Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
felicic76 spune:
buna dimineatza!
ne-am intors aseara din we, Vlad s-a distrat de minune la verisoara lui. Sambata au stat in piscina pana s-au incretit
. Sora mea a amenajat un colt ptr pitica ei, cu casuta, tobogan, leagan, plus groapa de nisip. L-am lasat fara griji in nisip, s-a jucat si el cu lopeti, camioane, trebuia sa fiu pe faza doar cand ducea pumnul plin d nisip la gura
. Duminica nu i-am mai pus in piscina, i-am lasat doar in nisip si au mai venit trei baietei si o fetita cu varste cuprinse intre 1 an si 5 ani. S-au jucat si cu el![]()
In alta ordine de idei am fost invidiata crunt pentru cat de cuminte este: se joaca singur, mananca bine (nu portii liliputane ca restul), cand i s-a facut somn s-a culcat fara nici un scandal sau pregatiri. Toata lumea se oferea sa mi-l tina un we daca vreau sa plecam pe undeva![]()
ca si noutati culinare : SARMALE
(carne de vita, frunza de vitza, nimic calit in ele), chec de casa. Inutil sa va spun ca i-au placut ambele, iar checul si-il indesa in gura cu podul palmei![]()
am avut ceva emotii, mi-era teama de vreo serie de muci sau ceva, dar nu, a dormit azi noapte tun![]()
ratonelu spune:
neata

cine vrea, cine mai pofteste.....
si sa fie sanatossssiiii...si norocosi ; MARK, MIHAIL, ALEXANDRU, ERIC, EVA, ALISSA, SORINA, RADU!!!!
am fost prima...![]()
felicic76 spune:
lumi:
hunii si spor la bagaje (de fapt, cred ca le-ai terminat deja), distractie placuta si poate mai bagi un ochi inainte de a pleca

babytza: fara grija cu strandul de la Hanul Haiducilor. Eu il vad de pe terasa si chiar am vrut sa scriu aici, caci am avut o surpriza placuta sa observ ca la 2-3 zile golesc bazinele
. Nu mai spun ca daca ploua torential si ei de-abia au schimbat apa, golesc iarasi. Asa da!
piersicutza: nu l-am filmat facand vodou, dar zilele trecute a exersat pana s-a plictisit, a avut musterii nu gluma
ici scolaritei
bitza: ma bucur ca a iesit vita cum trebuie
nerantula: ma bucur ca v-ati distrat de minune, muuaahhh
anamona: stiu ca tu stai la casa. Ai amenajat loc de joaca pentru Thea?
Chiar am vazut in we ce inseamna pentru un copil asa ceva, Raiul pe Pamant!
musette, ankussa, tzitziri, babymom, giuli, baby boy, claudina, gaia, laurta, andy.g,andy.p,ange, nikolici:
si 
ratonelu spune:
felici, n-auzi ca eu eram prima...![]()
pupam baietel cuminte
Claudinna, felicitari pt bilant
si...moamaaaa....ce talentata esti! super gentuta!
si hai sa ne laudam....SASHA(deci, nimeni altu'....ci chiar SASHA)....
se ridica in picioruse pe langa pat si merge asa, lateral, tinandu-se de pat!
mai ales daca el e intr-o parte a patului si eu in partea cealalta....calc!
e super fascinat, prinde o viteza spre ...fierul de calcat!
cred ca-i
deschid spalatorie-calcatorie...
scoatem si noi un ban cinstit.
ratonelu spune:
l-am vazut si noi pe David la strand
ce se mai lupta el sa ramana...in "barca"![]()
Angelyna, imi pare rau! oricum, tot raul...spre bine...scapi de cotoroanta..aaaa..pardon, de soacra!
e si asta o chestie, nu?
daca-imi poti trimite , daca nu te superi, pe pm, unde-cat platiti etc? stii...noi inca nu ne mutam...dar pana la sf verii-anului...tre sa facem ceva.
nerantula, nikolici, bine-ati revenit!!!! asteptam sa ne povestiti.
bitza2008 spune:
Neatza!!!
Am dormit pana la 8

Moama, ce mult am dormit!
Ratonelu bravo,Sasha!!Deci spalatorie-calcatorie...Good luck!
Felicic
Angelynna tot raul spre bine!
Babytza
ce indarjit e David sa iasa,macar sa sparga piscina!Bravos!
Multumesc tuturor de aprecieri...va iubesc!!

Sper sa pot vedea curand restul pozelor...daca ma lasa puiul meu!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
ratonelu spune:
chiar , ce mult ati dormit! bravoo...
pupam mamica si baietel!
votat bighideanu- bighidescu!
andy.p spune:
Buna dimineata.
Roxana,cuscra pregateste-te ca venimi peste voi,m-am saturat de vremea asta groaznica
Va
am.
Carlanu esti singurica![]()

Sasha!!!
Bitza
si noi pana la 8 si ceva
Eu nu-l mai pot vota pe Bighidel,se deschide pagina da nu se vede nimik:(
Feli ce bine v-ati distrat...iar copilul tau e ff cuminte
Ange
si-mi pare rau de situatia asta.VA fi asa rau la mama ta??
Babytzacand am vazut filmuletzul m-am gandit ca sigur,sigur evadeaza soricelul din piscinutza![]()
Lumicum stai cu listele si bagajele??
Nerantula bine-ati revenit
Mimi sunt o gramada de povesti emotionante pe forum..eu dupa povesta cu Licuriciul Emma,mi-am propus sa incerc sa nu mai citesc
Claudinna
si cat de curand avem poze..oricum a fost ff admirata
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

singurica singurea