Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)
Raspunsuri - Pagina 16
mimika spune:
Iulika, macar acum stii de ce aveai contractii. Se rezolva cu antibiotice permise in sarcina, stai linistita. Eu am contractii fara motiv. Adica, daca excludem sarcina gemelara...
28+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta daca vad vreo bunaciune pe strada, i-o arat sotului si daca vad ca nu e interesat .. ii bag mana in volan si claxonez .. |

28+
Alexandru Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
THEA22 spune:
Anul trecut vorbeam cu niste vecini care ni se confesau cat e de mare schimbarea in viata unui cuplu dupa aparitia unui copil...Incep sa inteleg ca nu e vorba numai de prioritati raportate altfel, de timpul tau personal care se modifica, de adaptarea la nevoile noului-nascut. E mai mult de atat...ni se schimba sufletul. Ieri am avut oarecum straniul sentiment ca mi s-a dezvoltat un simt in plus, ca prin ochii mei vede copilul meu, ca prin mainile mele care aseaza, trantesc, mangaie, isi misca si el impulsul lui de a lua in stapanire lumea.Sotul meu isi intorcea din cand in cand privirile spre mine,ca si cum ar fi banuit ce simt, si ma cuprindea fiorul sentimentului neobisnuit ca si prin ochii lui blanzi ma privea copilul nostru. E mai mult decat omenesc ceea ce se leaga intre noi, chiar inaintea venirii propriu-zise pe lume a fiului nostru si nu ma indoiesc ca experienta aceasta o poarta fiecare dintre voi in suflet. Am simtit numai nevoia sa o impartasim...
THEA22
26+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
kemsy spune:
Salutare si de la mine!!
Cate vesti, cata agitatie!!
Kawaichan, slava domnului ca totul s-a incheiat bine!!Asa e, cat am fi de atenti, ti se poate intampla si sa intre altcineva in tine
. Noi (eu si sotul) am avut saptamana trecuta un episod de asta, a intrat in noi un tip cu motocicleta mica...Nu aveam viteza, doar tipul s-a zgariat pe picioare si masina noastra s-a botit putin. Cu ocazia asta mi-a venit confirmarea ca imi pastrez sangele rece in situatii de astea, nu ma pierd cu firea. Acasa in seara aia m-a durut putin burta, dar a doua zi era totul ok. De aceea zis: FOLOSITI centura mereu (eu si in spate daca stau pun centura
).
Liliac: eh...Copou,, miros de tei..cate amintiri si ce dor de casa!!
Eu de sambata de cand a venit socrul in vizita, mananc ca desert numai dulceata de nuci
.
Iulika, si mie mi-a iesit faza cu bacteriile. Nu are legatura, poti naste natural. Ideea e, din cate am citit pe net, ca daca in momentul nasterii inca este prezent streprococul ala, i se face la bebe o injectie si noua antibiotic (ceva de genul
).
Mi-am comandat si eu de la bimbomarket: patutul, comoda, cearceaf pentru protectie pipi, carusel pentru patut, baby monitor si pompa de lapte, perna pentru gravide. Ajung imediat produsele, pana acum au fost destul de seriosi.
Gianina
25+ cu
Loris Stefan
bebe
monikus spune:
elenuta, super tare.
Eu nu fac chiar asa dar, tot il intep si eu ca deh, tre sa il oftic si pe el putin.
thea, foarte frumos spus. Eu una sunt de acord cu tine. Multe se vor schimba dupa ce apare un copilas. Fetele care au deja un copilas ne pot spune daca intradevar asa e.![]()
Roxxy, ma bucur ca mai avem vesti si de la tine. Nasol de Matei ca scapa de una si da de alta. Dar scapa el si de caninii astia si dupa aia sa vezi distractie.
Monica
21+ cu 
monikus spune:
Fetelor, ca tot veni vorba de infectii urinare, bacterii... Mie mi-au iesit corpi cetonici in urina. Dr mea de familie mi-a zis ca nu nimic grav dar habar n-am daca e chiar asa. Eu nu prea am incredere in medicul meu de familie. Am citit pe net ca e posibil sa apara de la varsaturi si eu cum prestez zilnic.... Dar nu am gasit cum sa tratez, cum sa fac sa dispara corpii astia. Aveti idee ce trebuie sa fac? Multumesc.
Monica
21+ cu 
liliac1 spune:
Elenuta Esti mortala!!! Da' cred ca avem cateceva in comun..nu gluma. Si eu ma trezesc ca fac de-astea si-al meu ma banuieste de niscaiva nebuneala...
Da' cu capu' spart cine-a venit acasa?? Tot eu! Numai ca de data asta ma uitam dupa un EL, frumoooos, inalt, dichisit... Nu va spun ca mi-am facut ditamai crapatura-n frunte si un paraias de sange se prelingea pe arcada ...dar eu n-am simtit aproape nimic. Cand am ajuns acasa, panica generala, alerta de grad 0, eu...euforica
Acum, cand ma mai apuca...al meu ma trage de mana si ma anunta din timp: "Mamaaaa, stalpuuul!"
Cica in felul asta se asigura de mancare calda de la soacra-sa, ca a avut grija de aeriana de fii-sa ![]()
Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
monikus si celelalte fete...asa este, dupa ce o sa tinem pruncul in brate, universul nostru va avea alta forma, alta culoare, alt miros, alta dimensiune... Va fi cu totul altceva. Ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, ceva care ti se va parea ca ti-a lipsit o viata, ceva care completeaza fiecare gol din sufletul tau.
Ce a fost inainte parca nici n-ar fi existat vreodata.
Si da, durerile tale nu le mai simti, grijile pentru tine nu te mai coplesesc, neajunsurile nu mai exista.
Durerea lui cea mai mica se va transforma in durerea ta cea mai acuta, primul gand se va indrepta catre El, bebe tau.
Biaz, mi-e tare dor de tine, fetito!! Stiu ca nu te simti tocmai excelent... dar imi permit ca macar sa-ti pot trimite un gand bun...poate ca va face un dram de bine, pe undeva.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 monikus si celelalte fete...asa este, dupa ce o sa tinem pruncul in brate, universul nostru va avea alta forma, alta culoare, alt miros, alta dimensiune... Va fi cu totul altceva. Ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, ceva care ti se va parea ca ti-a lipsit o viata, ceva care completeaza fiecare gol din sufletul tau. Ce a fost inainte parca nici n-ar fi existat vreodata. Si da, durerile tale nu le mai simti, grijile pentru tine nu te mai coplesesc, neajunsurile nu mai exista. Durerea lui cea mai mica se va transforma in durerea ta cea mai acuta, primul gand se va indrepta catre El, bebe tau. Biaz, mi-e tare dor de tine, fetito!! Stiu ca nu te simti tocmai excelent... dar imi permit ca macar sa-ti pot trimite un gand bun...poate ca va face un dram de bine, pe undeva. Liliana, Andra-Maria & cu 22+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Liliac, foarte frumos spus. De abia astept sa am bebelusul in brate chiar daca stiu ca vor veni si greutati. Pana la urma important e sa le faci fata si sa poti rade impreuna cu copilasul tau.

Monica
21+ cu
selen80 spune:
fetelor, o sa pocnesc.....am mancat ca o scrofita...este ziua directoarei regionale, si...nu vreau sa va zic ce am avut de mancare
, dar problema e ca am pus capac cu 2 pahare de inghetata si ma simt ca un balon gata sa faca poc.....uf, ce sa fac, mi-ar trebui putina miscare, dar nu pot pleca de la birou, si mai e si o caldura afara........
legat de sotzii "neastamparati"...eu i-am invatat deja gusturile....si cand vad una pe gustul lui, el se uita dupa ea, si eu il fixez pe el....si el simte, se intoarce la mine si cu un ton nervoso-vinovat: ee, si tu repede observi tot!! adik nu e vina lui ca se uita, e vina mea ca observ
si i-am zis ca eu macar ma uit mai discret, ca el n-a observat niciodata ![]()
29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni