Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Feli, pestele poate sa fie si dorada, ca de-asta am cuparat ieri? Sau e musai sa fie file?

Mama lui Dragos si a lui Victor

sigur, baga si tu niste lamaie si cevasilea legume in burtica lui si acopera tava cu folie de aluminiu, sa se patrunda bine.

edit: eu folosec file din cauza de oase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Giulianna, Ada, Musette, Babytza multumesc mult. Arata super bine scaunul Chicco proxima. Cred ca asta ramane, insa daca Babytza ne trimite si poza cu soricelul in scaunel sigur il conving pe tati ca ne trebuie
Feli, super reteta ta, si eu fac ceva in genul numai ca fac cu crap romanesc proaspat si mai adaug si ciupercute. Mi s-a facut o pofta de mai am un pic si salivez pe tastatura

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Mark de Xor , MIhail de dididi , Alex de Boo , Eva de Monica c , Alissa de vdrag , Sorina de Preety , Oadu de Ada !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Ca sa va treaca de peste cu legume...

*Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci.
Intreaba agresiv pe primul retinut:
"Spune-mi, m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde: "Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap.
Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde:
" Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut nevasta mea.

* Tupeu este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mirosind a parfum de femeie, cu urme de ruj pe camasa, intra in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu matura in mana ii zice:
- Nu te enerva, ca tu urmezi!

* Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa , ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos…

*Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta. ( super )

* Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.

*Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1 milion de euro.
Prea tirziu! L-ai citit. Trimite mai departe,
e incredibil! chiar functioneaza!
Si eu l-am citit si nu am primit 1 milion de euro.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Giulianna, Ada, Musette, Babytza multumesc mult. Arata super bine scaunul Chicco proxima. Cred ca asta ramane, insa daca Babytza ne trimite si poza cu soricelul in scaunel sigur il conving pe tati ca ne trebuie

Hai ca esti tare ....daca nu azi , maine mergem sigur la bunica sotului si ii fac o poza soricelului in scaunel Pardon, lui Pufulet

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Multumim de urari Babytza! Si ai tai copii sa fie sanatosi!

Ce de retete bune, pacat ca nu am cuptor sa incerc. Cand mai ai Feli timp si cu acte si cu bebe si cu mancarica?

Ma bucur ca Luminita e numai in concediu si nu s a suparat, ca tare ma bucur cand aud vesti de la ea. Fetelor nu dezertati macar pt noi cele care va citim, chiar daca nu suntem asa active.

In alta oridne de idei, Mihail a reusit ieri sa isi invineteasca un ochi, ma rog pometele, ca de a cazut din pat cu mine de fata; in parc vrea numai tinut de manute, deci nici macar in brate. Plus ca daca vedeti in IOR un baietel care striga la copii si catei, noi suntem. E cel mai galagios copil de vrasta lui, nu ai cum sa ratezi momentul cand este ceva ce ii place sau nu.
Iar de vreo doua saptamani am introdus a 4 a masa de solide, ca nu se mai satura (v am mai zis , habar n am); al meu a ramas setat pe max 200 g solide si uneori 240 de lapte, deci continuam cu succes si 1-2 mese in noapte, asta ca sa fiu fresh la controlul de fond de la serviciu .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ratonelule, zau ca te sustinem cu nopti nedormite sau mai bine zis f foite. Aseara v am lasat singuri in club, ca dupa ce merse tot IOr ul pe jos (cca 1 ora), a cazut si fiul meu lat. A mncat o data, dar asta fu totul .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Si eu printre picaturi....
Andreea, cum se strica vremea? cica doar diseara ploua....oricum....in leg cu trezitulul la 5:30..eu asa as prefera....sa dorm 5 ore...cat o fi...numa sa dorm neintoarsa
Giuliana, de domnu' Eduard ce sa mai spun...parfum cu dormitu'!
Bymom, m-ai ingrozit cu pov cu prapastia, pe cuv.
Anda
Laura
Musette
Felicic
Anca, sanatate multa printesei!
Corina
Rox, de unde ai luat bunatate de piscina?
chiar de Ramona-300...nu mai stie nimeni?
Lumi a plecat cu hunii in vacanta?
Klemi, voi pe unde sunteti?
tatonelu?
dididiididpai cum vine asta? dezertori ?la noi , la oboseala mare, e efectul invers:se foieste si mai rau si face un scandal seara(vezi aseara cand, desi cu ochii inchisi, a facut scandal mai mult de o ora..... cat p-aci sa-l bat, dar il scapa tacsu' )
plec la banca
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Pt. comanda pe bimbomarket ma bag si eu daca ma primiti.
Vreau si io 2 scaunele auto Chicco Proxima - unul pt. cumnata, ca i-am spus sa nu-si cumpere ca le facem noi cadou, si unul pt. Dragoselu, ca mi-a facut Giuli pofta de scaun nou cu clipul ala.
Ma anuntati daca, cum si cand faceti comanda? Va rooog...

LE: am uitat sa-ntreb - e portivit si pt. nou-nascuti? Din clip asa reiese, dar cele care-l aveti ce ziceti?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ati inteles voi cam ce-am vrut sa zic...c-am mancat juma de litere
sunt intre doua ...op-uri
sunt calma

Mergi la inceput