Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelamaria spune:
buna seara,
am si rezultatele la TT... risc scazut... deci ar trebui sa fie ok... intre noi fie vorba... mie nu imi spun nimic rezultatele astea... ce imi pare mie a fi cel mai slab rezultat e cel de la TR.21 care e 1:484. voi ce parere aveti?
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
RamonaCopot spune:
o sa ma uit si eu pe acest site din it. Eu am mai incercat sa cumpar anumite chestii de pe ebay...dar la transport te usuca.
Ramona,
21+ 
Lidia74 spune:
Fetele care vreti sa luati patut, o prietena de-a mea care are doi copii m-a sfatuit sa iau cu talpici, ca sa il pot legana pe bebe cand plange. Poate va e de folos informatia asta.

danangie spune:
CRISTINNA La multi ani!!
Eu miercuri plec la mareeee!!
Abia astept si inca nu am pregatit nici un bagaj!!
Daca nu reusesc sa mai intru sa ne auzim cu bine si sa aveti grija de voi si bbi!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore....
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Am modificat! ![]() 19+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Mersi!

------------------------
20+ 
Albume foto
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie CRISTINNA La multi ani!! Eu miercuri plec la mareeee!! Abia astept si inca nu am pregatit nici un bagaj!!![]() Daca nu reusesc sa mai intru sa ne auzim cu bine si sa aveti grija de voi si bbi!! ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore.... |
Concediu placut ! Sa te odihnesti !

miany
20+
ionelamaria spune:
noapte buna,
ma doare capul de mor... am uitat dimineata de cafea... si acum suport consecintele... ufff
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
dana n. spune:
Mai fetelor, am uitat sa va spun. Astazi la ecocraf mi-a vazut si un chist(nodul) pe uter. Medicul mi-a zis ca nu este nimic periculos. Pe 2 am programare la ginecoloaga mea, sa vad ce spune si ea. Ati mai auzit de asa ceva?
------------------------
20+ 
Albume foto

Andreea