Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!!
Scuzati ora tarzie da am calcat o tona de rufe pana acum!!!

LAURA

Sa-ti dea DD un bebe sanatos si frumos !!!!
Ralu eu ma fac cu epilatorul "ca-n palma" peste tot , de ani de zile, mai greu pe pulpe si pe maini (da strang din dinti
).M-am gandit la treaba "cand nu o sa mi-o mai vad , ce fac?" si cred ca imi pun oglinda in fata..dc nu merge imi dau rusinea
laoparte si ma duc la cosmetica (macar cand o fi sa nasc)
Alina ff bune informatiile tale. Si eu tot patut pliant vreau

M Alexa exact asa a fost si la mine: gineco nu mi-a dat elevit , med de fam a zis sa iau, dar nu sunt compensate (decat utrogestanul este, iar eu nu mai iau din sapt 12), asa ca n-am luat , ca pana la 9 luni ma secau de bani!!
Eu am vb cu sotul aseara despre achizitiile de pe site da mi-a zis sa asteptam pana ne intoarcem din Turcia (sf lui iulie) ca sa vedem ce luam de pe drum
, plus ca nu are incredere in comenzi online , cica prefera sa le vada intai...asa ca n-am ce face!!
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
M_Alexa spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor! 
In legatura cu Elevitul , asta e. Dam bani si luam. Macar sa fie bb bine ca in rest nu mai conteaza nimic.
Si..........stau de ceva vreme pe contul comun sa va admir!!!! 
Sunteti minunate! Vi se citeste fericirea in ochisori!
Sa va ajute Dumnezeu si fie ca fericirea sa creasca si mai mult cand va veti tine puiutzi in brate! 
Iar eu nu am revenit. Sunt aici mereu. Va citesc zi de zi dar mi-am gasit mai mereu raspunsurile la intrebari in postarile voastre si nu v-am mai sacait.
Va
pe toate! Sunteti un adevarat sprijin in perioada asta noua pentru unele dintre noi.
15+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ionelamaria - nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu valorile care ti-au iesit, cu siguranta bebe e bine ![]() |
Sincer, rezultatul in sine nu ma streseaza. Cred ca referitor la Sd Down e absolut ok. Dar n-am avut ce face si am citit pe site-uri din Franta si cercetatorii de acolo vad legaturi intre trisomia 21 si boala Alzheimer... iar tatal meu are aceasta boala.... abia aici em eu impresia ca e un risc mare... fiindca sunt antecedente in familie. Oricum... boala se manifesta foarte foarte tarziu... la tatal meu s-a declansat la 50 de ani( adica foarte devreme fata de media normala care e 65-70) fiindca a lucrat in mediu chimic de la 17 ani.
16+bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Legat de Elevit, cred ca am mai scris, pentru ca am avut impresia ca e prea mult zilnic, am cerut voie sa iau mai putin... si mi s-a spus ca e mult daca eu pot manca sanatos... si ca pot sa iau doar 10 zile pe luna... si asa voi face . nu mai spun nimic de faptul ca eu am o tendinta spre ingrasare si ca o felie de paine la cere ma uit... nu o mananc se vede pe cantar... deci nu era cazul sa-mi cresc si mai mult pofta de mancare. Oricum... doctorita de la gineco mi-a spus ca la urmatorul eco daca se vad probleme... la bebita luam iar... dar ea nu crede ca vor fi.
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
mihamora spune:
Vreau si eu adresa si parola de la contul comun, va rog.
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
M_Alexa spune:
Ionelamaria, cred ca ai dreptate. O sa intreb si eu doctorul daca e cazul sa le iau mai rar. Oricum mancam cam de 5-6 ori pe zi dar asa foame ca de 2 zile n-am avut niciodata. Eu nu mancam noaptea si acum nu pot sa dorm de foame!!!
Am abia acum pofta de mancare. Pana la 12 saptamani mi-a fost foarte rau si scazusem o jumatate de Kg.(de la 55 la 54,5 Kg). Acum , la 15 saptamani abia am ajuns la 55.5 kg. Si am inceput sa mananc si mai bine. De cand ma stiu am fost o mancacioasa dar grija greutati nu am avut-o niciodata. Pur si simplu nu ma ingrasam orice si oricat mancam. Totusi nu as vrea sa cad in extrema cealalta acum in sarcina. Vreau sa aiba bb tot ce-i trebuie dar sa nu "explodez" prea tare nici eu....
15+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
raluci_b spune:
multumesc gagici de raspunsuri, am sa-l inreb si pe nenea doctorul sa vad ce zice de crema epilatoare.
la 14.00 plec la TT
abia astept sa vad baiatul
17+ 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simina_kin spune:

Capitol Nou

19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Miramar spune:
Fetelor am si eu o intrebare - ce saltea de patut de bebe imi recomandati? Am citit ca sunt bune cele din iarba de mare sau din nuca de cocos. Insa nasi-mea imi spune ca atunci cand baietelul ei avea 3 luni a descoperit ca mareata saltea din iarba de mare era plina de pureci. A aruncat-o imediat si a cumparat una normala din buret.
Altii insa imi zic ca aia nu sustine bine spatele si ca ei n-au avut nici o problema cu iarba de mare. Vori ce ziceti?
18+