Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
stati calme si nu turbati!![]()
ce spume?! AM FACUT BAIE!!! (fara sa trag cu urechea sa nu fie ragnete si bubuieli) si asta e o realizare. lasati spumele...![]()
![]()
, lumanaricile si masajele ca n-am timp de asa ceva.
dupa ce am facut baie, am plecat la tara cu totii. acolo am facut ce-am facut si aratam toti de parca n-am facut baie niciodata.
in plus, copiii, super incantati de soare, iarba, gratare si o multime de oameni misunand... n-au dormit deloc, au motatit in masina pe drumul de intoarcere si cand i-am debarcat s-au pus pe niste ragnete de am speriat tot blocul!
acum, in sfarsit, dorm.
ref. Bimbomarket: speram sa ne strangem in jurul cuiva care are cont si poate plati cu cardul. Respectiva face comanda (netrimisa) rezulta banii de transport care se impart intre doritoare, se vireaza toti banii in contul platitoarei, si aceasta da drumul comenzii si tine legatura cu bimbii.
Tot la ea vine marfa si facem cumva sa ne deplasam sa ne luam lucrurile.
Cam asa am facut data trecuta, cand a comandat nausica.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Am uitat sa va spun ca am instalat de ieri tarcul in bucatarie. Deocamdata declar Operatiunea Tzarcul un succes! Sta Dragoselu meu acolo in picioare si ma priveste fericit peste margine. M-am mai oprit de cateva ori din treaba sa ma scalambai sau sa dansez in fata lui, dar oricum e mai usor asa decat cu el legat in spate.
Si tot de ieri vad ca si-a redobandit apetitul. azi de ex. a mancat la ora 10 un biscuit Hipp, apoi la 14 a mancat 1/2 borcanel cu piure de spanac si cartof Hipp ( absolut oribil la gust! ), in care i-am adaugat o caisa, sa-l fac putin mai acrisor ca n-avea niciun gust, putin ulei de seminte de strugure si un galbenus de ou. A mancat cam 130 g. Si acum seara a mancat cam 90 g piure de pere Williams cu cereale. Ma declar multumita, mai ales ca a si supt intre mesele astea chiar bine.
Tine-i Doamne obiceiul!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
babytza spune:
Seara buna doamnelor 
Din pacate nu ne luam alta masina....am vandut-o pentru bani ...Acum avem doar masina mea ca masina de familie. Dar e foarte bine ca s-a vandut, acum avem o perioada de relax pana punem afacerea pe picioare.
Azi l-am pus iar la nisip si sa vedeti ce a iesit
L-a atins, la plimbat prin manute, si-a pus pe picioare si apoi.....mai bine va las sa vedeti ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
anamona spune:
desi pot plati cu cardul, nu cred ca vrea careva sa faca 2 ore pe drum pana la mine acasa sa isi ia in primire comanda .....basca mai si plec din bucuresti....
dar daca nu se gasesc platitoare, facem un efort si ne-om descurca noi cumva....
babytza spune:
Babymom ma bucur ca a revenit la ganduri bune cu papa !!!! Tot asa dragos !!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
anamona spune:
babytza, ce tare e david :)))
i-a placut nisipul vad....am ras cu lacrimi , e atat de scumpic
babymom75 spune:
Aaaa... si era sa uit cel mai important lucru: azi Dragos a reusit in sfarsit sa faca "doua-doua", adica sa bata din palme.

Cam de-o luna ma straduiesc sa-l invat.
Stateam si ne uitam impreuna la "Super-bebe numara", el nemiscandu-se si cu ochii ficsi la ecran si apoi, intr-un moment de entuziasm a inceput sa bata palmutele, insotindu-si gestul de un sunet gutural, greu de imitat, de bucurie. 
Mor de placere cand vad cum incep sa "functioneze" micutii astia!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
_giulianna_ spune:
David 

Ce mai, e in elementul lui acolo in nisip!
L-am pus si eu pe Edi dar moare de frica. Il sperie textura cred ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi