FIV 231

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

rubia, nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. as vrea sa te sun, imi raspunzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Luca, Cocolyso sunt alaturi de voi si imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Ioanatugs multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

cocolyso Luca offffff... imi pare tare rau!!!! Ma voi ruga pentru voi sa fiti puternice si sa treceti cat mai repede peste esec.
Fetelor va rog, modificati la mine , eu sunt in ziua a 3 de la ET, vineri am facut ET.De la voi am invatat ca vineri este ziua 0 , sau nu???
Ellanik Anka_daria sa ne ajute DD.Mai avem putin......Pe mine ma dor usor ovarele , cand si cand am intepaturi prin uter si cred ca mam pricopsit si cu o constipatie.....vad eu cum rezolv.Fetelor simnt cand si cand o fierbinteala prin uter.....ce o fi????nu este cam devreme sa simnt ceva????Sau deja am paranoia??La mintea mea deja sunt in pofte....stau toata ziua si ma gandesc ce sa le mai dau la puiuti si de acolo...incep poftele
Inca ceva...eu am facut astazi , in ziua a 3 a de la ET un diphereline de 0,1 subcutanat.Asa mia recomandat doctorul.Este cam tarziu sa ma intreb de ce??????Si va intreb pe voi....care ar fi rostul?????
AAAAAAAAA era sa uit , aseara mergeam pe strada si am vazut pe jos o cireasa.....mam uitat asa de lung la ea ca a trebuit sotul sa traga de mine sa ma ia de langa ea.O am inca in ochi, desi am mancat cateva cirese de aseara.Mi s a parut cea mai mare si mai rosie cireasa din lume......V apup pe toate si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Luca, Cocolyso nu pot sa spun decat ca Dumnezeu sa va dea putere sa continuati lupta!
Rubia, cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa te aiba in paza. Din pacate stiu ce inseamna durerea pricinuita de pierderea unei sarcini, nu trece poate niciodata, dar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem este toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetele o intalneala sambata va surade?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruma esti foarte nostima.Ma indoiesc ca ai putea avea pofte de acum.Cred ca tu....esti pofticioasa de fel.Numai bine!
Catalina, de acord dar la Constanta langa Mihai Eminescu pe faleza,ok?

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Anunt oficial ca astept sa vina rezultatele pozitive ale fetelor in focuri si renunt la listuta mea.
A trecut hopul cu multe, multe fiv-uri o data...

ECO
Maria.m - ziua 57 de la ET, un bebe in burtica
Alina Oprea - ziua 40 de la ET, un bebe in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 42 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 40 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - un bebe in burtica, ziua 36 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Iana - 2 bebelusi in burtica, ziua 33 de la ET, in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.

HGC
Simona2 - ziua 20 de la ET,in ziua 12 HCG - 86.21
Draghiluiza - ziua 16 de la ET,ziua 12 de la ET HCG - 87.44
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5
Dana_bebe - in ziua 11 HCG-1
Cocolyso - in ziua 11 HCG<0.1
LucaLuca - in 10 de la ET HCG<2

In focuri:
Anka_daria - ziua 12 de la ET
Ellanik - ziua 8 de la ET
Miruma38 - ziua 4 de la ET

si
Kora - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Dana_bebe - urmeaza ET cu embrioni criogenati

NU mai avem vesti de la :
Rizzuca
GeorgianaI

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

daria08 - nu am reusit sa vad daca ti-a raspuns cineva
anticonceptionalele se dau ca se la dea o pauza ovarelor inainte de marea stimulare
nu dau toti doctorii dar am mai auzit fete care au luat
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cata, pe mine ma ratati daca va vedeti sambata , ca ii rup turta lu' nepoata-mea cea mica :) am party!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput