Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Dar dintre lana si crema... cred ca e mai bine lama.... crema are chimicale

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

sar'na de raspuns, da ce te faci ca de la un moment dat nu ai sa o mai vezi ......

azi merg la TT am sa-l intreb si pe nenea doctorul ce crede despre crema epilatoare

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu ma fac cu epilatorul electric pe picioare si cu crema Veet in zonele intime
aaa. si lama la sub-brat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani laura garner!
cu intarziere la multi ani laura ba si cristianna!
sa va dea DD bb mancacios si sanatos tun!

fetelor ma bag si io ca musca in lapte ,vad ca vorbiti de cumparaturi pt bb.va impartasesc cate ceva din experienta mea...
carucior:
nu as renunta pt nimic in lume la landou.noi avem un inglesina zipy a fost destul de scump dar credeti-ma mai duc inca 3 copii cu el.are si landou care se ataseaza separat,adica nu se pune peste cel sport(asta e o mare prostie).acest landou pana la varsta de 7-8 luni ne-a dat posibilitatea sa mergem peste tot cu ea,e ca si un pat mobil in care stau fff confortabil si dorm bine bb-ii,plus ca se ridica la 45 de grade cand mai cresc.noi la 3 luni deja mancam prin ungaria la restaurant cu eli,ea dormea in landou langa noi.cum nu am avut nici un ajutor si cu cine sa o las 5 minute puteam astfel sa mai mergem in vizite si stiam ca sta confortabil.nu va uitati la bani cand e vorba de carucior,e drept ca ei nu stiu ce-i aia firma consacrata ,dar am prietene care au schimbat deja 3-4 carucioare luate de la chinezi si au ajuns mai scump decat noi,care uite il folosim cu succes si la bb2.noi avem trotuare si borduri cum bine stiti ,astea sunt spaima carucioarelor.
patutz
eu am luat unul cu plasa de la brevi tare bun de altfel dar exista si minusuri la acest tip de patutz.nu are zabrele ,de ele se tin copiii cand isi fac curaj sa se ridice singuri,eli a noastra s-a ridicat tare tarziu.in schimb cele cu lemn trebuiesc puse aparatori,exista riscul sa-si bage nasul in ele si sa se sufoce asa ca aici chiar nu ma bag....
scoica am avut de la carucior,tare buna si practica.
un bouncer(sau leagan) ar fi bun,merge la unii copii la colici,la noi functiona din cand in cand,plus ca asa faceam mancare o puneam in laganus langa mine si vorbeam ca o moara stricata pana adormea...
cada,ideal ar fi un suport din ala de pus in vana asa se obisnuieste de la inceput cu baia,cada si restul....
daca vreti sa alaptati faceti un efort financiar pt o pompa electrica,recomand cu caldura cea de la medela,nu e folare la ureche alaptatul,se mai formeaza noduli,trebuie golit bine sanul,etc,o adevarata polologhie aici.si pompa manuala de la avent e buna.
haic ca scriu odata un cearsaf.
lacarmioara tu meriti un mare.sa sti ca mai bine o mama singura si devotata decat doi parinti nefericiti.

i all!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare fetele!
Vreau si eu parola de la contul comun. Vreau sa va vad!
Nu am mai scris de ceva vreme dar va urmaresc mereu. Am inceput sa iau Elevit de 2 zile . Medicul ginecolog mi-a zis ca nu ar vrea sa-mi dea vitamine ca imi fortez ficatul degeaba si ca ar trebui sa profit de faptul ca se gasesc tot felul de fructe pana la toamna si sa consum cat mai multe. Pe de alta parte, medicul de familie m-a pus sa iau Elevit ca a zis ca nu-mi iau suficiente vitamine din fructe. Asa ca le-am luat. Pe langa faptul ca sunt destul de scumpe (dar asta stiti cu siguranta!) le-am luat si la pret intreg si imi dau o foameeeeeeeeeeeee.....Asta noapte m-am trezit pe la 1 si a trebuit sa mananc ca ma lua raul.
Apropous, stiti cumva daca se dau si compensate vitaminele astea?
Pupici la toate burticile!

15+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ALEXA ai PM cu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Laura Garner, la multi ani!!!

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Alina a.multumim de sfaturi.Sigur ne sunt utile celor ca mine ,care suntem la primul copil si nu numai..
M_ALEXA bine ai revenit printre noi..

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

la multi ani laura garner!
cu intarziere la multi ani laura ba si cristianna!
sa va dea DD bb mancacios si sanatos tun!

fetelor ma bag si io ca musca in lapte ,vad ca vorbiti de cumparaturi pt bb.va impartasesc cate ceva din experienta mea...
carucior:
nu as renunta pt nimic in lume la landou.noi avem un inglesina zipy a fost destul de scump dar credeti-ma mai duc inca 3 copii cu el.are si landou care se ataseaza separat,adica nu se pune peste cel sport(asta e o mare prostie).acest landou pana la varsta de 7-8 luni ne-a dat posibilitatea sa mergem peste tot cu ea,e ca si un pat mobil in care stau fff confortabil si dorm bine bb-ii,plus ca se ridica la 45 de grade cand mai cresc.noi la 3 luni deja mancam prin ungaria la restaurant cu eli,ea dormea in landou langa noi.cum nu am avut nici un ajutor si cu cine sa o las 5 minute puteam astfel sa mai mergem in vizite si stiam ca sta confortabil.nu va uitati la bani cand e vorba de carucior,e drept ca ei nu stiu ce-i aia firma consacrata ,dar am prietene care au schimbat deja 3-4 carucioare luate de la chinezi si au ajuns mai scump decat noi,care uite il folosim cu succes si la bb2.noi avem trotuare si borduri cum bine stiti ,astea sunt spaima carucioarelor.
patutz
eu am luat unul cu plasa de la brevi tare bun de altfel dar exista si minusuri la acest tip de patutz.nu are zabrele ,de ele se tin copiii cand isi fac curaj sa se ridice singuri,eli a noastra s-a ridicat tare tarziu.in schimb cele cu lemn trebuiesc puse aparatori,exista riscul sa-si bage nasul in ele si sa se sufoce asa ca aici chiar nu ma bag....
scoica am avut de la carucior,tare buna si practica.
un bouncer(sau leagan) ar fi bun,merge la unii copii la colici,la noi functiona din cand in cand,plus ca asa faceam mancare o puneam in laganus langa mine si vorbeam ca o moara stricata pana adormea...
cada,ideal ar fi un suport din ala de pus in vana asa se obisnuieste de la inceput cu baia,cada si restul....
daca vreti sa alaptati faceti un efort financiar pt o pompa electrica,recomand cu caldura cea de la medela,nu e folare la ureche alaptatul,se mai formeaza noduli,trebuie golit bine sanul,etc,o adevarata polologhie aici.si pompa manuala de la avent e buna.
haic ca scriu odata un cearsaf.
lacarmioara tu meriti un mare.sa sti ca mai bine o mama singura si devotata decat doi parinti nefericiti.

i all!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+

povestea noastra...

Draga Alina, iti multumesc din suflet pentru vorbele bune si mai ales pentru informatiile valoroase privind logistica.

Sunt sigura ca ne vor fi de mare ajutor toate experientele tale practice atunci cand ne vom face curaj sa incepem achizitionarea lucrusoarelor pentru minunile noastre care vin in lume.

Te sarut cu mare drag.

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Am luat si eu rezultatul la TT ieri si e ok, dar dr mi-a zis ca ar trebui sa ma consult si cu geneticianul
maternitatii pentru amniocenteza eventual, mie mi-a iesit pliul nucal 3,2... o sa vad cum o sa fac...
parca nu as face amnio... pe 11 iulie am programare la morfologie de trim II, o sa ma hotarasc dupa.

Ionelamaria - nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu valorile care ti-au iesit, cu siguranta bebe e bine

Raluci b - eu ma fac cu ceara, ceva mai des ca sa fie mai putin dureros, adica la 2 sapt,nu stiu cat de ok e crema,asa ca lama e sigura.
Sarcina trecuta m-am facut doar cu lama.

La multi ani LAURA Garner!!!

M Alexa - elevit compensat se da numai la gravidele fara venit.

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Miany75 eu din Debrecen le-am luat de la un magazin exclusiv pt bb. BRANDON se numeste si e situat langa Practiker si MediaMarkt. Gasesti inclusiv hainute acolo.

Cristinna mami de
David Cristian 25.01.2007 si 19+ Nora

Mergi la inceput