FIV 231

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luca, imi pare tare-tare rau, n-am cuvinte sa-mi exprim regretul!

Cocolyso, te inteleg atat de bine, cred ca fiecare simte ca nu mai are putere s-o ia de la capat dupa un esec. Din fericire, avem in noi atat de multe resurse..Sunt sigura ca vei depasi acest moment greu!

29+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Va salut pe toate fetele. Eu sunt noua pe acest forum dar citesc de ceva timp , evenimentele prein care treceti, si pot spune ca sunt cu sufletul langa bucuriile si necazurile voastre. Eu ar urma sa fac un FIV luna viitoare si mi-au dat un anticonceptional in luna premergatoare, cum ar fi, am inceput sa-l iau de ieri. Intrebarea mea este daca vi s-a prescris si voua si care ar fi motivul?

AC se iau pentru a pune ovarele in repaus inainte de stimulare. Cele mai multe fete iau.

Mult succes!

29+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draghiluiza

Imi pare nespus de rau fetelor. Nu am cuvinte. Trebuie sa fiti tari si Dumnezeu va va ajuta in final.
Eu am aceleasi pete maronii care uneori dau in sange si azi cred ca scurgerile sunt mai abundente. Am vorbit si cu medicul; a spus ca trebuie sa asteptam, nu avem ce face. Asa am mai pierdut o sarcina in noiembrie. Eu iau utrogestan 2 la 8 ore, duphaston 2 la 8 ore,aspenter si acid folic. Ar putea exista si alt tratament?

Luiza, cam asa este, nu prea e nimic de facut pentru a opri petele. Si eu am avut in primele saptamani si apoi o ditai hemoragia. Recomandarea a fost sa stau in pat, sa beau multe lichide si evident clasicul tratament cu progesteron. S-au oprit la fel de brusc cum au inceput.

Iti tin pumnii sa fie bine!

29+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu sunt pe aici si va citesc din umbra.
Luca si Cocolyso imi pare tare rau ca inca o data mai gustati dezamagirea, insa trebuie sa va intariti si sa mergeti mai departe .
Urez bafta fetelor in focuri si sa dea DD numai beta HCG mareeeeee.
Catalina, Ellanik

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Rubia, incredibil de dureros , imi pare foarte rau...nu stiu ce as putea sa spun sa iti aline durerea.....

Luca imi pare rau ca nu s-a prins puiutul.....

Blue-flower nu prea ai multa dreptate, nu cred ca, Catalina a zis ca tu o sa pierzi sarcina, este un super om, dar tu nu o cunosti si plus ca aici suntem o comunitate, si fiecare mai are o zi mai proasta dar ne trece, acum faci cum crezi tu. Bebe sanatos si la termen.

Maria08 de data asta va fi cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Luiza, cam asa este, nu prea e nimic de facut pentru a opri petele. Si eu am avut in primele saptamani si apoi o ditai hemoragia. Recomandarea a fost sa stau in pat, sa beau multe lichide si evident clasicul tratament cu progesteron. S-au oprit la fel de brusc cum au inceput.

Iti tin pumnii sa fie bine!

29+ Natalia
[/quote]

Multumesc mult pentru raspuns. Spune-mi, te rog, pe tine cat te-a tinut si ce tratament ai luat. Mie imi curge de joi.Lichide beau multe. Tu ai tinut un anume regim alimentar? Ai fost la serviciu? Eu pana acum nu am fost,dar nu pot sa stau acasa pana la infinit.
Sarcina usoara si o fetita sanatoasa.

Mergi la inceput

Luiza,

Am avut in saptamana 5 cateva pete, au trecut a doua zi, apoi pe la 8 saptamani iar tot ceva pete rosiatice si la fel au trecut f repede. In saptamana 10 am avut o hemoragie puternica si apoi timp de cateva saptamani, cam 5-6 am tot avut scurgeri maronii. Am stat aprox 2 luni acasa, cea mai mare parte din timp in pat, dupa ce au trecut mi-am reluat serviciul, cu program redus. Nu am avut regim alimentar special, chiar nu prea mancam.

Raluca

29+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Rubia, chiar este greu de alinat o astfel de durere ....
Esti curajoasa si cu un suflet bun si Dumnezeu isi va apleca privirea asupra ta si iti va darui un bb sanatos care iti va lumina viata

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

COCOLYSO,LUCA D-ZEU SA VA DEA PUTERE SA MERGETI MAI DEPARTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LucaLuca, Cocolyso i-mi pare tare rau fetelor!
Maria08 bine ca ai scapat de HSG cu bine. Eu nu am facut-o si nici nu cred ca o voi mai face, pentru ca oricum tot FIV scrie pe mine, asa ca mai bine repet Histeroscopia inainte de FIV-ul urmator. Care nici el nu stiu sigur cand va fi, pentru ca nimic nu mai e sigur in ziua de azi. Trec printr-o perioada nu tocmai roza pe plan financiar, asa ca nu stiu cand va fi FIV urmator..., dar nu vreau sa ma plang, vom vedea ce va mai fi....Voi ce planuri aveti??/

Mergi la inceput