FIV 231

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Cocolyso, LucaLuca, offf... Imi pare rau si rezonez cu voi.

Eu am fost ieri la dr. si l-am tot intrebat in legatura cu FIV-ul meu nereusit. De unde auzisem ca in caz de hiperstimulare ai sanse mai mari sa se prinda bebeii, ieri dr. mi-a spus ca tocmai din cauza hiperstimularii nu stie el daca endometru a fost bun atunci. Nu stiu, chiar nu inteleg eu mare lucru si tare mi-as dori sa inteleg macar.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca acum endometrul e in regula, la fel si ovarele si nu am chisturi. In rest, asta e...

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ECO
Maria.m - ziua 58 de la ET, un bebe in burtica
Alina Oprea - ziua 41 de la ET, un bebe in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 43 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 41 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - un bebe in burtica, ziua 37 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Iana - 2 bebelusi in burtica, ziua 34 de la ET, in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.

HGC
Simona2 - ziua 21 de la ET,in ziua 12 HCG - 86.21
Draghiluiza - ziua 17 de la ET,ziua 12 de la ET HCG - 87.44
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5
Dana_bebe - in ziua 11 HCG-1
Cocolyso - in ziua 11 HCG<0.1
LucaLuca - in 10 de la ET HCG<2

In focuri:
Anka_daria - ziua 13 de la ET

Ellanik - ziua 9 de la ET
Miruma38 - ziua 5 de la ET

si
Kora - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Dana_bebe - urmeaza ET cu embrioni criogenati
Oana_cnt - urmeaza ET cu embrioni criogenati

NU mai avem vesti de la :
Rizzuca
GeorgianaI

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Dana-bebe, poti sa adaugi la listuta:

Oana_cnt urmeaza ET cu embrioni criogenati.

Cum mai esti?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Dragele mele, mai e cineva care face FIV in iulie?? E contraindicat in perioada calda, ce spuneti?? Sau e o constatare cum ca sunt mai multe reusite in perioadele reci? Sper sa nu radeti, dar chiar am dubii.....

Draga Maria08 si eu voi avea FIV tot la sf lui iulie si sincer dupa primul esuat in martie sunt fff increzatoare la acesta, si pentru mine nu conteaza ca e vara. Cum spuneau si fetele, eu cred, ca totul tine de sansa fiecareia si de noroc, indiferent de anotimp. Asa ca fi increzatoare si gandeste pozitiv.

Sper sa ne fie cu noroc aceasta luna.

Dana_bebe imi pare rau ca nu mai vrei sa faci in continuare listuta. Poate apaream si noi pe acolo in rosu.

O zi buna tuturor!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Anka_daria - Asa cum tu mi-ai tinut pumnii iata aca a venit randul sa te sustin si eu pe tine
Hai cu Beta mareeee!
Bafta!!!

-ici tuuror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: Eram sigura.....oricum eu zic ca-i de bine!! De ce nu faci maine dimineata un beta HCG??? Vobesti cu cele de la Medicover si-ti dau rezultatul in aceeasi zi! Tin pumnii stransi, stransi!!!!
Ankflor: Ma bucur sa vad ca nu-s singura in acea pewrioada....hai , poate vom face exceptie de la ceea ce se spune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ANKA DARIA mult norocccccccc!!!!

ELANIK te asteptam cu beta maine!!!!!!!

Huski tu stii cum se pune semnatura?
Hai sa le punem ,dar eu nu stiu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

iana_mari, duble felicitari pt inimioare...

draghiluiza, ai vazut??? am gura spurcata;)

Cocolyso, imi pare tare rau...

rubia, mi se pare crancen ceea ce ai avut de trait. multa putere pe mai departe...

elenada, uite ca la asta cu vara si pr masculine nu m-am gandit, dar "face sens" ca sa zic asa... eu, din contra, pe net am gasit ca vara e super indicat sa faci fiv: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3585943.stm

Ce fac burticile mari? Moni, cum se descurca fetitele pe calduri? Elena, esti ok, ca tu ai avut parte de o sarcina mai dificila un pic..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

draghiluiza, ai vazut??? am gura spurcata;)

Da, asa este si iti multumesc. Sa speram ca se opresc petele maronii si sangele.

A baut cineva ceai de cretisoara? Este bun pentru bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ellanik ce ma bucur!!!!! Sigur maine va fi si mai vizibila. Nu avea de ce sa iasa asa de nebuna. Te asteptam cu confirmarea!

Maria08 si eu intrebam acelasi lucru acum ceva vreme, insa apoi am citit niste forumuri de aici si am gasit reusite normale in lunile de vara. Cred ca e doar asa....ca sa aiba medicii vacanta...

Fireyes f interesant, chiar acum citeam ca au inceput sa se comercializeze oferte de voiaj de 2 luni la mare cu FIV incluse.

Mergi la inceput