Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 4
bitza2008 spune:
Salut!
Babytza multumesc de cafea!
Referitor la subiect,atat imi vine in minte Unul arunca o piatra in balta si zece se chinuie s-o scoata...in rest vorbim discutii ,vorba unui profesor de-al meu.
Andy.p santierul e gata de 2 saptamani...Acum ma bucur de avantaje...e racoare!! inclusiv in buzunare![]()
Nushulica la noi a fost asa la dintii de sus.A facut o zi moale de 2 ori si a 3-a oara apos...am bagat regim alimentar si a doua zi n-a mai facut nici macar un kk,daar a spart gingia.
Babymom pt mine chiar esti guru, fara gluma!Si am o intrebare...
E vreo problema daca lui Lucas i-au iesit sus dintii in ordinea:1 incisiv central,2 incisiv lateral, 3incisiv lateral?Al 2-lea incisiv central nu da inca nici un semn
Felicic am facut ieri vita,dupa reteta ta!
Sa ne mai dai retete, ca esti muza pt alde mine, care nu am inspiratie in bucatarie!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Andy.g cum e puiul?
Gaia ce rasfat!!!!Sunt invidioasa! De o luna eu fac dush ca-n armata...in 5 min sunt gata,incl. imbracata,epilata,parfumata!
300 pe unde umbli?
Lumi ce mai faceti?
andy_galro spune:
bitza
slava domnului e mai bine...a mai avut azi un scaun semi-moale asa dar mult mai ok fata de zilele trecute...a inceput sa manance si solide ceea ce ma face sa cred ca i-a trecut si rosu din gat deci e pe drumul cel bun...
ici multi lui Lucas cel frumos si felicitari pt dintzisori multi
giulianna felicitari lui Edi pt dintzocul no.3
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
bitza2008 spune:
Ia uitati ce am gasit
http://forum.desprecopii.com/forum/AVERTISMENTE.asp
PUNCT!
Paula-Laura spune:
Neatza!
Babymom, ma bucur ca i-a placut mancarea!
Intrebare: pentru ca mihnea a fost cam toata luna racit(a luat 4 raceli diferite
) m-am gandit sa ii dau ceva pt imunizare. Pediatra mi-a recomandat Imunobaby, pe baza de echinaceea Din ce am citit eu nu e indicata copiilor sub 2 ani, sau sub 1 an. Voi ati dat copiilor (mai mari) asa ceva. Aveti mai multe informatii??
Babymom Septilin e tot pe baze de plante?
sarumana de raspunsuri 
Bitza nu-l gases pe Bighidel
adica se deschide pagina, dar bighidel nu apare
cred ca se da lovit
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
_giulianna_ spune:
Corrina te-am visat azi noapte! Mamaaaa da' ce vis nashpaaaa 

Mi-ai facut o gluam proasta de am plans si cand m-am trezit.
Pentru astaaaaaaaaa, na 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andy_galro spune:
Sa va aratam si noi dovada celor 2 dinztisori de jos
nu se vad ffff bine dar se vad![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
bitza2008 spune:
Paula
se alinta si Bighidel!
Andy.g
dar se vad bine!
dintzosului!
Corrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Corrina te-am visat azi noapte! Mamaaaa da' ce vis nashpaaaa ![]() ![]() Mi-ai facut o gluam proasta de am plans si cand m-am trezit.Pentru astaaaaaaaaa, na ![]() |
SCUZE, nu mai fac!!!

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
gaia.nevia spune:
Cucu! sa nu credeti ca am zacut in baie 100 de ani, ca nu-mi place, ametesc...![]()
asha... Imunobaby merge si sub un an, adica asa scrie pe prospect... lui Radu ii dau de la 2 luni.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri