Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
anamona spune:
babytza super haios Soricelul, el de fapt vroia sa evadeze :)
parca o vad si pe fii-mea peste cateva zile.....
babytza spune:
Claudina frumoasa piscinuta
Iar puiul e superb , mai ales poza in pat cu ce ai scris tu...cu cei trei purcelusi ![]()
![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona babytza super haios Soricelul, el de fapt vroia sa evadeze :) |
Daaaaaaaaa
asa ma gandeam si eu
sau macar de-a busilea...sau ca rama....oricum ...numai sa iasa de acolo 
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
Mimihoo spune:
Fetelor, de jumatate de ora plang...
Am citit povestea lui Sebi, din link-ul pus de Laureta
si-apoi povestea Soniei, fetita de Kay (user pe DC). Este cumplit ce li se poate intampla puilor! Oare cati mai sunt? si de ce? cu ce-au gresit? cu ce-a gresit puiul lui Monica?! ...
iertati-ma dar sunt ravasita!
multumesc de mii de ori lui Dzeu ca Sofia este bine si ma rog sa-i fie asa toata viata!
Alaturi de Sebi!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
claudinna spune:
deci babytza, el vroia sa fuga?? si mie mi se parea ca aluneca! hahahahah, deci daca ii pui prosop, sigur fuge!
anamona, multumesc!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Mihaela, eu de aia nu m-am decis sa citesc acum...ma revolt de fiecare data cand aud de un copil care sufera...
trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi! asta e cel mai important pe lume!
blog cu basca
Razvan
angelynna82 spune:
Asa e Claudinna, am un ginere 
, da' sa ne vezi maine manjite de visine![]()
Buna idee cu prosopul in piscina, o sa incerc si eu la mamaie
Mimihoo uofff, asa ma rog si eu sa imi tina copilul sanatos 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
claudinna spune:
am scris www.okey.ro/claudette/index.php/10-luni.html" target="_blank">aici, pe blog, noutatile despre Razvan, ca sa nu scriu de doua ori...
www.okey.ro/claudette/index.php/gentuta-crosetata-roz.html" target="_blank">aici am o geanta, am reusit in sfarsit s-o termin...oarecm (mai am de pus dublura). mai am inca 2 in lucru si vreo...muuulte in proiect![]()
blog cu basca
Razvan
Mimihoo spune:
claudinna, felicitari pentru bilant!!
Angelynna 
mie povestea Soniei si mai ales filmuletul mi-au dat lovitura decisiva. Incerc sa-mi revin ...
Alaturi de Sebi!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr