Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

imi arati poze, babytza? deci asha l-ai tinut, cate putin! sper sa-mi fac si eu curaj sa-i pun apa...dar pe aici, desi a fost cald, a cam batut vanticel. eh e lunga vara

asha, o pusai pe soacra-mea pe bigudiuri(vorba romaneasca are multe intelesuri)

Lumi, deci sunteti mai bine. Ma bucur! distractie placuta la munte! sa profitati din plin! eu ma simt f bine la munte, de fiecare data. parca ma incarc cu energie. pup baietii frumosi (la bebelusi ma refer)

Anca, Andreea, numai bine la bobocei! sanatate multa!

babymom, v-am vazut in poze si sunteti o familie f frumoasa! baietii sunt o mandrete! bravo pt batutul din palme!

Laura, astept pozele alea

Ada, super baieti! imi place rau de ce scoate Teo al tau si sunt f dulci cum dorm ei amandoi! Oadu pare mai mare.

preety, sa vezi cum am facut eu cu Razvan: seara il pun in patut numai adormit, iar ziua, am inceput sa-l pun treptat, cand era in toane f bune si am stat cu el, ne-am jucat "bau", prin plasa de la patut, ne-am jucat cu mingea, sau cu o alta jucarie, scoteam sunete de bucurie, cantam...si apoi usor, usor, il lasam sa se joace singur, daca se arata preocupat de ceva anume. e important ca bebelusul sa simta ca ceva placut punerea in patut, sa o asocieze cu o experienta placuta.
daca il punem in patut si el plange, iar noi il lasam acolo si incercam sa ne departam, sau il punem deja iritat in patut, el va asocia patutul cu ceva negativ si nu va sta.
Razvan se joaca in patut destul de mult, insa nu-l pun pur si simplu. de fiecare data am grija sa fie linistit, sa ii dau ceva interesant de facut si nu ma departez imediat de el, nu ies pe usa in secunda 2. mai stau, vad daca e prins de joaca sau din contra, ma urmareste...ca daca e cu ochii pe mine...la revedere!
oricum, el sta uneori destul de mult si se joaca, insa eu sunt in camera. ies doar sa fac ceva rapid la bucatarie, sau ma duc sa duc un pampers, sau ma duc pana la baie...dar las usa deschisa si ii mai vobesc daca se sesizeaza ca nu mai sunt in camera.
insa in camera pot sa ma desfasor
sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor. oricum, din ce am vazut si am auzit, perseverenta si rabdarea mamei duce de cele mai multe ori la succes. bafta!

_irina_, voi pe unde mai sunteti?

Monica

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

_giulianna_, nu pot sa ascult acum, dar banuiesc, ca e ala cu "deschide urechea bine, sa vedem ghicesti ori ba..."

i-l cant mereu lui Razvan. eu imi amintesc multe cantecele de la gradi, sunt tanara, ce sa mai!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

giulianna eu habar nu am de cantecul asta, asadar eu imi voi da in judecata gradinitza ii stiu si IP-UL...OPPSS adresa

angelynna cat de naspa tre sa fie sentimentul, offf ce rau e sa stai cu soacra sau socrii impreuna.Eu dupa ce merg la socrii, imi trebuie o saptamana la recuperare.
Hai fruntea sus , va fi mai bine, o sa vezi!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici asta e..trecem noi peste

Babytza mai mai ce flacau ai

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

mai mai ce baiat mare

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

super, babytza!
ai putea sa-i pun un prosop pe fundul piscinutei, sa nu mai alunece. dare haios tare!

Ada,a steptam poze cu rezultatul operatiunii
si lui Razva i-a crescut parul destul de mult, dar ii voi lua motul la un an. sper sa stea la tuns!

Nausica, bine ai revenit si ma bucur ca a fost bine! asteptam impresii, detaliat!

Nikolici, da-i in judecata! era hit pe vremea noastra...dar deh, cu cenzura de atunci, cine stie ce li s-o fi parut...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

vezi, angelynna, ce ginere ai!
mi-am vazut si eu nora balacindu-se in piscinutza. curajoase, mai!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput