Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc frumos pt sfaturi si pt promptitudinea raspunsurilor,sunteti minunate!

i-am dat un pliculet smecta dizolvat in ceai de menta si acum face nani,cand se trezeste il astept cu orez fiert cu morcov pe care o sa le blenduiesc un pic

sper sa nu fie nevoie de altceva si sa-si revina puiul meu

daca iese dintisor dam de baut ca si asa nu avem niciunul

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Bitza, in mod normal ar fi trebuit sa iasa mai intai incisivii centrali, atat sus cat si jos si abia apoi cei laterali. Dar... te pui cu dintzisorii astia?! Vezi bine, exista si exceptii de la regula.

Paula-Laura, Imunobaby eu i-am dat lui Victor cand a mers la gradi, adica la 3 ani. Nu stiu daca se poate administra sub un an. Septilin e pe baza de plante. Eu am luat dupa ce-am nascut prima oara, dar nu mi s-a parut cine stie ce.
Ce mai face verisoara Sovi? Pe cand trebuie sa nasca?

Andy_g, Andrei-Iepurasul e super dulce! Are un zambet cuceritor! Si din nou iti spun - iti seamana de zici ca l-ai facut singura!

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Asa si lui Edi, i-ai iesit incisivii centrali de jos si apoi unul lateral stanga langa cei doi.

Cred ca am descoperit reteta succesului, cum sa-l fac pe Edi sa adoarma singur si la pranz. Stiind bine ca seara adoarme singur dupa ce bea laptele, m-am gandit sa fac acelasi lucru si acum, inainte de somnul de pranz, adica sa-i dau putin lapte. Am facut 110 ml, ras tot, pus copilul in patut si plecat de camera. De vreo 10 min...nu se aude nici musca! Yeeeaaahhhhh!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Vreau sa fac chiftelute de dovlecei si ciorba de perisoare. Barbata-miu e plecat la niste filmari, ma delectez cu un pahar de cola si ma apuc de treaba.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Babymom moaaaa ce link ai pus. Felicitari

Ada fu buna baia? Ai pus si spuma?

Paula Laura si eu i-am dat Marei Immuno acum vreo 2 luni la sfarsitul unei raceli mai indelungate la sfatul pediatrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Giulianna, mai esti suparata pe mine? Si mai faci multe mancaruri yami????

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ada, eu nu stiu cum ati procedat voi pana acum. EU n-am mai comandat ca n-am apucat. Spune tu cum vrei sau cum se face si eu ma supun
Nu ma grabesc pt ca mai am 2 luni si ceva pana nasc asa ca daca mai se gandeste cineva....

FEli, parca tu ziceai ca ai luat husa pt scaunel de masina sau scoica de la ei. Ma poti ajuta si pe mine sa-mi spui ce ai luat? Pup you

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetili

Bitza la noi au iesit incisivii centrali de jos si apoi incisivul lateral stanga sus. Acum apare si cel lateral dreapta sus, apoi ii vad pe drum si pe cei centrali de sus. Dar poate sparge altul pana apar aia

Andy g se vad, se vad Pupici dintosului

Corina nu mai supara bucatareasa, ca mai arde de nervi vreo nspe oale

Ada ma bucur ca ai avut un mometn de respiro

Noi tocmai am vandut masina.....vine acum baiatul sa o ia Dupa o lunga asteptare , si-a gasit noul stapan Yupiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscraaaaaa nu v-am prins si noi ieri prin Bucuresti

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babymom,Giulianna,Babytza multumesc,m-ati linistit. In principiu, stiu ca nu ies intocmai ca la carte,dar...imi vine in minte fratemiu cu aparatul dentar si operatii la Iasi ca i-au iesit incalecati,bine,aia definitivi dar...
Babytza faci cinste!Felicitari...sa vina masina noua!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput