FIV 231

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DANA eu ma obisnuisem cu listuta si ma uitam zilnic,o sa-mi fie foarte greu fara ea.Pleci in vacanta ,fata draga?

ANKA DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

2BOBOCEI ITI MULTUMESC INCA O DATA PT. INJECTII.
Le fac si acum si de fapt erau 7.I-am spus si prof. Marinescu si a zis ca este foarte bine.

LI_AM la fel si tie,am intrat in posesia lor.

HUSKI tu nu ai greturi asa mari,ce bine de tineTu cum iti socotesti data ?Cum a zis Marinescu sau dupa ziua punctiei?La mine dupa Marinescu am vreo 6 saptamani si 2 zile,iar dupa calculatorul fiv ,7 saptamani si o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si incurajari.
Voi merge mai departe ca altfel nu pot, desi imi vine sa urlu.
Doamne ajuta pentru fetele in focuri si pt cele gravidute deja.

Am si eu o intrebare, vazand ca Iana face injectii de sustinere, de ce dr astia nu dau din capul locului acest tratament ajutator, de ce trebuie noi sa propunem dr una si alta?
De ce nu spun de la inceput, e hilar sa propunem noi si ei sa spuna, da e foarte bine!!!!!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Buna ziua,
Dana_bebe te rog sa ma scoti de pe listuta ta.
Eu sunt bine, bebe are activitate cardiaca, azi merg la Med Life pentru o alta echografie;
datorita atitudinii userului catalina, ironiei si rautatilor ei legate de subiectul contact sexual dupa ET, felului oribil in care a scris "o candida molfaita/rontaita", cuvintelor de genul 'si mie la primul FIV mi se parea totul roz - nu mai stiu exact cum a scris, ceva oricum legat de naivitatea unora (insemnand ce? ca si eu o sa pierd sarcina ca si ea si o sa fac alte FIV-uri), faptului ca a fost ironica referitor la intrebarea daca am voie sa imi hranesc cainele, am hotarat sa nu mai intru pe forum.
Imi face rau sa vad ca exista oameni rai si prefer sa nu ma incarc cu energie negativa.
Daca ea nu a reusit, asta nu inseamna ca trebuie sa isi reverse frustarile si invidia asupra altora, avand in vedere ca altele au reusit din prima.
Oricum, mare paguba nu e ca nu mai scriu eu.

Va urez bafta la toate gravidutele si imi pare rau pentru cele care nu au reusit. De Catalina nu imi pare rau, pentru ca Dumnezeu mai da si dupa inima.
A, si...Catalina, nu imi raspunde, ca nu mai intru sa citesc. Oricum, esti o persoana f rea si artagoasa. Te-ai luat la un moment dat si de Kora, neavand dreptate. Dar...tu oricum consideri ca ai dreptate.

Chiar daca nu vei citi acest mesaj ( m-as mira sa nu te roada putin curiozitatea ), macar ma descarc eu.
Zici de Catalina ca e rea si artagoasa, cand de fapt am senzatia ca tu esti asa. De fapt, nu stiu exact ce te-a deranjat. Ca vedea Catalina totul roz la primul Fiv si ca si-a dat seama ca nu e asa usor pe cat pare? Sau ca v-a avertizat sa aveti mare grija ce faceti, ca se poate intampla oricand orice? Sau te-a deranjat faptul ca ea considera un copil obtinut cu greu mult mai important decat o partida de sex cu sotul? Sincer, ma depaseste.
Ce vroiam sa-ti spun e ca mi se face sila cand vad mesaje ca cel scris de tine. Sa spui ca nu iti pare rau pentru un om care a trecut printr-o suferinta cumplita spune multe despre caracterul tau. Puteai la fel de bine sa spui ca te bucuri, era acelasi lucru.

Imi pare rau ca a trebuit sa fac o interventie atat de acida dar sunt anumite lucruri pe care nu pot sa le tolerez si sunt oameni pe care consider ca nu e cazul sa-i menajez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

goggy sunt de acord cu tine si te sustin

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

iana_mari - scumpa mea nu plec in vacanta - am inceput sa fac listuta cand eram multe la rand la fiv si nu mai reuseam sa tin socoteala care cand face - nici nu stiu dar cred ca am fost peste 20 de fete in mai-iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

mihaele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

goggy, bine zis!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dragele mele, mai e cineva care face FIV in iulie?? E contraindicat in perioada calda, ce spuneti?? Sau e o constatare cum ca sunt mai multe reusite in perioadele reci? Sper sa nu radeti, dar chiar am dubii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria, eu nu am avut intentia de a te ingrijora din punctul asta de vedere.Si eu am citit aici despre asta.Astfel am ajuns sa il intreb pe profu cu care am facut FIV si mi-a spus asa: FIV nu ca nu este nerecomandat vara dar din cauza temperaturilor destul de ridicate embrionii transferati pot avea de suferit.Trebuie luate masuri de precautie in plus adica sa eviti sa muncesti in caldura, sa eviti deshidratarea ,fenomen ce apare vara,sa eviti aerul conditionat.Tot la fel mi-a spus ca sansele fiecaruia nu sunt in f-ctie de anotimp ci de ...sansa.El a zis ca a facut si face FIV si in iulie si in august si a avut destule reusite.Daca sunt fete care au mai multe informatii despre asta hai sa lamurim fata sa nu stea cu inima indoita.Maria, sunt o gramada de sarcini naturale obtinute vara si ...tot atatia copii nascuti sanatosi.Ne mai documentam.Pupici si nu te mai impacienta.De fapt e vina mea ca nu am formulat bine enuntul.Eram doar curioasa daca dr tau a zis ceva de asta.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput