Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna dragelor

Oana incerc sa nu compar, stiu ca fiecare bebe are ritmul lui dar totusi ma intreb si ma ingrijorez ca deh...o sa ma linistesc sper

Cristina si noi avem cateva suzi la indemana , sper sa aveti o noapte linistita

Laureta eu iau Logest dar nu sunt recomandate daca alaptezi...noi oricum de la 3 1/2 luni nu mai vrea san

Ankusa, CD

Claudinna speram sa intri mai des

Nikolici ma bucur ca v-ati intors cu bine, am Karina si mami

Am avut o zi oribila si mi-am dat si copilu' peste cap ...uofff, si acum cand scriu sunt varza....a mea soacra (sa nu spun altfel nu ne mai vrea in casa ei) si saptamana aceasta ne vom muta, nu ca ar fi rau unde mergem dar ma simt mahnita

Mai nasol e ca dupa baie a mancat un intreg dar de la atata agitatie l-a dat pe tot afara.....

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

offf, Angelynna, imi pare ff rau!
pupici din partea li Razvi pt Crina

babytza, ma bucur ca v-ati simtit bine la strand! cam asha vreau si eu sa procedez cand am voi duce la calimanesti, adica sa-l pun in piscinuta. avem deja una cat un lighean mai mare, primita de la fini.

acasa i-am luat una elefant, ceva mai amricica, dar inca nu i-am pus apa in ea...nu stiu de ce mi-e teama. se joaca in schimb ff frumos cu jucarii, asha, pe uscat

revin, am ceva treaba

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza cat timp il tii in piscina si cat pe paturica?

a fost o zi nemaipomenita de plaja azi, ma bucur ca v-ati simtit asa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna imi pare foarte rau de situatie
Dar priveste partea buna a lucrurilor.... O sa va fie bine acolo, singurei, doar voi cu puiul mic

Claudina pup Vrei sa vezi ce face piciul in piscina ? Dupa ce s-a jucat putin in fundulet, si-a pierdut echilibrul....

Edit : anamona in piscinuta a stat 3 reprize de cate 5 minute. Asta era la soare. Apoi a stat fara numar pe paturica la umbra... Da, a fost numai bine afara , mai ales pentru el. A adiat vantul, nu a fost foarte cald.
Aaaa am lasat apa din piscinuta sa se incalzeasca la soare cam 30 minute, sa nu i se para foarte rece. Imi era teama de prima reactie Si i-am pus putina, cat sa nu fie pe uscat....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Asta e...vom sta la mama

Multam de sustinere si multi ici

Noi dormim pe burta mai nou dar asta numai in patul nostru si azi a mancat visine din pom...maine va aratam pozele

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna pupici
Mi-ai adus aminte...i-a adus nasa lui David caise de la ea din curte. A rupt una in doua, i-a scos samburele si i-a dat sa pape. A morfolit-o cu o pofta.... Mooooaaama se bateau turcii la gura lui A mancat vreo 3

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna seara si de la noi.

avem evenimente de raportat...

1) l-am tuns pe Oadu. Are o moaca, sa-l mananci

2) operatiunea "patutu'".... dupa ce a stat cuminte, s-a jucat, si chiar a atipit nitel in prima zi in minunatul si placut amenajatul patut... Oadu s-a prins ca nu, nu pleaca, nu era o gluma, si nu, patuturile nu se dizolva daca scuipi pe ele... si nici nu dispar cand se face intuneric...
Asa ca s-a hotarat sa-mi explice mai clar ce si cum... si am cedat... psihic (si eu si TL) si acum patutul... pliant e pliat frumos si varat pe sub o mobila.
N-am vazut asa ceva, cat poate sa ragneasca cupil asta, cum atingea cearcefurile se punea pe urlat si nici jucarii nu-i trebuiau, TV, nik... si jur ca n-am incercat sa-l culc noapte acolo, si nici singur in camera nu l-am lasat, stateam pe podea, ma maimutaream la el, si el urla.
il luam in brate, radea la mine, il puneam iar, iar urla. brrrr.... nu rezist la asa ceva.

edit. si 3) nu merge linkul lui bighidel, sau cel putin la mine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Va mai amintiti?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare, ne-am intors!
Ne-a fost tare dor de voi, ne-am tot gandit ce mai faceti, sper ca sunteti bine cu totii.

Noi am petrecut grozav, singurul regret e ca apa marii a fost cam recisoara, iar in zilele in care se putea face baie erau valuri mari si nu ne lasau salvamarii sa intram, dar ne-am balacit cu succes in piscina. Gruia a fost foarte vesel, pentru ca eram amandoi cu el si nu aveam alte treburi de aranjat, era mai suparat cand ii era somn si noi trageam de el sa nu adoarma, ca sa prindem impreuna somnul de dupa-amiaza, nu s-a imbolnavit, nici macar un muc , desi aveam o valiza de medicamente la mine! Excelent!
Mai revin maine cu un mesaj, ca acum sunt rupta de somn

Va pupacim pe toate si pe toti boboceii!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Ada poze cu Oadu tuns

Noi stam in patut de cand s-a nascut...o scurta perioada a dormit cu noi dupa care am cedat si am zis gata....acu' dupa ce adoarme bustean o mut in el...ziua nu doarme in el dar se mai joaca

Moama Giulianna , salvat adresa

Nerantula bine ati venit acasa, ma bucur ca a fost ok totul

Apropo de patuturi pliante: o mamica vrea sa cumpere si ea unul fie si un tarc...din pacate nu are internet. Daca stiti pe cineva am rugamintea sa imi dati si mie numarul de telefon...multam si

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput