Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
felicic76 spune:
Vlad se joaca

super rapida, sanatoasa si gustoasa
Peste cu legume (eu am folosit pangasius congelat, file, stiu ca-i controversat dar mie imi place)
asta-i reteta cu 2: 2 cepe uscate sau 4 verzi, 2 morcovi, 2 ardei, 2 dovlecei potriviti, 2 cartofi medii, 2 ciuperci mari, 2 rosii si bineinteles 2 fileuri, cat sa intre intr-o tava dreptunghiulara.
se taie ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile rondele, ardeii julien, cartofii si dovleceii cuburi. Se pun legumele intr-un castron(mai putin rosiile) si amesteca cu uleiul de masline (50 ml-80 ml) In tava unsa tot cu un pic de ulei de masline se aseaza un strat de legume, jumatate din compozitie, apoi fileurile de peste (stropite cu zeama de la 1/2 lamaie)apoi celalat strat de legume si rosiile.
daca se acopera cu folie, nu mai trebuie apa, isi lasa legumele zeama, daca nu se adauga si un pahar de apa. Se lasa la foc mediu 45 minute, apoi se verifica, daca vi se par legumele tari, se mai lasa 15 min. De obicei mie imi plac mai tari, sa le pot consideara garnitura. Nu pun sare ptr ca scot legume ptr Vladutz, condimentam in farfurie.
Imi place sa o fac pentru ca intru cu Vladutz de afara, el ma asista cat pregatesc legumele, bag tava in cuptor si plecam la baie, laptic si somn. Dupa ce adoarme el, avem si noi masa calda si buna.
Ptr el fierb a doua zi pastrav si blenduiesc cu legumele. mananca de sparge
_giulianna_ spune:
Tulaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii Doamne! 

Feli nu mai face d-astea ca ma ai pe constiinta!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Tulaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii Doamne! ![]() ![]() ![]() Feli nu mai face d-astea ca ma ai pe constiinta! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |

Feli salvat
,eu salvez cam tot ce postezi tu si duamna GiuliLaura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
Corrina spune:
Felicic reteta ta suna foarte bine. Ce bine(
) ca sunt la serviciu si se apropie pranzul, mi-a lasat gura apa
. P-asta chiar o incerc!!!(la fel zic cu toate
) Oricum, multumim. Si sanatate dnei Vio!
Babytza bestial Shoricelul, cum mananca el nisip![]()

Am vazut ca s-a intrerupt brusc filmarea cand a bagat cu pumnul nisipu`n gura, cred ca ai innebunit cand l-ai vazut cu gura plina, right? Io m=am oripilat numai cand am vazut
Stiu ca trebuie sa ii lasi sa se murdareasca....dar io parca`s nebuna, il sterg de 10 ori pe secunda la gura cand mananca
Giuli m-ai mai visat azi noapte cumva? BU HU HU![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
Corrina spune:
Claudinna am vazut pozele cu Razvanel, foooooarte frumoase. La fel si voi

Anca multa, multa sanatate Carlei!!
Andy.p, Ange, Fresh, Denisa 
300 sper ca sunteti bine
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
babymom75 spune:
Laura, multumesc mult pt. promptitudine. 
Ada, sa stii ca si eu am aceeasi obsesie in legatura cu scaunele auto la copii. Pe Victor l-am purtat in scaun si daca mergeam de-acasa pana la buni care sta in acelasi cartier cu noi. Acum ca a mai crescut, ca sa nu mai mutam scaunul din masina mea in masina sotului si invers ii permitem sa stea si pe bancheta, dar obligatoriu legat cu centura si doar pt. drumuri scurte in oras.
In schimb cu Dragos am avut probleme la penultimul drum in Ungaria, care a fost mai lung - am facut 500 km si si-a pierdut rabdarea in scaunel; ca sa se calmeze, l-am alaptat asa in timp ce el statea in scoica si eu aplecata peste el intr-o pozitie imposibila. dar n-a durat mult starea de calm, iar eu intzepenisem contorsionata in felul ala, asa ca... impotiva principiilor noastre a trebuit sa-l scot din scoica. L-am asezat calare peste mijocul meu, asa ca in wrap si l-am alaptat asa in continuare pana am ajuns la destinatie, cam ultimii 100 km. Noroc ca era un drum laturalnic, care trecea prin satucuri linistite, fara trafic si deci... cu pericole mai putine; eram singura masina de pe drum.
Si tot in seria povestilor menite sa convinga de necesitatea scaunelor auto...
Prietena mea se intorcea cu sotul si copilul de la Cluj. Cand treceau Piatra Craiului ( e un drum cu panta f. abrupta, cu serpentine multe si stranse si prapastie abrupta pe una din laturile drumului ) a inceput sa ploua, Matizul a derapat pe praful de la marginea drumului si s-a rostogolit in prapastie, pt. ca erau intr-o portiune de drum unde tocmai lipsea bara de protectie. S-au rostogolit, s-au rostogolit... si s-au oprit in singurul pom care era pe coasta aceea, mai exact in varful pomului ( atat de mare era inclinatia ).
Masina a fost varza - a ajuns direct la fier vechi, ei au iesit spargand parbrizul, dar... n-au patit nimic in afara de cateva zgarieturi, pt. ca aveau centurile de siguranta , iar copilul era, ca de obicei, in legat in scaun.
LE: vazui acu ca veni si Felicic cu reteta noua 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
anca81 spune:
Feli, da' tie chiar nu ti-e mila de noi? Acum tre' sa iau fata bolnava in marsupiu, sa merg sa cumpar file de peste si sa ma apuc de gatit 

Babymom, te rog scrie-mi ce pot sa-i pun Carlei in nas pentru desfundat.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
babymom75 spune:
Anca, eu asa procedez intotdeauna cu Dragos: dupa ce-l aspir ii pun cate 1-2 pic din solutia diluata de Olynth pt. copii. Dilutia o prepar 1:1 cu ser fiziologic, adica intr-o seringa de 1 ml trag 0,5 ml Olynth, peste care trag apoi 0,5 ml ser.
Poti sa-i pui si Vibrocil, dar efectul e de durata mai scurta.
Sanatate!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Feli, pestele poate sa fie si dorada, ca de-asta am cuparat ieri? Sau e musai sa fie file?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Neata 
Nerantula bine ati venit !!!!! 
Claudina frumoasa gentuta , tu chiar te pricepi !!!! 
Bitza pup si io
Noi am avut o noapte tare agitata, cu multe treziri ...sper sa nu il ia raceala ![]()
ratonel multam de cafea
Felicitari lui Sasha !!!! 

Feli super vesti cu piscina. Chiar ma intrebam cat de des schimba apa....Tina a stat toata ziua in apa
Pup baiatul tau cuminte si papacios 

andreutac pe spate de tot nu se lasa, insa pozitia in care ajunge este destul de relaxanta pentru pui. O sa ma uit azi cand ies cate pozitii se lasa, ca nu mai stiu 
Eventual iti fac si o poza cu piciul in el in pozitia de somn ca sa iti faci o idee.
Anca imi pare rau de Carla, speram sa fiti deja bine azi
Te asteptam cu vesti dupa plecarea dr. 

Corrina da, asa este, din motivul asta se opreste filmarea brusc
Dar cred ca uneori este mai bine sa ii lasam si sa se murdareasca....nu sa pape nisip, dar sa nu ii mai stergem asa des. Am vazut un bebe care in timp ce se juca, daca se murdarea putin pe manute nu se mai juca ,urla la mami sa il stearga repede....
Nu se suporta deloc murdar...sper sa nu fie cazul si la noi...desi acolo in nisip, David nu parea deloc deranjat de tona de nisip din gura 
Feli maine bag si eu niste pestiuc 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya