Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
BoboMom spune:
Dana, nu stiu ce sa-ti spun, dar daca medicul a zis ca e ok, atunci asa trebuie sa fie. Vezi ce zice si doctorita ta si tine-ne la curent. 
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Dana, nu stiu ce sa-ti spun, dar daca medicul a zis ca e ok, atunci asa trebuie sa fie. Vezi ce zice si doctorita ta si tine-ne la curent. ![]() Laura 19+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Off, pe moment nu am realizat. Eram incantata ca il vad pe bebe si ca este el bine...dar acum stau si ma gandesc, sper sa nu apara complicatii.
------------------------
20+ 
Albume foto
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Mai fetelor, am uitat sa va spun. Astazi la ecocraf mi-a vazut si un chist(nodul) pe uter. Medicul mi-a zis ca nu este nimic periculos. Pe 2 am programare la ginecoloaga mea, sa vad ce spune si ea. Ati mai auzit de asa ceva? ------------------------ 20+ ![]() Albume foto |
Eu zic sa nu te agiti inainte de vreme,daca el a zis ca e k asa o fi..vezi ce mai zice si dr.ta..

miany
20+
dana n. spune:
Lidia, Miany, va multumesc ptr sprijin. Acum ma gandesc...pana acum nu a fost nimic? sa fi aparut asa deodata?
------------------------
20+ 
Albume foto
vias spune:
Eu zic calanga link sa punem si lista cu persoane care ce cumpara...ca asa poate mai dam idei..
zic si eu...ce parere aveti?
Aici in legatura cu transportul...ideea e ca daca luam mai multe (asta era si ideea)...transportul va fi foarte ieftin..
cred ca daca ajungem sa dam fiecare cate 3-4 euro e ok, nu??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
simina_kin spune:
Se pare ca sunteti toate la 

Noapte Buna!!
19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Katyuscha21 spune:
buna fetele.ce mai faceti?
am si eu o intrebare la voi toate.
deci cand bebe se misca si loveste tare cateodata simt asa ca o vibratie in burta.ce e asta?si nu numai cand loveste cateodata cand doar se misca pe akolo simt o vibratie in burtika.stiti ceva de asta?
19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
Katyuscha21 spune:
la mine inca e data de 22.06 dar in romania acum este 23.06 asa ca as vrea sa fiu prima care ii zice................. ....
LAURA GARNER

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006