Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Thea se ataseaza de telecomenzile din casa, telefoane, castronul cu care o clatesc la baitza, firul de feon (mai nou vea sa puna mana acolo de unde vine aerul) si tot chestii din astea cu care nu prea am cum sa o las sa se joace prea mult....

Laureta, buna treaba ai facut cu libraria Adevarul, o sa imi trimit si eu sotzul sa dea o raita pe acolo.....

Apropo de carti, Thea a facut deja prima nazbataie: o rupt o pagina din Dr Spock :))) a stiut ea ceva ca nu-i a bine cu cartea asta :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anamona e tare fotogenica printzesa ta. Imi plac mult pozele, sunt deosebite.

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri

babymom, se inteleg minunat, stie sa o faca sa rada intr-un mare fel.....ma intreb ce va fi pe plaja cu tati si thea....mai nou ii imita rasul, e atat de ciudat cum suna de la el....circ !!!

si sa stii ca eu tot astept momentul ala in care va semana si cu mine, prea e de tot, nasul e de la mine, sparncenele sunt ca ale mele, gura e iara de la mine, forma capului/craniului e tot de la mine, dar pe ansamblu tot cu sotzul seamana.....o recunosc pana si eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

vazut poze, fetele frumoase. sa te intreb, sa nu te intreb, sa te intreb... cat a costat?
(hippo cortul...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada, multumim
a costat cat ti-am zis atunci, 153 RON.
ai apucat sa le scrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nu...

oricum, pare ca n-are noroc cortul meu (sau eu cu el) azi l-am instalat prima oara si s-a si rupt dupa atata alergatura cu multi copii prin el...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

ada, pai e normal sa se rupa?

imi pare tare rau....mai ales ca tu mi-ai vandut pontul cu acest cort....

as zice totusi sa le scrii, cei cu care am corespondat pareau oameni de treaba si cu bun simt, poate cel putin reusesti sa ti-l inlocuiesti daca nu si sa recuperezi diferenta de pret....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Nikolici eu stiam ca duminica trecuta a fost ziua tatalui. Aici in Berna nu a fost sarbatoarea muzicii, cica e capitala dar la distractii Geneva si Zurich sunt mult mai tari.

felicic ce m-am distrat cand mi-am inchipuit cum va speriati voi prin casa si cum face el voudou. Nu pui un filmuletz daca poti?
Nu pui undeva retetele tale bune, ca eu nu le-am bagat la cap si acum trebuie sa le caut.
De fapt mai multe dintre voi aveti retete bune, le puneti pe mailul comun ca sa avem toate acces la ele?

babytza felicitari pentru vanzarea masinii. Multumim de cinste.
Cand il vedeam pe David cum ducea nisipul la gura mi se strangea gura.

anamona sa stii ca si despre Anna aud ca mananca mult la cresa si acasa nu mananca decat f. putin. Iar eu tot dupa scaune m-am luat si cred ce zice educatoarea.
Ce simpatica e Thea cu nasucul ei in vant . Chiar mananca cu 2 linguritze deodata? Ce cort frumos are.
Si eu ca si tine, astept momentul ca Anna sa semene candva si cu mine.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza Chiar mananca cu 2 linguritze deodata?

Multumim
Piersicutza, in acele momente se atasase foarte tare de lingurita albastra cu care o hraneam, asa ca i-am dat ei acea lingurita si am incercat sa ii continui masa cu lingurita ciclam....ei bine s-a atasat si de acea lingurita, nu vroia sub niciun chip sa le lase pe niciuna dintre ele => am renuntat la piureuri si am luat aparatul foto sa imortalizez momentul

Apropo, si eu stiam ca azi e ziua tatilor, dintr-un newsletter de la next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Noapte buna mamici!

Maine dimineata cred ca mergem sa ne recuperam fiul ratacitor de la bunici.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput