FIV 231
Raspunsuri - Pagina 11
oanademunck spune:
Eu incep in ultimele zile din iulie...anotimpurile astea fir-ar sa fie mie nu mi-a iesit nici in februarie nici martie nici octombrie.....
http://oanaoana.wordpress.com/
elenada spune:
Maria Eu am auzit de fivul facut vara ca nu ar fi indicat in cazul infertilitatii masculine. Din cauza temperaturilor ridicate spermograma ar putea fi si mai proasta decat este ea de fel.
Dar cred ca tine mult de noroc sau de ce vrea Dumnezeu sa se intample. Daca este sa iti reuseasca fivul sigur reuseste si vara.
Bafta multa fetelor in focuri.
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
goldi spune:
Eu cred ca nici un doctor nu are chef sa plece in concediu in aprilie sau in noiembrie, vor si ei ca toata lumea in lunile de vacanta.
Daca e sa o luam strict ... zoologic, cele mai viabile sarcini ar fi toamna, pt ca puiul sa se nasca intr-o perioada propice, vara, in care sa aiba mai multe sanse de supravietuire iar pana la iarna urmatoare, sa aiba deja cateva luni de viata si sa fi depasit oarecum perioada critica .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
simonia spune:
Luca, Cocolyso , ma iertati ca nu v-am spus nici un cuvant, dar m-a socat vestea rubiei. o credeam trecuta de pericole.
pierderea sarcinii e dureroasa indiferent cate zile avea. am trecut si eu prin asta 
KITTA spune:
Lucavai cat te-ai mai chinuit si tu
Lasa ca o sa vina vremea buna!
Cocolysosuntem to aici impreuna.....
Fetelor, eu zic asa: medicii de la Romanica nu rcomanda FIV vara caci la cum sunt controlate temp. in toate camerele lor de lucru se sufoca si si embrionul si
de cald.....
asta ar fi explicatia mea, nu dati cu rosii dupa mine (ca sunt scumpe!)
goldi spune:
Kitta, si eu ma gandisem la caldura, dar mi s-a parut parca prea de tot sa nu fii in stare sa tii o amarata de temperatura constanta cand aici e vorba de biologie intracelulara ... desi la noi, or'ce e posibil
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Moniland spune:
Si la cat de des se deschide frigiderul unde trebuie sa exista temperatura constanta.... Si de ce sa nu mearga linistiti in concediu....
34+
Laura Ioana
Irina Maria
maria08 spune:
Dragele mele, va multumesc pentru lamuriri: Ellanik, Oana, Elenada, Goldi, Kitta, Moniland!!
Elenada, Moniland: Ce frumoase semnaturi aveti!!!!!
Ellanik: Sper ca ai rezistat si ai stat departe de test!!![]()
ellanik spune:
Maria, iarta-ma! Nu am rezistat si am facut un test .La inceput nimic insa......dupa a aparut si a doua liniuta pal.Il am ascuns intr-un sertar si mai fug din cand in cand la el sa il mai vad.Nu ii zic nimic sotului meu deoarece linia nu este accentuata.Il repet sambata si pana atunci am timp sa pregatesc momentul in care i-l voi da.Noi facem testul de sange luni si el a zis ca merge el sa ie rezultatul ca cica eu cand iau am doar rezultate rele.Sa-l las pana la testul de sange sau sa ii zic sambata daca iese testul de urina mai accentuat?Eu am capatat o speranta in plus desi marturisesc ca nu sunt 100% sigura.Pupici

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
daria08 spune:
ralucapaun si Dana bebe, va multumesc mult pentru raspuns, va tin pumnii in tot ce faceti, atat voua , cat si celorlalte fete de pe forum. Va pup.