FIV 231
Raspunsuri - Pagina 13
ankflor spune:
Fetelor,
Am si eu o intrebare la voi. Stie careva unde pot face si eu in week-end(in principiu ma intereseaza ziua de duminica) o analiza la sanga(estradiolul) si sa imi dea si rezultatul in aceeasi zi?
Multumesc mult!
Anca
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Fireyes f interesant, chiar acum citeam ca au inceput sa se comercializeze oferte de voiaj de 2 luni la mare cu FIV incluse. |
Hai ca asta e tare!!! deci petreceti un frumos sejur pe malul marii, 5* AI si fireste, un fiv bonus!
ingeras26a spune:
Ellanik, felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun!
Ba io sunt convinsa ca esti sigura 100% ca e bb:)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ellanik spune:
Multumesc pentru incurajari .O sa astept pana vineri sa fac BHCG din motive tehnice (trebuie sa plecam in seara asta undeva si ramanem acolo ....)Oricum nu e graba....am asteptat atat nu mor inca o zi...liniuta aia chiar si pala mi-a dat inca o speranta si cel mai important lucru.....incurajarea care vine de la voi.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
oanademunck spune:
![]() chiar acum citeam ca au inceput sa se comercializeze oferte de voiaj de 2 luni la mare cu FIV incluse. |
Wonderful si minunat, m-as baga si eu la o oferta din asta nu din cauza de fiv ci din motive de vacantza care iara nu-i stabilita din motive de timp...........e drept ca in cazul meu ar mai trebui adaugat ceva pe lista Dupa fiv...concediu la caiculata sau sovata sau alta -ata pentru 'revenirea cu capu'
Ellanik minunat, liniutza aia daca e acolo e cel mai frumos lucru!!vestile vor fi sigur bune pana la capat!bafta
fireyes spune:
Am gasit pe un forum strain un site f interesant: http://www.millenova.com/tests/endopan.cfm
Nu numai ca iti explica/ interpreteaza valorile unor analize mai "delicate", dar sugereaza si ce testari ar trebui facute pt anumite afectiuni...
De asemenea, ei zic ca pot sa trimiti probe la ei pt analizele respective, dar nu am idee de costuri sau daca poti sa trimiti de oriunde din lume...
Oricum, e de "zgarmat", mai ales ca am vazut si corelatii la hormonale sau chestii analizate, chiar daca ai valori in limite normale...eu l-as pune pe prima pagina...
fireyes spune:
| citat din mesajul lui ellanik Multumesc pentru incurajari .O sa astept pana vineri sa fac BHCG din motive tehnice (trebuie sa plecam in seara asta undeva si ramanem acolo ....)Oricum nu e graba....am asteptat atat nu mor inca o zi...liniuta aia chiar si pala mi-a dat inca o speranta si cel mai important lucru.....incurajarea care vine de la voi. ![]() ![]() Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii ! |
Ellanik, super vesti! inseamna ca da

ellanik spune:
Fireyes, uite ca sa vezi ca nu sunt egoista , am schimbat semnatura.
Multumesc pt incurajari.
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

6+