Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Inainte de somn trag si un ochi pe acileasea. Io azi am reusit sa ajung la doftorul de scularie. Facut PAP si ce se mai ia prin zona, scapat de o grija. Peste o saptamana iau raspunsul, sper sa fie ok.
Am iesit azi la 11 si ne am intors la 9 juma seara, acum simt ca pluteeeeesc

babytza io tot zic ca te intreb si nu o fac, mama ta cum se mai simte? Ce mai zic doctori?. Soricica e dulce fooooc , bun nisipul

Ada te am amintit a seara cand am aruncat gunoiul si eram sa arunc si cheile casei, dar n am reusit

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Thea tot nu a vrut sa manance toata ziua....

am stat si m-am intrebat daca nu care cumva ma minte bona de imi zice ca mananca de la ea...

totusi, face caki de 2 ore pe zi, in vreo 2 zile nu avea chef sa suga cand am ajuns acasa pentru ca ii intarziase masa pana cu 30 minutre de sosirea mea.

Pur si simplu nu inteleg de ce ma refuza asa.....in schimb a vrut sa bea apa si a mancat vreo 2 cm de banana molfaind cu gingiile de pe fruct direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, Davidutzu e mortal!! Cum ar papa el niste nisip...
Auzi, da' e-mbracat in roz?! sau asa se vede la mine?

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

si sa va mai povestesc ce chestie ciudata mai face tzuki a mea....

se ataseaza de niste obiecte si se supara rau de tot cand vrem sa i le luam, o apuca un plans isteric de ma sperie......
am incercat sa i le inlocuiesc cu altceva, sa ii distrag atentie, nu si nu, nu uita nimic, are o personalitate de ne pune la coltz pe toti.

oare o trece faza asta? daaca da cand?

Mergi la inceput

Anamona, nu cred ca te minte bona, ci doar Thea stie foarte bine ca mama = tzitzi si nu doreste sa se complice cu altceva cand te are langa ea. E mai isteata decat crezi!

2 cm de banana = cam 60 g ( am cantarit )

Mergi la inceput

si ca sa nu ne uitati infatzisarea, am trimis o invitatie la ultimul album de poze pe emailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

laureta mami e mai bine, nu m-a mai oprit dr sa imi spuna nimik mai mult decat ce ii zice mamei, adica analizele ies mai bine. Doamne ajuta, in august sa primeasca aprobarea sa ii dea statul unda verde la un nou medicament, care e foarte bun
In rest ea este tare bine, mai muta o mobila, mai face curat, mai tipa la noi Multumesc lui Dumnezeu , e bine

Babymom e chiar in alb sau era alb......hi hi hi....dupa filmare,am bagat servetul in gurita sa ii scot cateva firicele care erau yami... tu cum faci sa nu mai pape nisip ? Le trece curiozitatea asta repede??? Ma bucur ca nu ii mai e frica

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza ma bucur ca mami e bine. Mai usor cu mobila

anamona exact problema atasatului avem si noi. Bianca e legata tare mult de cartile Disney de la Adevarul. E jaaaale daca incerci sa i le iei. Inisa urla ca le vrea Bianca urla si plaaaange din tot sufletul. Io cu cine tzin
Azi am fost la libraria Adevarul si am luat si cartile care nu le aveam. Super fain asa nu ma mai stresez daca ramane vreo bucata la chioscul de ziare. Asa ca are Bianca 4 carti acuma, se lafaie. Sa nu cumva sa i le iei ca te musca

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Babytza, curiozitatea nu le trece niciodata, doar e recanalizata spre alte obiective. Eu cu Dragos n-am probleme cu mancatul nisipului, ci... a papucilor lu' frate-su ( sunt din aceia de cauciuc elastic ). Ma opun atat cat pot, dar... cateodata el castiga . Uite azi, de ex. l-am dus din hol, unde sunt papucii lui Victor, in living de vreo trei ori, si el fuga-fuga inapoi la rontzait papuci. Asa ca, in final, m-am dus si i-am spalat si l-am lasat sa-si faca damblaua.

Mergi la inceput

Anamona, ce mare a crescut Thea! E la fel de frumoasa cum mi-o aminteam! Da' poti sa spui tu ce-i spune, mie tot leita tac-su mi se pare! Mi-a placut mult cum se stramba tati la fetita!

Mergi la inceput