timpul tau personal care se modifica, de adaptarea la nevoile noului-nascut. E mai mult de atat...ni se schimba sufletul. Ieri am avut oarecum straniul sentiment ca mi s-a dezvoltat un simt in plus, ca prin ochii mei vede copilul meu, ca prin mainile mele care aseaza, trantesc, mangaie, isi misca si el impulsul lui de a lua in stapanire lumea.Sotul meu isi intorcea din cand in cand privirile spre mine,ca si cum ar fi banuit ce simt, si ma cuprindea fiorul sentimentului neobisnuit ca si prin ochii lui blanzi ma privea copilul nostru. E mai mult decat omenesc ceea ce se leaga intre noi, chiar inaintea venirii propriu-zise pe lume a fiului nostru si nu ma indoiesc ca experienta aceasta o poarta fiecare dintre voi in suflet. Am simtit numai nevoia sa o impartasim...

Eu am trait acest sentiment sambata cand ne-am intors de la spital si mi-a zis Adi, sotul ca sunt total schimbata, ca sunt vesela si relaxata. Iar eu nici macar nu constientizasem cum am fost pana atunci.
I-am spus ca eu banuiesc ca din acea clipa pana la sfarsitul vietii mi-am inceput rolul:
- misca. de ce misca asa tare ?
- nu misca. de ce nu misca ?
Si apoi vor urma:
- a mancat ? a facut caca ?
- a luat coronita ?
- stie tabla inmultirii ? dar de ce nu o stie ?
- are prietena ? uite cat e ceasul si nu a vneit acasa....
Adica preocupari si ganduri de parinte.....
Sunt pregatita si abia astept sa incep acest rol pe viu.....
Mi se pare atat de provocator si atat de inaltator...sa poti face tu cu mainile si creierul tau ..un OM, sa-l educi, sa-i explici, sa-l faci sa inteleaga.....
ABIA ASTEPT SA FIU MAMICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 28 + cu

Meee toooooo. Dar eu am mai mult de asteptat decat tine.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Fetele, care va faceti mila de mine si imi schimbati si mie caruciorul roz cu unul mai de baietel asa, acolo la inceputul capitolului? Pleaseeeee

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:

Cea mai fericita 28 + cu

Meee toooooo. Dar eu am mai mult de asteptat decat tine.

Monica 21+ cu

Ha ha ha...lasa ca m-am uitat eu la alta odisee sa vad cum e si cand vei incepe sa ne faci galerie pe rand, sa te uiti la poze de bebelaci nou nascuti....iti va trece timpul foarte repede si nici nu vei realiza cand trece septembrie si hop octombrie....si gata.
Eu in calculele mele nici nu mai pun septembrie (cele 11 zile) , zic ca mai am doar iulie si august.

Important e sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa nastem fara probleme niste dovlecei grasi si sanatosi.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Anul trecut vorbeam cu niste vecini care ni se confesau cat e de mare schimbarea in viata unui cuplu dupa aparitia unui copil...Incep sa inteleg ca nu e vorba numai de prioritati raportate altfel, de timpul tau personal care se modifica, de adaptarea la nevoile noului-nascut. E mai mult de atat...ni se schimba sufletul. Ieri am avut oarecum straniul sentiment ca mi s-a dezvoltat un simt in plus, ca prin ochii mei vede copilul meu, ca prin mainile mele care aseaza, trantesc, mangaie, isi misca si el impulsul lui de a lua in stapanire lumea.Sotul meu isi intorcea din cand in cand privirile spre mine,ca si cum ar fi banuit ce simt, si ma cuprindea fiorul sentimentului neobisnuit ca si prin ochii lui blanzi ma privea copilul nostru. E mai mult decat omenesc ceea ce se leaga intre noi, chiar inaintea venirii propriu-zise pe lume a fiului nostru si nu ma indoiesc ca experienta aceasta o poarta fiecare dintre voi in suflet. Am simtit numai nevoia sa o impartasim...

Eu am trait acest sentiment sambata cand ne-am intors de la spital si mi-a zis Adi, sotul ca sunt total schimbata, ca sunt vesela si relaxata. Iar eu nici macar nu constientizasem cum am fost pana atunci.
I-am spus ca eu banuiesc ca din acea clipa pana la sfarsitul vietii mi-am inceput rolul:
- misca. de ce misca asa tare ?
- nu misca. de ce nu misca ?
Si apoi vor urma:
- a mancat ? a facut caca ?
- a luat coronita ?
- stie tabla inmultirii ? dar de ce nu o stie ?
- are prietena ? uite cat e ceasul si nu a vneit acasa....
Adica preocupari si ganduri de parinte.....
Sunt pregatita si abia astept sa incep acest rol pe viu.....
Mi se pare atat de provocator si atat de inaltator...sa poti face tu cu mainile si creierul tau ..un OM, sa-l educi, sa-i explici, sa-l faci sa inteleaga.....

Cea mai fericita 28 + cu

apropo de asta...de vreo doua ori m-am surprins visand cu ochii deschisi...la cum o sa-l invat eu de toate, si am sa-i deschid apetitul pentru citit si pentru aflat ce e cu lumea asta. Abi astept intr-un fel...mi se pare o responsabilitate atat de mare sa-l cresti frumos, deschis, tolerant, curios pentru tot ce e frumos si bun. E frumos si infricosator in acelasi timp...de noi depinde viata unui om...noi cu obsesiile si nebuniile noastre mostenite de la ai nostri, noi care trebuie sa incercam sa fim mai buni si mai toleranti pentru ca ai nostri copii sa fie mai buni si iubitori. Si totul, totul depinde de noi si de cum ii crestem.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Multumesc fetelor pt gandurile bune Mi s-a facut pielea gainii cand am vazut cate ati mai trecut prin experiente asemanatoare,brrr..Vik,am incremenit cand am citit..110km/h ??

Nu pot sta mult cu voi in seara asta ca m-a acaparat samuraiul care si-a luat liber special pt mine azi(by the way,multumim de urari Dana & Laura ) dar promit ca recuperez maine,ca-s home alone si probabil cu mai mult spor la scris.

Am fost azi la control si am scapat de frica mea cea mai mare,nu s-a desprins placenta,totul arata super iar bebe e bine mersi,n-are nici o treaba Era intors de data asta cu capul in jos,prima data dupa atata timp de stat pe laterala sau in picioare.Sper sa stea asa pana la nastere,ca doar nu degeaba ii canta tati cantecelul cu `vino incoace/apa de aici e mai duuulce(din partea de jos a abdomenului) cea de acolo(partea de sus) e amaaaara' ca sa vina cupilu' cu capul in jos

Elenuta23 ma bucur enorm ca sunteti bine,super vesti ne-ai dat

Lutoniana bine ca ai scapat de stress si n-are nimic baby(boy zic si eu)

Iulika,nu stiu ce sa zic cu bacteriile acelea ca nu ma pricep prea bine,dar n-ar fi trebuit totusi sa-ti spuna o denumire ceva la ce ti-au gasit? Ma uit in fisa mea si-ti zic maine ce analize asemanatoare am facut eu la singura lama de pana acum.

Un gand bun si de la mine pt Biaz,tin pumnii sa fie bine

Am fugit,pup la toata lumea,revin pe maine

Mihaela si galusca mult iubita29+

Mergi la inceput

Citat:
Ha ha ha...lasa ca m-am uitat eu la alta odisee sa vad cum e si cand vei incepe sa ne faci galerie pe rand, sa te uiti la poze de bebelaci nou nascuti....iti va trece timpul foarte repede si nici nu vei realiza cand trece septembrie si hop octombrie....si gata.
Eu in calculele mele nici nu mai pun septembrie (cele 11 zile) , zic ca mai am doar iulie si august.

Important e sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa nastem fara probleme niste dovlecei grasi si sanatosi.
Cea mai fericita 28 + cu

Adevarul e ca la odiseea de iulie-august deja au aparut 4 bebelusi. Super tare. Pe de o parte poate ca e mai bine de noi cele din octombrie pt ca va vedem pe voi intai cum faceti fata noului omulet din viata voastra. O sa ne fiti mai de ajutor noua celor mai intarziate cu sarcina. Dar, totusi, o sa fierbem mai mult ca voi pana o sa ne vedem cu bebelul in brate.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si sa stiti ca si in Constanta miroase a tei, sac!

o rugaminte.....daca se poate...? cine a salvat reteta la tarta de visine, ca eu acu mi-am dat seama ca nu o am.. multam anticipat

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput