Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cu comanda pe bimbo mai astept putintel pentru ca lunea viitoare pleaca prietena mea cea mai buna in Elvetia cu opriri de shopping la Viena si prin Germanica si o sa-l caute ea. Daca nu il gaseste dau comanda pe bimbo. DEsi s-ar putea ca in magazine sa fie mai scump, acum e la oferta la astia...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Laura la ce saptamana ti s-a intamplat prima ora sa te opreasca ca sa nasti?

Aveam 38 de saptamani.Ramona a fost mai iute

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mihaela, ma bucur ca esti ok si tu si bebeai avut noroc cu centura intradevar...si eu port in continuare numai ca o tin mai larga sa nu ma stranga pe burta.

In privinta berii...eu recunosc ca mai beau cateodata

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

buna mamicute si burticute

sper ca nuati uitat denoi, nu am mai intrat de multa vreme deoarece ne-am mutat , nu am avut net si-am avut si problema cu bebeina,cu inimioara.

pana la urma toata poveste ca poate fi ceva, s-a dovedit a fi o alarma falsa iar acuma totule ok, se pare ca din cauza lichidului care e la limita normalului a dat acele erori care m-au pus pe ganduri ca imi voi pierde piticuta.

ii multumesc din suflet lui Dumnezeu ca am scapat de acel stres enorm si de a reusi sa ajung la dr prin pile si relatii ,.
numai la noi in romania se poate intampla asa ceva,sa fie ceva vital si sanu fibagata in seama.

sper ca sunteti bine cu toate si mai ales bebei sunt sanatosi ,

marti voi merge la control, eu acuma urmez un tratament pt ca sa imi mentin lichidul amniotic la limita,da Doamne sa ajungem cu bine pana lasfarsit si sa aduc pe lume o fetita sanatoasa

va sarut si va doresc o saptamana frumoasa cu multe satisfactii

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 27+

Elenutace bine ca totul e bine!!!!Chiar m-am speriat ca nu ai mai intrat demult sa ne dai vesti despre bebelina. Ma bucur enorm!!!!

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am gasit cam ce vreau...cand vreti sa dati comanda?? in cat timp ajung produsele?
ca as vrea sa ma "lipesc" si eu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Cu comanda pe bimbo mai astept putintel pentru ca lunea viitoare pleaca prietena mea cea mai buna in Elvetia cu opriri de shopping la Viena si prin Germanica si o sa-l caute ea. Daca nu il gaseste dau comanda pe bimbo. DEsi s-ar putea ca in magazine sa fie mai scump, acum e la oferta la astia...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
O noua viata

ce vrei sa-ti iei????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata, dragelor!

Elenuta23 te felicit din suflet pentru bebelina sanatoasa! Ne gandeam cu ingrijorare la voi, sa stii. Slava Domnului ca totul e bine si te poti bucura de ea!

Lucia inca o plimbarica la spital, asa de "verificare"? Hihihi... si daca ti se mai pune o data pata, ce faci? Te duci... normal.

Fetelor eu ieri am prestat o tarta cu zmeura (cu zmeura din gradina proprie)... dupa modelul blat de padispan si trantit fructele deasupra. Este fresh, ca zmeurica nu e chiar dulce, dar o poti imblanzi cu putin zahar pudra dat pe deasupra (si capata si un aspect estetic).

Despre absorbante: chiar daca nasteti normal, sau veti face cezariana (alte variante nu cunosc) veti avea nevoie de absorbante intime. Le puteti cumpara, sau vi le puteti confectiona cu vata si tifon. Daca este nevoie, eu pot sa ma re-explic cum sta treaba cu confectionatul lor.

PS - Si Tudor a avut o zi agitata ieri, iar azi noapte a fost prima noapte cu insomnie pentru mine in aceasta sarcina asa ca azi sunt un pic cam buimaca de cap.

Selenica, cum ti-a iesit tarta??

Ramona

Tudor Gruia 25+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Ramonica, ti-am trimis si eu pe PM datele mele. Mersi frumos!

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

am gasit cam ce vreau...cand vreti sa dati comanda?? in cat timp ajung produsele?
ca as vrea sa ma "lipesc" si eu...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Eu trebuie sa vorbesc cu mama care vroia sa imi cumpere patut si cu matusa mea care vroia sa imi ia un balansoar, sa le spun de varianta asta mai ieftina, abia dupa pot da comanda.

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Off, tre sa ma urnesc spre piata sa iau d'ale gurii ca e iar nud frigideru'... da mi-e lene. Si nici nu stiu ce sa fac...

Dati-mi si mie un sut in va rooogg!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 27+ cu
O noua viata

Mergi la inceput