Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)
Raspunsuri - Pagina 11
ramsan spune:
Ma bag si eu la comanda pe bimbomarket.it pentru ca imi trebuie musai un scaun auto pentru nazdravanul mai mare. Cel pe care il aveam ii este micut acum si imi va folosi pentru Tudorel. Asa ca am pus ochii deja pe un scaun pt 9-36 kg de la Giordani.
Cand faceti comanda, dati un semn sa ma bag si eu oricand ar fi.
Ramona
Tudor Gruia 25+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Ioanna81 spune:
MangaGirl, Monikus multumesc din suflet. Sa dea Dumnezeu ca toate sa fim sanatoase si sa nastem bebei sanatosi!
Ioana
27+ cu 
bebe Carol Ioan
anamaria1979 spune:
Ramsan te rogg poti sa-mi descrii cum confectionezi respectivele tamponele?
dc nu te deranjeaza binenteles.
+ 28
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Neatza.. o saptamana cat mai buna andraiulia, eu tocmai ce am fost internata la Polizu. Am fost si in sala de nasteri si in salon. Eu sunt multumita de spital, doctori, conditii. Asistentele se cam cred superioare dar cu interventia doctorului se calmeaza... spitalul e renovat/se renoveaza inca o parte, aparatura o au pe cea mai buna atat pt mama cat mai ales la neonato. In travaliu esti monitorizat non-stop cu aparatul pe burtica pt masurarea batailor fetale, au si 2 sau 3 ecografe in travaliu cu care te urmaresc (mie acolo mi-a facut eco in seara cand m-a internat)DUpa nastere daca nu sunt probleme ti-l aduce imediat pe bebe si el sta cu tine in camera tot timpul. DUpa ceza insa stai o zi la reanimare apoi in salon cu bebe cu tot. Au rezerve de lux care costa 80 de euro si ai all inclusiv la fel ca la particular. Mai sunt rezerve de 2-3 paturi fara costuri dar la fel de frumoase dar ced ca pt alea cam depinde pe cine ai doctor. Restul sunt de 6 paturi dar sunt curate, renovate, au dus si wc propriu... Ah, in seara cat am stat la reanimare pot sa spun ca s-au purtat impecabil doctora, asistentele si infirmierele cu mine. AM mai spus, parerea mea legata de stat vs particular este ca pt 2-3 zile nu merita atatitia bani doar pt o camera de hotel de 5 stele pentru ca nu iti fac nimic in plus, ba chair te trimit la stat in caz de Doamne fereste. Cu banii astia mai bine fac ceva pentru bebe, sincer. In plus eu mai multa incredere am in Polizu, doctorii si aparatura de acolo pentru ca fiind acum internata am vazut zeci de cazuri aduse de la toate spitalele din Bucuresti, inclusiv Elias si Filantropia, CFR. Doar Giulestiul din cate am inteles ar mai fi aproximativ la fel de bine dotat dar din pacate arata jalnic rau de tot (am fost si acolo anul trecut dupa ce am nascut si mi-a lasat un gust tare amar...) Recunosc ca m-am gandit si eu la un moment dat la perspectiva nasterii la particular, in sensul ca as fi vrut sa nasc in apa, dar doar atat. Mi-a trecut insa la fel de repede pentru ca am nascut si pe uscat la fel de usor, plus ca n-as fi avut-o pe doctora mea etc. Cam asta despre nastere. Oricum, acum in curand, la inceput de iulie va naste cumnata mea la Polizu si va voi putea da si mai multe detalii. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Neata!! Merci mult,Monica. Si eu merg astazi la spital ,la Polizu sa-mi iau rezultatele analizelor. Mi-a zis doctorita de rezervele de 80 euro si mi s-au parut o idee buna. Mai ales ca poate sta cineva non-stop cu tine. Si ea mi-a zis ca la Euroclinic e cam scump si nush daca merita. Cand am fost joi la Polizu si am urcat pt prima oara la etajele superioare....am obs ca nu arata asa rau ca la camera de garda, jos. Dar peste tot e asa. Probabil ca asta e varianta cea mai buna.
Laura, merci mult de info.
Oricum o sa fim atat de fericite atunci ca numai spitalul n-o sa mai conteze...

Andrutza 28 +
bebelusa mea iubita
liliac1 spune:

Remember me?? Io-s aia mica si care trece prin anumite stari abia dupa ce voi le depasiti. Asa ca de multe ori ma gandesc ca ar fi bine ca eu sa raman la citit/povestit pe la cap 40-50 ![]()
Fetele mele ce-aveti cu kilogramele?? Daca ne plangem putem rezolva ceva?? Fiecare are propriul regim de viata si trebuie sa tina cont de el. Daaaaar, va "incurajez": fiind vara, se bea mult mai multa apa ca iarna asa ca va fi oricum un surplus de greutate!
Prima sarcina am purtat-o pana la sf lui sept, acum sunt mandra posesoare de bebe ce se va naste la sf de oct. Prima data am luat 27 kg, acum deja am depasit 10 kg. Prima data eram mai tanara si am dat rapid jos tot ce acumulasem, mai ales ca mult era apa, acum...varsta isi va spune cuvantul, celulita a crescut ca fat-frumos din poveste dar nu-mi fac griji. Da, dupa ce voi termina cu alaptatul atunci voi trage o linie, voi face socoteli si daca da cu minus, iau masuri. Deocamdata... ma simt "seducatoare" 
Am facut si noi morfofetala. Am facut un drum pana la Iasi, si daca drumul a fost groaznic...am mai stat si la usa medicului 2 ore. Pentru mine, o experienta neplacuta pe la usile medicilor dar finalizata cu rezultate bune. Suntem bine, avem 526gr, toate organele interne sunt in regula, fluxul sangvin in parametri normali, ritm cardiac de 146 batai/min. Spre bucuria lu' tati si spre surprinderea mea... suntem baietel. De vineri incerc sa-mi revin.
giulliela si sweet_angel ia uite ca suntem si cateva galatence la subiectul asta. Ciudat, toate mergem la acelasi medic

MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1![]() Remember me?? Io-s aia mica si care trece prin anumite stari abia dupa ce voi le depasiti. Asa ca de multe ori ma gandesc ca ar fi bine ca eu sa raman la citit/povestit pe la cap 40-50 Fetele mele ce-aveti cu kilogramele?? Daca ne plangem putem rezolva ceva?? Fiecare are propriul regim de viata si trebuie sa tina cont de el. Daaaaar, va "incurajez": fiind vara, se bea mult mai multa apa ca iarna asa ca va fi oricum un surplus de greutate! Prima sarcina am purtat-o pana la sf lui sept, acum sunt mandra posesoare de bebe ce se va naste la sf de oct. Prima data am luat 27 kg, acum deja am depasit 10 kg. Prima data eram mai tanara si am dat rapid jos tot ce acumulasem, mai ales ca mult era apa, acum...varsta isi va spune cuvantul, celulita a crescut ca fat-frumos din poveste dar nu-mi fac griji. Da, dupa ce voi termina cu alaptatul atunci voi trage o linie, voi face socoteli si daca da cu minus, iau masuri. Deocamdata... ma simt "seducatoare" ![]() Am facut si noi morfofetala. Am facut un drum pana la Iasi, si daca drumul a fost groaznic...am mai stat si la usa medicului 2 ore. Pentru mine, o experienta neplacuta pe la usile medicilor dar finalizata cu rezultate bune. Suntem bine, avem 526gr, toate organele interne sunt in regula, fluxul sangvin in parametri normali, ritm cardiac de 146 batai/min. Spre bucuria lu' tati si spre surprinderea mea... suntem baietel. De vineri incerc sa-mi revin. giulliela si sweet_angel ia uite ca suntem si cateva galatence la subiectul asta. Ciudat, toate mergem la acelasi medic ![]() |
felicitair pentru baietel :) sa-ti traisca si sa se nasca sanatos. Optimismul tau e molipsitor. Ne mai plangem si noi, dar ne trece :)
cum e iasul vara? din cate mi-l aduc eu aminte, mirosea a tei :)MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
ramsan spune:
Liliac felicitari pentru rezultatele de la morfofetala si sa-ti fie sanatos
- ul din burtik. La cine ai facut morfo la Iasi? La Iliev cumva?
Deci mai avem de postat un carucior albastru pe lista noastra?
Ramona
Tudor Gruia 25+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mimika spune:
liliac, ne bucuram pentru tine. Poti sa intri si tu linistita la discutii, chiar daca esti mai micuta, ca nu se supara nimeni 
In trimestrul III se intra cand implinim 28 saptamani fix. Eu am intrat deja
si deja ma gandesc la bagajelul de spital. Da' io nu stiu cate schimburi sa iau la bebici
. Depinde cate zile stam, nu? Si n-am cum sa stiu 

Complicata treaba
claire, bine ai venit la noi! Si eu am contractii de care spui tu. Au inceput la 24 de saptamani, cate una pe zi, acum am mult mai multe, desi iau no-spa. Stiu ca nu sunt periculoase, atat timp cat nu dor, insa la mine sunt cam multe si o sa vad ce zice dr. azi. Incearca sa te odihnesti cat mai mult, in orice caz.
28+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
alex25 spune:
Liliac, felicitari pentru baietel, sa dea Dumnezeu sa stea cuminte pana la termen si sa se nasca sanatos!
Claire, aceleasi nedumeriri am si eu, habar nu am daca durerile alea in parte de jos si intarirea burtii din cand in cad si suportabil sunt contractii....stau si ma gandesc ca nici nu am cum sa ma lamuresc, atata timp cat nu am mai trecut printr-o astfel de experienta.
----------------------------------------------
Alexandra
25+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl felicitair pentru baietel :) sa-ti traisca si sa se nasca sanatos. Optimismul tau e molipsitor. Ne mai plangem si noi, dar ne trece :) cum e iasul vara? din cate mi-l aduc eu aminte, mirosea a tei :)MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Manga (Maria) Iasiul este si va ramane fascinant. Este orasul sufletului meu. Dr. mea m-a pus sa aleg intre a merge la Bucuresti sau la Iasi. Nici n-am stat pe ganduri si am spus din start ca merg la nord, in Moldova. Si intr-adevar in zona Copou miroase a tei
(cand eram studenta ieseam pe banca in parc doar de dragul mirosului si nu reuseam niciodata sa ma plictisesc)Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

O noua viata