Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anamona cat de dulce e printesa si ce copanase are E tare frumos cortul Va poooooop

piersicuta asta am simtit si eu cum imi scartaie nisipul intre dinti ....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Anamona Thea e tare dulce si expresiva Nici eu nu cred ca te minte bona si Serban manca mult mai bine cu bona decat cu noi, dovada fiind ca slabea mereu cand eram in concediu ( nu ca n-ar fi avut de unde ). Acum la gradinita le mananca alora urechile, cere mereu supliment dar acasa mai slabutz ca are multa treaba, trebuie sa se joace nu are timp de mancat Iar Mara pana a acceptat ca de la mine poate veni si altfel de papa decat tzitzi a trecut o luna intreaga.

Ada hai mai ca te-am dat disparuta, credeam ca nu te mai induri sa iesi din spume si tu erai la afumat ntz, ntz!

Roxule uite asa scapi tu mami de luat mancare in parc. Frunzele le-ati incercat, vezi ca si alea sunt buuune, Mara le mananca la desert Davidutzu mortal!

Luminita unde esti?

Andy-g se accepta dovada ca proba la dosar, e cat se poate de concludenta. Si mor dupa ochisorii lui

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Babymom Felicitari pt realizarea puiului!
Hai la ,v-astept!
Babytza scump foc David!
Andy.p
La noi e innorat,sper sa nu ploua!
O zi superba!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...la noi a plouat aproape toata noapte,e innorat si sunt 13grade,brrr...

Bitzamultumim de cafea

Babymom ,Alexia are o treaba cu picioarele,daca nu suntem atenti de musca de degete..de fapt ea ne musca de orice acum.Andy nu ne-a muscat niciodata..ea vad ca a facut o pasiune din asta,si doare rau

BAbytza,DAvid e demential...cum testeaza el nispul

Anamonaai o fetitza tare dulce

Simodina

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata mamici, trezirea si poftiti la o
Babytza, am vazut soricel (ma scuzati, pufulete) dragut pe iarba si pe nisip. Tare simpatic! Ieri am pus-o si eu pe Eva pe iarba pentru prima oara sa-i vad reactia. N-avea nicio treaba fata, a stat fara probleme, ba chiar se chinuia sa smulga niste firicele
Andy_g, l-am vazut pe ginerica cel dintos si fotogenic care rade la camera.ici
Lumi, sper ca nu ai disparut decat pentru ca esti la munte. Maine te asteptam la apel cu vesti despre excursie si huniici
Giulianna, poate ne vedem saptamana viitoare. Daca vrei, id-ul meu de mess este tot andreutac. aaaa...si tot saptamana viitoare pun in aplicare 2 dintre retetele tale cu papica pt. pici - musaca si dovlecei umpluti.
Am si eu o nedumerire...noi am renuntat la scoica si avem pt. masina un scaun cu 2 nivele de inclinare a spatarului. L-am primit de la cineva, este marca Cam. pana ieri, pitica mea nu adormea mai deloc in scaun, dar ieri s-a intamplat minunea. Cu toate ca am lasat scaunul mai pe spate (l-am pozitionat tot cu spatele la directia de mers), nu mi-a placut deloc pozitia ei. Dormea chinuita mi s-a parut, caputul ii aluneca ba in jos, ba intr-o parte...nu mi-a placut deloc. Cum dorm puii vostri? Am mai citit ca exista nu stiu ce scaun auto care se lasa mai mult. Nu mai stiu cine a zis si nici despre ce scaun e vorba. Daca cititi, poate mai spuneti din nou si pentru neuronul meu care a plecat deja in vacanta.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

wow, ce de cucuvele aseara.... 'neata! am si pentru doritoare...

am fost ieri la botez la nepotelul meu, am avut huni extrem de dulci, de jucausi si de cuminti, ei au fost in centrul atentiei, nu botezatul... hehe... cel mai fain a fost in biserica:
preotul: 'se boteaza robul lui Dumnezeu.... In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, Amiiiin!'
Edi: 'aaaaaaaaaaaaaaaaa'
Robi: 'aaaaaaaaaaaaaaaa'

aaaaaaaaaaaa = un fel de strigat lung

si tot asa, de fiecare data cand preotul/preotii spuneau 'Amin'.... nu va mai zic ca biserica era mare, lume putina, toti cu capele intoarse spre gemenii mei...

Pupici speciali pentru Musette, stiu ca esti suficient de desteapta ca sa nu pui la suflet! Totusi, imi pare rau ca a trebuit sa ti-o iei si tu...
Simodina, aici sunt, citesc zilnic, votez dupa caz Maya si Bighidel, si cam atat. Nu mai am nici timp pentru scris, dar nici chef.... n-are nicio legatura cu discutiile iscate aici in ultimele capitole, pur si simplu ceva nu merge intre mine si forum in ultima vreme....
Baby_boy, si mie mi-e dor de tine!!! Pleci maine? Sau pe 24? ca nu mai stiu... oricum, concediu placut!!! Sper sa fie bine Raducu, sa se comporte exemplar sa apuci si tu sa te relaxezi. Noi plecam marti la munte pentru o saptamana. Abia astept!
Ratonel, kllemi, va astept sa veniti peste mine. Eu am 45kg, asa ca va tin piept cu siguranta!
CD, multa sanatate!
Laureta, ma bucur mult ca ai ajuns la doctor!
Iepu, merci de pepsic, fuse bun bun!
Bitza, sa stii ca-l votez zilnic pe Bighidel, azi eu i-am dat primul lui punct.

Joy, Oana, Laura, Babytza, Angelynna
Sanatate multa Carlei, despre care n-am mai aflat nimic in ultimele zile, sper sa fie bine!!
Ma bucur ca Andrei si-a mai revenit!

V-am pupat, noi plecam marti si nush daca mai intru... am un munte de bagaje de facut si imi propun sa incep de azi... sper sa nu uit ceva din muntele de liste pe care le-am toot scris pana acum...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Lumi, sper ca nu ai disparut decat pentru ca esti la munte. Maine te asteptam la apel cu vesti despre excursie si huniici

nope, marti plecam.
ziceam mai devreme ca-s stramtorata de timp si am un munte de bagaje de facut + dragoste cu nabadai intre mine si forum.

revin cu poze dupa excursie, am ceva emotii, mai ales ca de vreo 3 nopti il chinuie un posibil dinte pe Robi si se trezeste in niste urlete.... sper sa nu fim evacuati fortat din vila

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Anca, te-am visat azi noapte, de fapt si pe tine si pe Carla care mergea singurica in picioare. Tu erai blonda, rapitoare. Cred ca am fost influentata si de pozele Irinei (Musette), care ma oftica ca dupa ce ca pozele sunt trucate, mai e si blonda si slaba!!!
Lumi, icix3 si concediu placut!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Luminita ma bucur ca ai intrat..macar sa stim ca esti bine..restul nu conteaza..daca tu ai nevoie de o pauza..e o.k..si eu am nevoie uneori. Sa aveti un concediu placut...sa faceti multe pozici..si sa va intoarceti cu bine

Babymom am si eu o intrebare. E o.k sa-i fac lui Radu o cura cu fier Haussman? Am inteles ca nu prea s-ar da vara. Profilactic asa....si cam cate picaturi?Multumesc

Noi marti noaptea plecam. Bagajul nu e gata, am de calcat, epilat,...ohooo..o groaza de treaba..dar eu stau pe forum
Ziua de ieri s-a terminat dezastruos...din cauza unei suzete.
Deci..ne plimbam noi in parc..frumos..venim acasa.. baita la bebeu..la culcare..nema suzeta....maaaaa..tragedie...mi-a facut sotul capul calendar....ca e vina mea..ca nu-l ascult niciodata..ca eu n-am prins-o de lantisor...facea ca trenul in gara....lasa ca ma duc eu la farmacie si caut alta..mai aveam 8 suzete..dar nu monobloc.
Ca el nu se duce acum -sambata seara..sa caute suzete..ca oricum nu gaseste din aia..pana la urma am plecat si am gasit. Raducu maraia dupa mine si dupa suzeta. A adormit imediat.
Insa mie mi-a fost stricata seara..si m-am enervat la culme..ce a putut sa iasa de la o suzeta. UOFFFF
Scuze ca m-am lungit..dar sunt foarte amarata.
Ma bag la bagaje

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici , bobocei si burtici

Lumi ma bucur ca sunteti bine Cred ca a fost frumos la biserica cu hunii

Eu va poooop si va doresc o zi frumoasa Noi fugim la strand cu copiii Avem piscinuta, avem crema de soare, pampersi pt apa si copaci la discretie

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput