Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
CD27 spune:
merci ada
nu are febra, e vioi, el doarme mai mult de obicei (pana pe la 12.30
) dar de 2 zile pana la 14...deja e cam mult si doarme bine si noaptea (cu o trezire dupa suzi) insolatie nu prea are cum ca nu l-am scos afara decat dupa 19
Mami de Mikul Robert Constantin

andy.p spune:
Am fost un pic pe-afara...frig ,nu-mi place:(
Roxana o fi obosit saracutzul si acum se incarca de energie
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
laureta spune:
Io le am dormit acuma vreo doo ore asa, ce bineeeee
. E si soatza bun la ceva, sa pazeasca copii si sotia cand dorm 
![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
laureta spune:
CD daca vrei facem schimb, sa imi dai mie bebe somnorila![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
laureta spune:
Am uitat sa va intreb, doctoritza ieri mi a recomandat anticonceptionalele KARISSA, ia cineva din astea?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CD27 spune:
sa va spun ca acum doarme iar?!!
Laureta nu-l dau
nu stiu nimic de antriconceptionale, de fapt nici de siecs n-am auzit, ce-o fi aia?!![]()
Laura vino la noi ca e cald
Mami de Mikul Robert Constantin

claudinna spune:
pupici de la Caracal!!
eu nu am mai avut timp de nimic din cauza de sesiune la sot...dar de azi gata!!!!!!!
am citit printre randuri...revin pe seara
o duminica frumoasa!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Ankussa spune:
Hello dragutelor,
Azi a fost o zi innsorita la Londra........ce frumos ;-).....
Babymom, mi-a placut videoclipul Danei Nalbaru. Sa stii ca mie imi place cum canta si dintre toate vedetele care sunt mamici imi place cel mai mult, mi se pare foarte dedicata.
Laureta multumesc mult ca mi-ai\ne-ai prezentat cazul lui Sebi. Eu si sotul meu am citit si am ramas impresionati. Am ajutat si noi cu o suma modica, dar gestul tau mi se pare foarte frumos. Bravos mamico, ei uite pt chestii din astea mai raman eu pe forum. Pupici
Weekend placut in continuare ;-)
babytza spune:
Hello duamnelor 
La multe lunite Vlad de Freshnana , Vladut de Ankussa , Vlad de amik , Daria de Lenyi , Erik de mambship , Elena de iepurila !!!!!!!!!!!!! 
A fost foarte frumos la strand. Piciul a fost super cuminte, m-a uimit 

S-a jucat frumos in piscinuta lui, a papat bine si a facut nani in carucior. A zambit la toata lumea si s-a jucat pe paturica fara sa iasa de pe ea , ca nu cumva sa nu atinga iarba cu manutele ![]()
![]()
Valentina a fost cu prietena ei care era la noi de aseara. S-au distrat si ele de minune !!!!
Acum toti copiii sunt spalati si hraniti , iar ala micu face nani nani 
Musette unde e poza ??? Am rasfoit tot capitolul 
Am fost la strandul Hanul Haiducilor. Dragut acolo, am stat cu puiul la umbra unui copac maaaaare si ne-am mutat non stop sa fugim de soare
Mi-aplacut ca nu era nimeni pe langa noi, era foarte aerisit pe acolo...nu am deranjat pe nimeni si nimeni nu ne-a deranjta pe noi
Am reusit sa fac si plaja, m-am cocotat pe un sezlong cat a dormit piciulica ![]()
Babymom felicitari pentru doua-doua
Cu Ramo am mai vb eu ieri, sunt bine dar a avut foarte multa treaba . O asteptam pe ea cu noutati 
Lumi distractie maxima la munte !!!!!!!!!!! Te asteptam cu drag sa ne povestesti tot 

andreutac pupicei
Noi avem scaunel de la chicco . www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5611&c_id=54&cf_id=57" target="_blank">asta este Mie imi place tare mult cum se muleaza piciul in el
Si doarme ca un imparat in el 
Cristina de-asta am eu 8 suzete in casa ![]()
![]()
Pup si sper sa nu mai avtei episoade de-astea 

Bitza mai mai ce baiat destept are mami 

Laureta eu nu le stiu pe astea , poate e vreo mamica sa le stie 
Ankusaa 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
nikolici spune:
Hello darlings,
Ne-am intors cu bine acasa si ca intodeauna uit ceva cu carne ori in frigider ori vreun gunoi cum s-a intamplat de data asta, care continea ceva bomba atomica si nu va mai spun sa mor cand am intrat in casa...era la usa gunoiul pus special sa nu-l uit inainte de a pleca
...era cu zeama si muste...
Cu greu am scos mirosul din casa....traiasca DOMESTOS
cd si Kara mea la fel doarme, cred ca e un puseu de crestere si la ei se manifesta dormind.Azi a dormit 2 ore in avion, cu multe turbulentze chiar...pe urma acasa inca 2 ore, sa vedem asta noapte.La noi tzine de vreo 4 zile somnolentza asta.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)