Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Ultima mea saptamna de serviciu! Asa ca o sa cam absentez caci am de incheiat treburile pe aici!

Va plangeati de picioare umflate si eu le-am avut asa vreo trei zile de nu se dezumflau nici noaptea. Din fericire au trecut de la sine si nu am mai avut aceasta problema. Insa sa ma plang si eu, de vreo trei zile am o durere la piciorul stang cand merg. Ufff...sper sa treaca!

Monica pe mine poti conta la comanda de pe bimbomarket caci oricum nu am cumparat nimic pana acum si sigur voi gasi ceva de comandat de pe acest site.

Andraiulia si eu la maternitatea Polizu! Hai ca luam o rezerva impreuna si cu Monica

Va pup pe toate! O saptamana frumoasa!

27+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa! azi intram in trimestrul III!

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Mi-am amintit de anadomnica, Vineri se ducea la control.. oare ce o fi facut?

Ramona

Tudor Gruia 25+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineataaaaa,

elenutza ce bine ca totul e bine.

am avut un week-end cam ciudat...intepaturi, dureri, greturi, intepaturi in ficat, si arsuri pe tiroida. mancat ca o disperata cheese cake si biscuiti si toate tampeniile pamantului. cred si eu ca mi-a fost cam nasol.
dar azi e luni...mai am o sp jumate si intru in concediu :)))

sa aveti o zi minunata!

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo burticutse,

ce mai faceti? sper ca sunteti bine si voi si puii din burtici.

noi am fost plecati la mare cateva zile si d-aia nu am mai apucat sa dau pe aici, iar acasa nu-mi mai merge cablul de alimentare la laptop si nu mai pot intra ..

mai fetelor .. nu-mi place sa vad ca exista unele divergente legate de kg, bere/vin, centuri de siguranta si altele .. fiecare face si procedeaza cum considera ca este bine. Doamne fereste .. nu e bine sa ti regim in sarcina insa .. poti sa mentii un stil de viata echilibrat, sa papi saantos .. fara junk food si dulciuri .. eu asa incerc sa fac, desi am mai scapat in papusoi .. cel mai important este sa-i fie bine lui bebe si ca mami sa aiba destule resurse caci nasterea si alaptarea te golesc de vitamine .. si recunosc ca si eu mai beau cate un pahar de bere si mai merg si fara centura .. fiecare isi asuma riscurile actiunilor lor .. nimeni nu are dreptul sa critice pe nimeni .. ci doar sa-si spuna parerea vis-a-vis de chestiunea dezbatuta ..

elenuta ma bucur ca bebica e bine .. ne-ai dat ceva emotii.

mihaela ce sperietura ai tras .. bine ca suneti ok amandoi.

monica hai mobilizarea .. doar nu lasi flacaul si sotiorul cu burtica goala, nu?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa! azi intram in trimestrul III!

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

sa se nasca sanatos si frumos!

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Pentru o persoana blonda....cand se intra in trim III, la inceputul sapt 27?

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Pentru o persoana blonda....cand se intra in trim III, la inceputul sapt 27?

situatia este complexa si prezinta mai multe aspecte iar parerile sunt impartite asa ca nu stiu sa-ti zic
daaaaaarrr am citit pe forum ca mai multe fete au zis ca incepe la 27 asa ca eu am considerat ca am intrat in trimestrul 3

am gasit asta pe net http://www.romedic.ro/luna-vii-0C489
Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

Fetelor,

Revin si eu cu o alta dilema legata de sarcina. Sunt in 26 de saptamani si de vreo 2-3 saptamani am senzatia ca am contractii, dar inca nu sunt lamurita de ce anume simt. Cateodata simt ca niste zvacniri ale muschiului, in special in partea de jos a burtii (chiar sub burta de fapt), alteori simt o presiune in tot abdomenul si alte ori simt o agitatie in toata burta ca nu mai inteleg nimic. Cand se simte bebeul, mi-e destul de clar si e distinct de toate aceste multe alte "simtaminte" ale mele. Aproape toate aceste senzatii sunt nedureroase, dar de multe ori extrem de neconfortabile si ma fac sai fiu foarte agitata. Ma poate lamuri si pe mine cineva care are dileme asemanatoare?
Doctorul mi-a spus, dupa descrierile mele (nu cu asa multe detalii), ca sunt doar acele contractii pregatitoare si ca sa nu-mi fac griji si ca totul e in regula...dar nu mi-a facut un control sau ceva in mod special.

Claire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neatza tuturor asa mai pe la pranz ce-i drept

Eu am avut un weekend de smotru. Am facut curat in casa sambata toata ziua pana am picat de oboseala si duminica abia daca am avut puterea sa ma ridic din pat de rau ce imi era. Asta ca sa imi fie invatatura de minte data viitoare sa o iau mai incet. Astazi ma simt foarte obosita din pacate dar sper sa imi revin pe parcurs.

Kawaichan, ma bucur grozav de tare ca ati scapat cu bine amandoi din intamplarea cu pricina. Uite asa ajungem sa ne dam seama ca orice ni se poate intampla si noua. Nu stii ca va fi in urmatorul minut, in urmatoarea ora, cu atat mai putin in urmatoarea luna, an etc. Eu nu obisnuiam sa port centura dar de acum o voi purta cu siguranta asa cum se va putea, pt ca se pare ca salveaza vieti.

Elenuta, nu am uitat de tine si ma bucur nespus de tare ca bebelina e ok. Multa sanatate in continuare pt amandoua si bafta marfi la control.

Lullaby 2009, bine ai revenit din vacanta si felicitari pt baietel. Sa fiti sanatosi.

Ioana, iti doresc un trimestru 3 usor si fara peripetii.

O saptamana excelenta tuturor.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput