Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:

LA MULTI ANI,LAURA!
Sa ti dea DD numai bucurii ,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si cuminte!

miany
20+
Lidia74 spune:
LAURA GARNER „LA MULTI ANI!”. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....

ionelamaria spune:
Am vorbit la telefon cu doctorita si mi-a spus ca rezultatele sunt foarte bune... si ne vedem abia joi seara
.
Din pacate, intre timp am citit pe net ca exista o legatura intre trisomia 21 si boala Alzheimer... si tatal meu asta are... 

iar acesta e cel mai scazut rezultat..... nu simt ca e cazul sa ma alarmez... dar din ce ne spusesera noua medicii.... aceasta boala nu e genetica... si nu ma gandisem ca e cazul sa povestesc depre asta medicului... sper sa fie informatii proaste pe net... dar oricum... a iesit risc scazut.
16+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele
LA MULTI ANI Laura
..multa sanatate ,fericire
.
David al meu este afara cu bunicul
, iar eu am program de curatenie , piata si facut de papa.Asa ca am cele 2 ore full
.
Apropo de cumparaturi pt bb. Eu i-am luat lui David toate din Ungaria, respectiv, carucior, patut, caditza. Mi-au iesit la jumatate de pret fata de cat m-ar fi costat aici in Ro
.....deci merita sa luati din strainatate. Acum eu nu ma mai apuc sa cumpar nimic din toate astea pentru le voi folosi cele de la David, sunt in perfecta stare, iar culorile sunt albastru si rosu in combinatie
.
Danangie concediu placut sa ai , sa te relaxezi cat poti tu de mult
.
Fetitza mea pare destul de leneshuca
...misca ea , dar nu asa cum o facea David. Uneori ma intind pe spate si vorbim telepatic si atunci mai face tumbe
, dar asta nu functioneaza de fiecare data.
Eu de o saptamana sunt cu virusi si sincer deja m-am cam saturat
. M-am tratat cu paracetamol cand am avut febra, iar acum mi-e infundat nasul si tusesc...sper sa treaca ccat mai repede.
daca pana acum nu am scris, acum vad ca am "diaree" verbala
, gata ma duc la treaba ca peste 1 ora imi vine printul.
Va
pe toate.
Cristinna mami de
David Cristian 25.01.2007 si
19+
Nora
miany75 spune:
Cristinaa-multa sanatate si spor la treaba !!
p.s .ai fost undeva anume in Ungaria?! ceva specializat ?
miany
20+
raluci_b spune:
multi ani traiasca multi ani traiascaaaaa, Laaaa Muuulti Aaaniii cine sa traiasca cine sa traiasca la multi ani, Laura sa traiasca Laura sa traiasca LAAAA MUULLTIIII AANIIIII! 

17+ 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
va intrebam si eu in weekend care cu ce va epilati? nu vreti sa-mi ziceti ? 
eu m-am facut pana acum cu ceara, numai ca acum este fff dureros
, asadar ce sa aleg lama sau crema ?
17+ 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b va intrebam si eu in weekend care cu ce va epilati? nu vreti sa-mi ziceti ? ![]() eu m-am facut pana acum cu ceara, numai ca acum este fff dureros , asadar ce sa aleg lama sau crema ? 17+ ![]() http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
eu folosesc epilatorul de cativa ani... si tot cu el ma epilez si acum... nu simt ca e prea dureros
16+bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Dar dintre lana si crema... cred ca e mai bine lama.... crema are chimicale
16+
bebe creste