Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
babymom75 spune:
Ankussa, Khristin iata linkul 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
nushulica spune:
babymom pls help...david are de 2zile scaune moi dar nimic de speriat el e ok vioi papa normal..ieri totusi am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau hidrasec
azi dimineata a avut 2 scaune tot moi ca si ieri iar acum jumatate de ora un scaun apos de n-a ramas mai nimic in pampers
pediatra nu raspunde,eu acum ce sa fac?i-am dat un pliculet de hidrasec deja si acum doarme..cate pliculete pot sa-i dau pe zi?
luni merg sa-i fac analiza la kk,oare ce poate avea>?ca el in rest e f ok...poate fi de la dinti?
multumesc
de
DavidPoveste
gaia.nevia spune:
nusha, poti incerca sa-i dai smecta... il mai strange nitel si daca e doar ceva usor, ajuta si la vindecare...
daca e mai serios, noua ne-a dat biseptol (pt Teo, cand avea vreun an, deci dozele nu s-ar potrivi la voi) - iti zic ca idee.
si sanatate
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nushulica spune:
gaia smecta ii dau un pliculet intreg?nu i0am dat niciodata de aia intreb
de
DavidPoveste
gaia.nevia spune:
Feli, si nu vroiai pipi?!
eu asa visez cand vreau pipi dar dorm prea profund si nu ma pot trezi
lift, metrou, casa cu muuuulte camere si nu gasesc iesire/usi/baia...
intr-o ordine minunata de idei... tati s-a dus la plimbare cu amandoi baietii si m-a lasat sa "ma destind". 

L-a luat pe Radu in rucsac(in Jolly) si pe Teo de manuta si au sters-o.
A zis ca daca ma prinde facand curat ma
... asa ca ma bag sa fac o mare baie...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nushulica gaia smecta ii dau un pliculet intreg?nu i0am dat niciodata de aia intreb de DavidPoveste |
eu asa i-am dat lui Teo, inca de pe la 6-7 luni, era diversificat si bea din pahar cu ajutor. Oricum n-o sa bea chiar tot... noroc ca e dulceag la gust.
Pe prospect nu scrie nimic de bebelusi...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Moni, si eu vreau ceva de pe bimbomarket. Cum facem?
burticutza vesela
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
babymom75 spune:
Nushu, din cate stiu eu ( dar s-ar putea sa gresesc ), Hidrasec sunt doar saruri de rehidratare, deci nu opresc diareea copilului.
In primul rand trebuie sa-l pui pe David pe regim din care sa excluzi total laptele si produsele lactate. Daca suge continui sa-l alaptezi la cerere, cat de des adica, pt. a preveni deshidratarea. Pe langa regim mai da-i si Smecta dizolvata in ceai de menta ( ii dai asa putin cate putin cu lingurita ) si Biotics pe care-l poti dizolva intr-un pic de lapte muls. Deocamdat e suficient atat, dar daca scaunele nu se normalizeaza in 1-2 zile ar trebui asociat si un dezinfectant intestinal, de ex. Furazolidon / Saprosan / Biseptol / Colimicina.
Daca vrei detalii despre regim, spune-mi.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
Corrina spune:
nushulica poate fi de la dinti. Adica asa a fost la Mihnea cand i-au iesit no 5 si no 6 sus (incisivii laterali). Eu nu i-am dat saruri de rehidratare, dar nici nu a avut decat un singur scaun apos..in schimb bagam orez la pireutz si morcov mai mult (fiert, tot la masa de pranz). Si la iaurt, seara, am adaugat cereale orez si roscove de la Nestle. Sanatate!!
Altfel? Toate bune?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
andy_galro spune:
neatza!
Nushulica si eu am patit la fel. Andrei a avut aproape 4 zile de diaree si i-am dat Hidrasec care este un medicament antidiareic. In asociere cu rehidratarea orala este indicat la sugari in tratamentul simptomatic al diareei acute.2 plicuri pe zi dizolvate in sticluta din care bea el apa. Noua dr ne-a dat in a 3 a zi Furazolidon 1 /zi si regim cu orez, ceai de menta, supa de morcov si lapte fara lactoza....sper sa te ajute ce ti-am zis...sanatate multa lui David
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones